Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Hpisti

0 bejegyzést írt és 48 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyértelműen a Wizz Air fő tulajdonosa dobta a legnagyobbat ma a Paris Air Show-n, az Indigo Partners azt jelentette be, hogy négy légitársasága összesen 50 darabot rendel az Airbus 320-as család új, nagy hatótávolságú modelljéből. Ebből 20 jön a Wizzhez, amivel 7-8 órás útvonalakat is repülhet majd…..
Hpisti 2019.06.20 07:45:16
@heidt: A diszkont társaságok lobbiereje akkora, hogy ez nem fenyegeti őket. Az aranykor az első komolyabb balesettel fog véget érni.
A Fideszhez hasonló, szélsőséges és populista pártokkal nem egyezkedni kell, hanem hermetikusan el kell zárni őket. Ezt mulasztotta el Manfred Weber, aki személyesen látogatta meg Orbán Viktort a hivatalában. A Fidesz elnöke újra elhitette az Európai Néppárt csúcsvezetőjével, hogy kész a…..
Hpisti 2019.03.13 12:00:23
@törppicur: Segítek neked... A megállapodást azért nem tudja megkötni a CEU, mert a Magyar Állam nem hajlandó aláírni.
2018. február 23-án a Mediaworksnél dolgozó Szilvási Zsuzsa a szoljon.hu-ra írt egy cikket, amiben Mészáros János fotóriporter(?) képével megtámogatva énekelte meg, hogy Áldatlan a helyzet a járhatatlanul saras utcák miatt Túrkevén. Sőt, helyszíni riport is született, Szilvási elment…..
Hpisti 2019.02.14 10:34:50
Puskás kolléga most valamiért bizonytalanabb a szokásosnál annak kapcsán, hova is kell néznie, beszéde is galuskás cseppet, de a stenk, amivel ő beköszön egy (egészen biztosan direkt) nagyon színes pulcsiban, az változatlan. Mondja is, hogy este lesz nekünk párbaj Zsuval és Renivel…..
Hpisti 2019.02.04 10:22:12
@hannamontanna: Felhozatal? Hát igen... a Symbol és környéke már csak ilyeneket termel ki magából. Az első két évadnál még jelentkezőkből válogattak.
Palik László fogja vezetni a TV2 januárban induló új műsorát, az Exatlon Hungaryt, írja az Origo. Ez egy külföldről átvett formátum, amit sikerrel vetítettek Brazíliától az Egyesült Államokig.  Az Exatlon Hungaryban két csapat küzd egymással különböző akadálypályákon. Az egykori és jelenlegi…..
Hpisti 2018.12.06 13:49:37
@retrodj: Ez már nem korpa, hanem hüvelygomba...
A Csillagok háborúja - franchise új éráját hozta el a Disney, alapvetően megváltoztatott koncepcióval és egy modern - talán nem árulok el nagy titkot, ha azt mondom, hogy számomra nem túl kedves - filmkészítési felfogással. Van abban ugyanis egyfajta trendszerűség, hogy az új blockbustereket…..
Hpisti 2017.12.18 22:51:26
@merlinicus:
Gábor nem persona non grata, csak nem tudják biztosítani a jogokat amivel élni szeretne. Disney produkciókból meg konkrétan tiltólista.
Hpisti 2017.12.18 22:53:03
@Lacy27:
Nem, ez nem más kategória. Itt is a Disney sztenderdek érvényesek.
A Fox bejelentette, hogy megvan az új 24-évad főszereplője Corey Hawkins, a Straight Outta Compton című mozifilm és a The Walking Dead színésze képében. Hawkins a 24: Legacy című új évadban Eric Carter háborús veteránt alakítja majd, aki Kiefer Sutherland ikonikus Jack Bauerje után menti meg majd a…..
Kicsit ködösek az információk a Fallig Skies negyedik évadjával kapcsolatban, de a kikerült videó és pár elejtett félmondat alapján összegereblyéztük a főbb tudnivalókat. 2014. augusztus 23-án startol a negyedik évad. Ez lesz a legjobb évad, bár az is elég lenne, ha…..
comment:com Nagyon kapar a Homeland 2013.09.20 14:30:00
A szeptember 29-én újrainduló nagyszabású dráma egy tisztes előjátékot kapott, ami egy 9/11-es utóérzésű kilenc perc hosszúságú dokufilm, ami a megrázó, CIA elleni merényletről és Nicholas Brodyban való mélységes csalódásról szól. ..
Hpisti 2013.09.20 17:11:45
Nagyon úgy tűnik, hogy a várva várt és már vagy négy éve folyamatosan ígérgetett 24 mozifilmből idén sem lesz semmi, hogy harapná ki a gigáját a felelősöknek egy kósza CTU-ügynök. A tervek szerint március végén kezdték volna el a melót, Kiefer Sutherland pedig áprilistól…..
Pandacsöki nevű kommentelőnk vette észre a TV2 óriási hibáját a ma reggeli Mokkában (ezúton is köszönjük neki). Az olasz hajószerencsétlenségről szóló riportjukban (00:38 percnél) bemutatnak egy felvételt, miközben az hangzik el, hogy "a Costa Concordia belülről a…..
Hpisti 2012.01.16 18:46:47
@Bisi: Roger kapitány éppen tíz négynél másol.
Szegény Kubica, vajon mi várja majd itt jövőre, ha visszajön? Akciót akarnak a fontos emberek, csak közben annyira öntözték a káposztát, hogy a kecske beledöglött. Vélemények az azonos című írásunkról...
Egy korábbi posztban már bemutattunk néhány érdekes IKEA-ás összeszerelési útmutatót. Ma megtudhatjuk , hogyan nézett volna ki a svéd áruházlánc ismertetője i.e 3000-ben, Stonehenge megépítéséhez.   Via..
hogyvolt VV4 - 4X21 2011.01.05 11:49:00
Ennyi fájdalmat, szenvedést Zsákos Frodó és hű barátja, Samu nem élt át, míg vitték az Egy Gyűrűt Mordor felé, én mondom. Keserű könnyek, búcsú, elválás, a tündék ideje lejárt. Meg Gináé is. A jó Szürke Gandalf, miket beszélek, Stohl Buci bácsi tegnap olyan szigorú és…..
Hpisti 2011.01.05 14:19:44
@vörös áfonya: "Andrástohl ez jár..." copyright by Irigy Hónaljmirigy.
A VV4 gyengén teljesít, Vágó István kitálal, a celebek megkapják, amit megérdemelnek, a Showder Klub tovább menetel, a Heti Hetes "nagyágyúi" pedig készülhetnek végre a nyugdíjra. De mi volt a legjobb a kertévékben 2010-ben? A legrosszabb tévés pillanatok után…..
Hpisti 2010.12.30 15:06:56
@jonschaffer: A Showder-klub, mint pozitívum?? Hadházi, KAP, Kiss, Litkay. Ennyi.

Hadházi rádiós műsorvezető, Litkay a Rádiókabaré állandó szerzője és konferansziéja, KAP a Humorfesztivál felfedezettje volt. Maradt Kiss. Négyük közül pedig ő a leggyengébb láncszem. SZVSZ.
 „Végre megjött a szavazók jobbik esze!” – örvendezett saját Facebook-oldalán a Tv2 egyik munkatársa harminc másodperccel a Megasztár tegnap esti döntőjének azon pillanata után, mikor Tilla Kökény Attila nevét mondta ki továbbjutóként a tehetségkutató…..
Egy 17 éves srácnak sikerült, ami az Apple-nek nem. Miközben az Apple láthatóan tehetetlen, és rejtélyes okokból kifolyólag nem képes fehér iPhone 4-et szállítani, Fei Lam kitalálta, hogyan készítsen fehéret a feketéből.Az egyesült államokbeli Lam, aki folyékonyan beszél…..
Hollywood legrosszabbul őrzött titkainak egyikét tette hivatalos információvá az AMC tegnap: 13 részes berendelést adott le a zombis The Walking Dead című sorozat második évadára, amin csak az csodálkozik, aki a) nem látta az első két epizódot, b) nem tudja értelmezni a…..
Kettős Mérce Nem az én nevemben 2010.07.29 08:00:00
   Személyi kultusz Kedves barátaim, az első lépést megtettük! A Kettős Mérce mögött tornyosuló, reméljük majd egyre növekvő blogger-koalíció öncélú jelöltje Weisz Manfred (egyes hírek szerint Mansfeld) Huba felkerült a CivilBudapest nevű oldal jelöltlistájára!…..
Hpisti 2010.07.29 17:54:16
Tegnap este olyasmi történt, ami azóta nem fordult elő, hogy a Csillagvirág klinikán terroristák és kommandósok mészárolták le a főszereplők nagy részét. Nyert a Jóban-rosszban a Barátok közttel szemben. A Hal a tortánnak késő délután még csak 18 százalékos…..
Soha nem jó jel az, ha egy sorozat úgy váltja a showrunnereket, mint A New York Rangers hokicsapata a támadósorokat, márpedig a FlashForwardtól a héten már a második főnök távozott. A sorozat első öt epizódja mellett egy veterán szakember dolgozott főnökként (a showrunner felel a…..
Hpisti 2010.02.09 14:14:47
@Fedor: USA-ban. De a számítógéped képernyőjére már március 19-én akár... Minden opcionális. :D
Nu, hosszú várakozás, találgatás és pletykák után végre hivatalosan is bejelentették: biztosan lesz 24-mozifilm, ráadásul Európában fog játszódni. A Twentieth Century Fox film- és tévéstúdiói közösen készítik majd a produkciót, aminek immáron forgatókönyvírója is van…..
Hpisti 2010.02.09 14:12:17
@gauche caviar: ÉLETMÓD TANÁCSADÁS... lol vazze.
Nem eszünk, nem iszunk, nem alszunk, nem hugyozunk. Dammit! :D
Kérem szépen, a holnapi napot nem hivatalos Lost-napnak neveztem ki a comment:com-on, ami első hallásra jó nagy baromságnak tűnhet, de majd mindjárt elmagyarázom. A sorozat - ki nem tudná - utolsó, azaz hatodik évada kedden este kerül adásba az ABC-n (a nagyon türelmetlenek…..
Hpisti 2010.01.29 18:58:02