Regisztráció Blogot indítok
Adatok
chic(k)

36 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy új limitált kiadású ital különlegességgel szeretnének az őszi és téli időszakban a fogyasztók poharaiba egy kis izgalmat csempészni a Shloer termékfejlesztői. Az angliai Shloer cég habzó gyümölcsitalok kereskedelmével foglalkozik. Én eddig nem találkoztam ezzel a…..
 A Kick Energy a Global Brands tulajdonában lévő energia ital márka, amely Nagy-Britanniában került a piacra. Bevezetése óta a részesedése folyamtosan növekedett az angol kereskedelmi ital piacon és idővel a második legnagyobb energiaital márkává nőtte ki magát. Global Brands…..
Ez az első alkalom, hogy a Gucci és a Fiat összekötötte a márkáikat, és egy közös terméket alkotott meg, a Fiat 500byGucci autót. Fiat már elkezdte a Gucci egyedi igényeire szabott autók értékesítését Nagy-Britanniában, és remélik, hogy ez lesz a legújabb nyári őrület…..
Kis Fekete Diet Coke új kampánya 2011.06.07 08:04:00
Az új Diet Coke termékre a Coca Cola egy új reklámkampánnyal jelent meg, amelynek szereplői három női baba. Az egész kampány a divattal van összekötetésben. A következő viedóban a három főszereplő elindul, hogy megtalálják a tökéletes kézitáskát, azonban amikor ez a tervük…..
A brit fogyasztókat vizsgálták egy tanulmány során, ahol a szépségipari cikkek fogyasztásáról és azok trendjeiről próbáltak meg még többet megtudni.Egy átlagos család a prémium szépségipari termékekért, mint például az arcápoló szerekért, egyéb kozmetikai termékekért…..
Kis Fekete Piknikre fel! 2011.05.25 14:46:00
 Négy tökéletes piknik összeállítás Itt a jó idő, ami egyet jelent a szabadtéri programok megszaporodásával. De mi van, ha nem akarunk emberekkel találkozni, és csak egyszerűen a szabadban a barátainkkal, családunkkal vagy kedvesünkkel szeretnénk eltölteni az időnket?…..
Az első szolgáltatás, amely a vásárlók számára biztosítja azt, hogy a mobiltelefonjukon segítségével fizessenek, bevezetésre került az amerikai üzletekben is. Japánban már néhány éve elérhető ez a szolgáltatás. De a mobil pénztárca ötlete Európában is egyre nyerőbb.A…..
Paul Hillier fotográfus a különböző utcai divatok megörökítésével foglalkozik. Az utcát járva rengetek eltérő stílussal találkozik, amelyek egyes kultúrákat is megkülönböztetnek.Egy japán útja során látta meg a Fruits nevű magazint, amelynek a fő témája az utcai divat,…..
Klasszikus nemcsak gyerekeknek:A kis heceg - HangoskönyvÁra:2.967 Ft..
Nici téli maci bőrönd:2.511 Ft..
Karácsonyi teaválogatás:100 gramm vadcseresznye fekete tea,100 gramm marcipános szilva gyümölcstea,100 gramm harmónia zöldtea. Ára:3.490 Ft..
Erről a víforralóról nekem a régi teáskannák jutnak eszembe, nem megszokott forma a jelnlegi vízforralók közt.KIKA vízforraló ára:3.990 Ft..
Egy igazán finom és különleges bor, Graham's Fine Ruby Port, hölgyeknek és uraknak is megfelelő ajándék lehet.Ára:2.560 Ft ..
Ha egy kis hangulatvilágítást szeretnénk ajándékozni, akkor jó választás ez a kis lámpa.Knubbig asztali lámpa az IKEA-ból:3.990 Ft-ért ..
Gyerekek egyik kedvenc meséjének szereplőit megjelenítő 3D puzzle, amely készségfejlesztőként is nagyszerű a kicsik számára.Megrendelhető: www.puzzlejatekok.hu/toy-story-3-vidam-tarsasag-210-db-os-3d-puzzle-trefl.html/hunGyártó: TreflAjánlott: Lányoknak és fiúknakMárka:…..
Ez a különleges eszköz igazán hasznos darabja lehet a konyhánknak, és nagy segítséget jelenthet a különböző öntetek, fűszeres szószok, dressingek elkészítésében.Használata pedig semmilyen bonyolult műveletet nem igényel, 3 lépésben le is írható:1. Tegyük bele az…..
Egy hangulatos forralt borozást idézhetünk elő a képeken látható kellékekkel, amelyet a Sagaform oldalán találtam meg.A kancsóhoz egy kis melegítő is tartozik, amibe teamécsest helyezhetünk el, így biztosítva a folyamatos kellemes melegségét az italunknak. A poharakon pedig…..
 Habár az utóbbi pár napban az idő inkább volt tavaszias, mint télies, mégis itt az ideje, hogy körbe nézzünk a korcsolyák területén is. Egyre közelebb kerülünk a téli sportok szezonjához, úgyhogy érdemes tájékozódni, hogy milyen divatos darabok találhatók meg a…..
Nem túlzás Párizst a vásárlás paradicsomának nevezni, joggal érdemelte ki ezt a hírnevet. A végtelen sok és különböző lehetőség található meg a kereskedelem területén, amelyek abszolút megfelelnek a “hype” feltételeinek.Nincs hiány a nemzetközi láncokból,…..
Egyik nagy kedvencem a Cabernet Savignon, úgyhogy nem hagyhatom ki, hogy a tegnapi különleges bortartóba ne kerüljön semmi sem.Ha egyszer lesz egy Mobili Mania bortartóm, akkor az első palack bor amit beszerzek hozzá, az egy különleges és finom vörösbor lesz. A Cabernet…..
Azoknak, akik nem ragaszkodnak a megszokott fából készített bortartóhoz, biztos elnyeri a tetszését ez a rendhagyó formájú és fémhatású bortartó.A Mobili Mania oldalán rengeteg egyedi kiegészítő és egyéb lakberendezési tárgy található. A bortartó mellett ár sajnos nem…..
Pár év hallgatás után Jamiroquai nevű banda az új Rock Dust Light Star című albummal tér vissza a zenei élet vérkeringésébe, hogy az öt éves "szünet" után megmutassa, hogy van még új a nap alatt.  Azok, akik korábban kedvelték biztos…..
Az idei évben Montblanc a legendás zenészt, John Lennont ünnepli a limitált kiadású tollával. Ezzel is biztosítva azt, hogy John Lennon legendája nem csak a zenéjében, verseiben és művészi hagyatékában éljen tovább, hanem egy időtálló íróeszközben is.Ha a tollat…..
Ha valami kis luxusra vágynánk az esti fürdés közben, akkor a szappan kedvelőinek a figyelmébe ajánlom a Floris London oldalán megtalálható és megrendelhető darabot. A "Limes Luxury Soap" nevet viselő szappan díszdoboza már önmagáért beszél, és ha nem is…..
Ez a csipkés mintázatú gumicsizma igen hasznos darabja lehet a ruhatárunknak ebben az esős időben. Azok, akik a gumicsizma terén is az elegáns darabokat keresik, örülhetnek, hiszen a képen láthatő darabbal nyugodtan kiléphetnek az utcára, és boldogan ugorhatnak egy hatalmas…..