Regisztráció Blogot indítok
Adatok
red shield rapresentative

0 bejegyzést írt és 301 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
hacsaknem Kisvasutat Viktorkának! 2013.10.03 20:21:45
Sejtem, hogy megint irigykedni fogtok, meg felháborodni, meg a rosszindulat fog beszélni belelőtek. Mármint rólatok van szó, akik nem feltétlenül szoktátok érteni, hogy miként lehet egy hétvégényi, a kutyát  nem érdeklő, pörköltszagba burkolt nótázgatás kedvéért 1…..
Kakukkfészek Kampánybusz 2013.10.04 14:12:03
Kezdjük rögtön azzal, hogy elnézést kérek a ballibtől, a Vas megyei helyőrség állományától külön is. Picit mérges voltam emiatt a kokó-ügy miatt, de néhány nap és egy kis mélyebb belegondolás után rá kellett jönnöm, hogy valójában nem is rájuk vagyok mérges, hanem…..
red shield rapresentative 2013.10.05 04:44:09
Proszektúra Vigyázat, csalunk! 2013.10.02 13:52:56
A bírósági ítélet sem zárta le a vitát, történt e választási csalás Baján. Miközben az ellenzék kitartóan csalást emleget, a kormánypártok ezzel gyökeresen ellentétes álláspontját legutóbb Kocsis Máté fejtette ki, tudálékos fensőbbséggel a Hír tévében. Hivatkozott…..
Továbbra is azt gondolom a Szolidaritás vasárnapi szobordöntésével kapcsolatban, amit eddig is gondoltam, és leírtam, két nap alatt nem változott a véleményem. Már akkor is sejtettem, ha az összes többi mellett valamiért sajnálni érdemes ezt az egész akciót, az a rengeteg…..
Varánusz Asziszi Szent Papcsák 2013.10.01 15:13:40
Azt mondja az Index, hogy ez a mi Papcsák Ferink a Fidesz szent tehene. Fene tudja, nekem inkább az ugrik be, hogy Ferenc egy másik szentre jobban hasonlít, ha annak egyik jelmondatát idézzük: Ez a mi Asziszi Szent Ferink is előbb tette ami szükséges, majd ami lehetséges, és máris…..
red shield rapresentative 2013.10.02 08:23:26
@Cirbolya_sentinel Narancs himnusz -:

A 130 milliárdot illetően!

Ebből le kell venni 20%-ot, ami a fidesz vezetők zsebébe megy.
Zuglóban állítólag 100 milliót kellett visszacsorgatni egy 500 milliós önkormányzati közbeszerzés megszerzéséért. Ha ez igaz, a kormány által megalkotott új Büntető Törvénykönyv alapján az elkövetők annyit kapnak, hogy még a műanyaglakat is rájukrozsdál a börtönben.…..
Na, végre, Szigetszentmiklós és a bukaresti vereség után újra öröm érte a hazai MSZP-DK-E14-PM lelkes kis csapatát (a továbbiakban csak MSZP): ha már a pályán nem ment a győzelem és emelt fővel nem tudnak veszíteni, megóvták hát a mérkőzés eredményét - és ennek valamiért…..
red shield rapresentative 2013.09.29 17:57:13
A KARD Baj van Baján 2013.09.28 21:14:27
Meglepő hírt tudhattunk meg szombaton: a Kecskeméti Törvényszék felülbírálta a helyi és a területi választási bizottságok döntését - amelyek szerint nem történt törvénysértés a bajai időközi önkormányzati választáson - és egyetlen szavazókörben, az inkriminált…..
Elkészült a Kígyó utca díszburkolata. Esztétikus, faltól falig bézsszínű lapokkal burkolták a Ferenciek terét a Váci utcával összekötő sétálóutcát – csakhogy szárazon is csúszik, esőben pedig itt lehet gyakorolni a leszúrt Rittbergert.  Egy hete járható ez a…..
Jelentem, szerencsére nagyon tetszik a gyereknek az iskola. Nekem is, nem véletlenül ezt választottuk. Az évnyitón az igazgató Apáczai Csere Jánostól idézett:"Olyan időben születtünk, mikor a legnagyobb tudatlansággal szemben a bölcsesség és ennek tanítói egy batkára sem…..
red shield rapresentative 2013.09.17 07:54:49
@wmiki:

A FIDESZ programot ismerem csak, ez igaz! Ez viszont számomra nem vonzó!

Vígh László szerint 2017 végére, 2018 elejére lehet kész a felújított, multifunkcióssá váló Puskás Ferenc Stadion.

A kiemelt sportlétesítmények fejlesztéséért felelős kormánybiztos hétfőn, a Sport TV Mai helyzet című műsorában elmondta, hogy már készülnek az új Puskás Stadion tervei, ez körülbelül egy évet vesz majd igénybe, utána közbeszerzési eljárás indul a kivitelező kiválasztásért, majd kezdődik az építkezés.

A nemzetközi trendeket alapul véve, 24-28 hónap alatt szokták felépíteni az ilyen stadionokat, a budapesti „nagyobb lesz, kicsit bonyolultabb lesz, kicsit más szerkezet lesz. Ez alapján következik, hogy 2018 elején, 2017 végén el tud készülni a stadion" – ismertette Vígh László.
red shield rapresentative 2013.09.17 08:06:21
@wmiki: Egyszer már leírtam!!!!!!!!!!!!!!!!

red shield rapresentative 2013.09.17. 07:38:16
@wmiki: Ezen gondolkodnak, ahogy én is.
red shield rapresentative 2013.09.17 08:07:51
@wmiki: Soha többé FIDESZ (Csak, mert szerintem tényleg betegek, nem mindegyik a józan és becsületes ott hagyja őket!
Attól, hogy ön szép, még nem következik, hogy ön okos.Egyesével kell visszautasítanom azt a sok butaságot és baromságot, amit ön itt elmondott az elmúlt öt percben.Én ott voltam másokkal egyetemben, (…), amikor lépések tömkelegét tette meg Orbán Viktor a nagybányai…..
Rendkívüli állapotot hirdettek ki a gyorsan emelkedő vízszint miatt Csehországban. A miniszterelnök este hat órára és rendkívüli kormányülést hív össze. Eddig egy halottról tudunk és három eltűnt személyről. Prágában vasárnap délután nyolc metrómegállót bezártak,…..
"Százas nagyságrendben vannak baloldaliak a trafiknyertesek között" - érvelt a miniszterelnök - meg korábban több fideszes korifeus is - a trafikmutyi mutyitlansága mellett. Hoppá! Gondoljunk csak bele alaposabban abba, hogy jelen esetben milyen súlyosak is Orbán Viktor szavai!…..
A Zugügyvéd sem érti melyik szabálysértési tényállás alapján bírságolták meg a lehúzva felejtett ablak miatt az autóst. Tisztelt Zugügyvéd blog! Több hírforrásban is megjelent, a TV2 hírei közül másolom ide: „Tízezer forintra büntettek egy férfit, mert…..
red shield rapresentative 2013.05.15 09:15:47
@XEP: A lopási statisztikák?
A héten fény derült Balogh József (Fidesz) országgyűlési képviselő sötét családi életére: nem csak a mostani barátnőjét, de volt feleségét is rendszeresen bántalmazza a fülöpházai polgármester. Jelenleg a rendőrség ismeretlen tettes után nyomoz súlyos testi sértés…..
Előre az új mozgalomért nertársak! Már ott tartunk a Nagy Országátalakításban, hogy GondosGazdánk államosítja a csajozást. A Nemzeti Gyermekütemezési Hivatal felállítására még picit várni kell, de a legjobb úton haladunk a kereszténykonzi mázzal leöntött kisztábor hangulat…..
red shield rapresentative 2013.04.12 12:38:15
@Vérnyúl a Szent Kézigránát Igazi Őrizője:

Gondolj bele! Most egy ilyen escortos fidesz cégnél ki lesz a vezető? Selmeczi lesz a Madam?
Vagy Orbán családon belül tartja?
red shield rapresentative 2013.04.12 12:44:29
@doggfather:

Ezek képesek még rejszoló versenyt is szervezni eu pénzen a felcsúti bajnokok körében
Az Észak-Koreával való nukleáris konfliktus kirobbanása messze nem csak távoli lehetőség – írja a Foreign Affairs. Természetesen nem a neves külügyi folyóirat az egyetlen, amelyik a folyamatosan érkező, egyre baljósabb hírek hallatán elképzelhetőnek tartja a következő koreai…..
Méghozzá eddig nem látott képekben, melyeket Eric Draper fotós készített George W. Bush nyolc évig tartó, eseménytelennek nehezen nevezhető elnöksége idején. George W. Bush 2001-ben lett az Egyesült Államok 43. elnöke, és posztját négy évvel később is sikerült…..
red shield rapresentative 2013.04.03 08:35:47
Az Index-e egyre inkább jelennek meg butaságok, miért van ez?

index.hu/kulfold/2013/04/03/az_atomfenyegetes_nem_jatek/

Mekkora butaság ez? Lopakodó B-52?????????

"Az Egyesült Államok folyamatosan erősíti jelenlétét a térségben, a Koreai-félszigethez küldte a tengerészet egyik hajóját, amellyel elfoghatók a vízi célpontok ellen küldött ellenséges rakéták, és B-52 lopakodók után néhány F22-es Raptor gépet küldtek át Dél-Koreába."

A B–52 Stratofortess a világ egyik legismertebb nehézbombázója (a Stratofortess név egyrészt a sztratoszféra meghódítására utal, a fortress pedig erődöt jelent, utalás a korábbi amerikai nehézbombázók, a B–17 Flying Fortress és a B–29 Superfortress neveire). A gép 1955-ben állt hadrendbe, a szolgálatban tartását eredetileg 2000-ig tervezték, de a szűkös költségvetés miatt a típus korszerűsítése mellett döntöttek, így a gép egészen 2045-ig állhat hadrendben. A típus első változata 1952-ben B–52A néven állt szolgálatba, majd ezt 1962-ben a B–52H jelű típus követte. Jelenleg csak a H jelű típusok állnak szolgálatban.
red shield rapresentative 2013.04.03 08:51:31
@alien:

Ez sem piti! Ekkora baromságot!

"odaküldték a tengerészet egyik hajóját, amellyel elfoghatók a vízi célpontok ellen küldött ellenséges rakéták,"
Mintha a saját történetemet olvasnám. Nos, én feladtam és elhelyezkedtem egy szakképzettséget nem igénylőmunkahelyen. Két diplomával, két nyelvvizsgával lettem szobalány: WC-t takarítok, ágyazok, takarítok, négykézláb mosok fel fürdőszobákban, szőrt szedegetek le a…..
Teljes a bizonytalanság a Vas megyei Vát és Porpác határában megépítendő repülőtér körül. A reptér kiemelt minősítését tavaly szeptemberben vonta vissza a kormány: Orbán Viktor arra hivatkozott, hogy ártana a helyi turisztikai életnek, míg a Vas Megyei Közgyűlés elnöke a…..
red shield rapresentative 2013.03.21 18:45:49
red shield rapresentative 2013.03.21 18:46:52
Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere saját kezűleg csavarozta fel az utolsó névtáblát abból a 806-ból, amelyet az elmúlt fél évben cseréltek le a városban, aztán büszkén odaállt elé, a képeket pedig ő maga rakta ki a Facebookra. Persze, értjük, csavarozás meg…..
red shield rapresentative 2013.03.21 12:35:52
A Telenor április 1-jével kivonul Magyarországról, mert múlt pénteken és szombaton megfagytak az előfizetőik. „Nálunk otthon Norvégiában ilyen időjárással kezdődik a tavasz. Én ilyenkor hozom fel a leandereket a pincéből, ablakot pucolok, naftalinba teszem a North Face…..
Fénylő Csillagunk tegnap személyes jelenlétével olvasztotta volna a havat és a kormányára ezernyi jégcsapként lövellő fagyott pillantásokat az M1-en. De egyszerűen annyira átgondoltak és tehetségesek, hogy egy alig háromperces propagandavideót sem képesek az állandósult…..