Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Delta Three - Eight "Boss"

10 bejegyzést írt és 69 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Clone Wars Blog A 4. évad 2011.09.29 15:33:43
 Hát, elérkezett az idő, hogy beinduljon a 4. évad is. Most nem szeretném húzni az időt azzal, hogy kisebb bemutatásokat írjak róla, mert én is kíváncsian várom, mik fognak történni. Ugyan a részértékelések nem az én feladatköröm, de úgy vettem észre, egyedül tartom…..
Delta Three - Eight "Boss" 2011.09.29 15:34:21
jedirend.com/files/sub/401-402.srt

És íme, a feliratok :D
Clone Wars Blog Pályázat 2011.07.23 14:21:37
 Nos, mivel nem elérhető egy szerkesztőtársam sem, és szeretném ha tovább pörögne a blog, kihirdetek egy történetíró pályázatot. Sokan, mint láttam, írtok történeteket vagy csak magatoknak ,vagy más oldalakra is felteszitek azokat, így ezúton szeretném megtekinteni…..
Delta Three - Eight "Boss" 2011.08.27 13:20:31
@zilllosarkany:
Kedves Zillosárkány, csak moderálni tudom, ami annyit jelent, hogy utólag megjegyzést fűzhetek hozzá, esetleg eltiltom magam a kommenteléstől, de sajnos nem áll módomban, hogy javítsak rajta :S
Delta Three - Eight "Boss" 2011.09.29 15:27:37
Nos....a helyzet a következő:
Először is bocs a csúszásért, de rohadt sok dolgom volt, most jöttem haza nemzetközi versenyről, másfél hétig külhonban voltam.
A másik dolog pedig az, hogy én nem értem, de csak 2 pályázat érkezett meg....ha jól számolom, a 3-ból.....
@kav12: nem tudom, hogy milyen postafiókod van, de 4000 levelet néztem át és csak zillóé illetve Bencéé van meg....ha még el akarod juttatni, akkor adok még időt, de sajnos már nem tudok sokat.....Bence és Zilló között már felállítottuk a sorrendet, amennyiben te is beküldöd, hogy meg is érkezzen, figyelembe vesszük a tiédet is.
Előre is köszi. Minden nap 6 és 7 óra között felnézek a blogra.
  Sziasztok blogozók!Mivel mostanában szeretek felméréseket végezni különböző dolgokkal kapcsolatban, és azokból statisztikát készíteni, majd megállapítani bizonyos információkat, arra gondoltam h nektek is feldobnék egy ilyen témát. A feladat nagyon egyszerű lenne,…..
  Sziasztok blogozók!Ebben a bejegyzésemben most egy olyan játékot szeretnék nektek egy rövidke leírással bemutatni, ami új távlatokat nyit meg előttetek a "Star Wars játék" fogalmán belül. És ez pedig nem más, mint a Star Wars: The Force Unleashed.Ez a játék…..
Clone Wars Blog Végre... 2011.04.03 07:54:00
 Végre lezárult számomra a kétséges időszak,mert megvan a nyelvvizsgám, és az angol illetve földrajz tantárgyakból az előrehozott érettségim is :DÍgy most már lesz időm a bloggal is foglalkozni, és május közepétől még több majd,mert lefog zárulni a színpadi…..
Delta Three - Eight "Boss" 2011.04.03 17:43:43
@kav12: Angol nyelvből a közép, 97%-os :D
Clone Wars Blog Konferencia 2011.02.17 16:10:00
A blog perpillanat kissé áll, és az utóbbi időben is ez volt a helyzet. Kisebb-nagyobb fellendülésektől eltekintve az utóbbi néhány hónapban a blog akadozva létezett csak. MOST azonban reméljük, hogy ez meg fog változni. Nekiláttam összehozni a szerkesztőket, és úgy tűnik, hogy…..
Delta Three - Eight "Boss" 2011.02.20 10:26:10
@Razool91: Tudod Razool91, minden szerkesztőnek megvannak a maga gondjai,mert vannak olyanok,akinek nincs annyi szabadidejük,mint neked......
Azt nem fogom most részletezni,hogy ki milyen ok(ok)ból szokott távol lenni,mert azt majd megtesszük egy közös bejegyzés keretében, de mindenkinek megvannak a maga gondjai, mi is emberek vagyunk, ezért néha egyikünk sem tud itt lenni.....ezt majd vagy megérted akkor,amikor megírjuk a bejegyzést, vagy nem....
Egyenlőre még van pár dolog,amit a konferencia keretében nem tudtunk eldönteni,mert volt egy társunk,aki nem tudott eljönni, így még vele is meg kell beszélnünk a dolgokat.

Boss
Delta Three - Eight "Boss" 2011.02.21 15:30:04
@_Bornholm_: Azt senki sem mondta,hogy ki nem jött el,és ez így is fog maradni......amik a konferencián eddig elhangzottak,azt amíg egyhangúlag úgy nem döntünk, nem hozzuk nyilvánosságra.

A másik dolog meg az,hogy nem, nem unjuk csinálni a blogot, csak vannak egyéb dolgaink is. De ezt nem veled fogom megvitatni, mert erre tartjuk a konferenciákat. Idővel mindent ti is megfogtok tudni, addig is a türelmeteket kérjük.

Boss
        Tölthető a Witches of the Mist! Sajnos én csak torrentesen találtam meg, de mivel sokan töltik, 10-15 percen belül letöltheted! De ha nem akarsz várni, akkor biztosítok egy linket,amin keresztül online( felirat nélkül) megnézheted a…..
Az Éjnővérek a múltkori részben egy igen csak kemény szörnyeteget formáltak Savage-ból, azonban Dooku maximalizmusának még ő sem tud minden egyes pillanatban megfelelni, mint azt mutatja is az alant levő videó.Elég város a rész, ne feledje senki, premier pénteken... ami nálunk…..
Delta Three - Eight "Boss" 2011.01.20 08:53:19
@zilllosarkany: Látom te nem értetted a Monsterben annak a jelenetnek a súlyát ilyen téren,amikor Talzin anya egy kicsit elősegítette Savage (ejtsd: Szávázs :D) barátunk genetikai mutációját,minek segítségével nagyob,erősebb és mélyebb hangú lett........ebből kifolyólag gondolható az a tény is,hogy nem csak ezt tette azzal a zöldfüstös varázslatával Talzin anya a kántáló Sisterek között,hanem valószínűleg felruházta őt némiképpen erőre érzékenységgel is :D
 Összesen 117 szavazat érkezett a januári szavazásban, ezeknek majdnem felét az ehavi győztes, Ventress kapta.Na de kezdjük csak hátulról: Utsó lett az előbb emlitett Ventress két merénylőtársa, Na'leth és Karis. Mig előbbi csak 4, addig társa már 8 szavazattal…..
Delta Three - Eight "Boss" 2011.01.19 21:27:09
Narendben, egy pár furcsaság,ami nekem valahogy nem áll össze a Monsterben.........Ugye a trailerekben úgy láttuk Savaget,ahogy ennek a résznek a végén......de amikor először megláttam azzal a totálvékony és törékeny girnyó-gizda testével,azthittem lehidalok......rögtön arra tudtam gondolni,hogy ez valami nagy átverés lesz,de aztán eszembe jutott Talzin anya meg a varázstrükkjei a kántáló Sisterekkel......ez még így rendben is volna, csak azt nem értem,hogy az eljárás végén, jójó oké, kigyúrt lesz,megnőnek a szarvai, megnyúlik maga az egész Zabraki teremtés,mélyebb lesz a hangja, gondolom hogy eléggé félelmetes legyen dee........valahogy nem illik ide az,hogy most akkor ilyen simán közlöm vele hogy mit csináljon,és kinyírja a legjobb haverját, talán ha még megkérem rá,akkor ad egy puszikát is......meg minek kellett egyáltalán benyögni azt, hogy az a fejsze,vagy nevezzük annak aminek akarjuk, fel van ruházva az Éjnővérek legmisztikusabb erejével,ha utána simán lecseréli egy dual fénykardra........nameg az, hogy egy szóval sem említik, hogy Maul tesója........bár igaz ez fajon belüli testvérséget is jelenthet, de elvileg tényleg testvérek....namindegy....ez csak pár apróság ami feltűnt nekem miközben néztem ezt az egészet :D
Utóirat:
Arról nem is beszélve,hogy egyik pillanatban Ventress ugráltatja,a másikban meg már Dookunak nyalja a talpát.....ez számomra kicsit furcsa megoldás arra,hogy tőrbecsalják Dookut :D
Clone Wars Blog Monster preview 2011.01.13 18:38:32
Inkább csak sokat sejtető, mintsem sokat mondó az új trailer, de ahhoz bőven elég, hogy mindenki epekedve várja a szombatot, amikor már mi magyarok is megnézhetjük a 13.-dik részt, ami a Monster névre hallgat. Savage Opress-re már az évad trailere óta mindenki kiváncsi, most pedig…..
Hát, tegnapelőtt láttam azt a részt, de még mindig a hatása latt vagyok... Ah... Öhm... BAROMI JÓ! Merem megkockáztatni, hogy minden idők legjobb Clone Wars részéről beszélünk. (Na jó, talán addig nem kell elmenni, de a közelében van, ez a rész.) Szóval nekem nagyon…..
Delta Three - Eight "Boss" 2011.01.12 16:01:10
Nos, egy pár struktúrális észrevételt szeretnék veletek megosztani. Ebben a részben feltűnt nekem, hogy mostmár semmi más esemény előzménye volt, és nem is párhuzamosan fut a többi történetszállal, hanem ez színtisztán egy következményepizód. Az űrcsatához csak annyit fűznék hozzá a felturbózott effekteken és a több hajón kívül, hogy végre láthattunk egy tényleg co-operatívan dolgozó konzerv társadalmat, mert nem mint a hülyék repkedtek össze meg vissza, hanem együtt mentek, és nem,nem csak a Ventress hajója körüliekre gondoltam. A Ventresst kisérő hajókon, amikor Anakin menekült előlük,látszott hogy fejlesztették a repülési képességüket,mert nem ész nélkül rohantak bele mindenbe,ami előttük volt. Nos, az űrcsatáról ennyit. A Dathomir. Dathomiron feltűnt nekem sajnos elég hamar az a tény, hogy a palota belsejét kicsit az eredetihez képest megmásították, és persze,belül ez a természetes szín,de kicsit több zöld volt a kelleténél. Aztán itt van szintén egy másik épület,ami meg nagyon hasonlított egy másik helyre. Dooku fészkének felépítése kísértetiesen hasonlít Darth Traya templomára, ami az egykori Malachor V.-ön volt,de a bolygó felrobbant,így a templom is pusztult.

Már maga az a puszta tény,(amiben igaza van Ruppinak) hogy egyetlen egy rozsdás fémnek tűnő kartondobozból kivágott droid sem volt, még akár egy kikapcsolt sem,vagy őrjáratozó,az már eléggé durva. És az, hogy egy guberátorszekérrel érkeztek,még feltűnhetett volna az állítólagos konzerveknek,akik sztem nemvoltak,hogy mi a frászt keres egy ilyen hajó a Sith mester palotájának közelében.

Ha az én szemszögömből vesszük a részt (tehát nagyonapró részleteket figyelve,mint már írtam) akkor ez nekem csak 95%
Ha ezeket leszámítjuk, akkor 98%
 Személy szerint megvallva, nekem bejön Super új ötlete,hogy változtassunk a kinézeten. A mostani forma lehetővé tesz számos más újítást és számos újdonságot. Az újdonságokat és újításokat a kedves blogolóknak én is meglepetésnek szánnám, Először ugyan még…..
 Szeretném megköszönni SuperGalaxysnak hogy felemelt az adminok közé,így tudok segíteni neki a bloggal, és tudok nektek rengeteg információval szolgálni. Amint azt már Super is írta,most hogy lesz egy kis szünet a részek között, lesz egy kis időnk behozni a lemaradást,és…..
Delta Three - Eight "Boss" 2010.12.01 20:57:00
@barkó: Meg a miről? :D
Delta Three - Eight "Boss" 2010.12.02 20:22:47
@barkó: barkóóóó.........nem nézek le senkit,ha jól tudom,csak te veszed most úgy,ugyan nem tudom miért.

Az meg hogy megkérdeztem,hogy "Meg a miről? :D" az azért van,mert lehet hogy tudatlannak fogok most tűnni,de tényleg nem tudom,mi az a Batemen Arkham Asylum........én csak ennyit kérdeztem,hogy ez meg micsoda,mert tényleg nem tudom.

És emellé, én csak az első kommentemben azt magyaráztam meg neked, hogy nem vagyok ötlettolvaj, mert szoktam ezeket a dolgokat más helyeken is javasolni, és nem azért tettem,mert szimplán tönkre akarok bárkit is tenni. Remélem mostmár megérted azt, amit írtam.
Delta Three - Eight "Boss" 2010.12.02 20:38:59
  Itt láthattok egy rövidke kis videót Obi-Wan, Anakin és Ahsoka új ruháiról.Ahsoka új ruháját már mindenki ismeri teljes egészében,köszönhetően a Heroes on Both Sides résznek (és persze elég hosszú beszélgetés folyt a kommentárokban az új ruháról :) ), így az…..
Tölthető a Heroes on Both Sides.Videó Letöltés: Katt IdeHD Letöltés: Katt Ide..
Delta Three - Eight "Boss" 2010.11.29 20:34:42
Delta Three - Eight "Boss" 2010.11.29 21:01:26
@Cody1991: Azt pontosan nem tudom,erre sem találtam semmi utalást hogy összejön e a szakadár szepibayyal,vagy sem,de sztem egy 80%-ra mondhatom,hogy nemhal meg...és abban is van valami,amit mondasz Cody,mert a Heroes on Both Sides végefelé ahogy egymásra néztek búcsúzáskor,noshát.......sokatsejtető jelenet volt :D
Talán érdekes, talán nem, de a harmadik évad első két része a Rookies előtt, illetve után játszódik. Így aki esetleg csak a harmadik évadnál csatlakozott be a sorozat nézésébe, az talán kicsit majd furcsálni fogja a jelen epizódban hallható utalásokat, illetve jópár dolgot…..