Regisztráció Blogot indítok
Adatok
gregor gysi

0 bejegyzést írt és 323 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyorstalpaló rovatunkban minden alkalommal választunk egy valahol, valakin látott öltözéket, aztán ennek apropóján beszélgetünk kicsit Petró Kata stylisttal. Nem ócsárolunk, nem lehordunk, inkább csak mindnyájunk épülésére megpróbáljuk körbejárni, hogy egy bizonyos ruha,…..
Örülünk, Vincent? Bankot? Minek? 2010.07.15 14:06:00
Orbán Viktor meg akarja venni az MKB-t. Ön szerint miért?survey software ..
gregor gysi 2010.07.15 22:30:12
@mrs. white: Nagyon jól gondolod!
A Népszava mai számában az ismert publicista a sokat mondó „Tudatlanok” címmel írta meg véleményét. Bár a gyávaságról értekező Mészáros Tamás neveket nem említ, nem volt nehéz magamra ismernem egyik példájában. A kioktató hangnem és a lekezelő érvelés több…..
gregor gysi 2010.04.17 12:20:00
Borzasztó érzés lehetett látni Gyurcsány Ferenc párton belüli riválisainak azt a baloldali rendezvényeken rendre hiányzó rajongást, szeretetet és érdeklődést, amely a volt kormányfő mai fellépését körülölelte. A döntően nyugdíjas korú és meglepően lelkes…..
w Achtung, Panzer 2010.02.26 03:45:00
Az elközelgő választás főkérdése, vagyis hogy ki nyeri, rendkívüli unalomba fulladt. A Fidesz győzelme egyértelmű, a szocialisták sem kockáztatják, hogy az újrázásra hajtsanak; érzik, hogy az már tényleg pofátlanság volna. A jobboldal mélyen hallgat, holdudvara pezsgőt…..
gregor gysi 2010.02.26 13:34:06
Árpi! Talán nem kellett volna, írástudóként tunyán bámulni, hogy ezek a senkik visszaélnek a hőn szeretett szavaitokkal, hogy "liberalizmus", "baloldal", "szolidaritás" "antirasszizmus" és még sorolhatnám.Bűnösök közt cinkos aki néma!!!
Kinek kellett volna ezeket a szavakat szajkózni, mantrázni, hogy azt mondjátok,"Na nem, ez már tényleg hiteltelen, ezt már ne!!!" Hitlernek???

Nem a Fidesz vagy a Jobbik a bűnös azért, mert az utolsó húrt is elpattintották a provokációikkal, miközben maguk olyan mélyre merültek.
Nem! Ti vagytok a hibásak, hogy mögülük nem szólt ki valamelyikőtök is, hogy "elmentek a p..ba!!"
Mert az általad olyan sokszor idézett "azemberek" ezt megtették 100x, de ez úgy látszik egy demokráciában kevés.:)
Nem, ti még akkor is a patás ördögről szónokoltatok, amikor a "liberális baloldal" pfff..., a saját húsából kezdett jóízűen falatozni.
Ha itt jön a Jobbik 20%-a, meg a Fidesz 60%-a, hát akkor csak magatokat okoljátok, hogy nem ba..tok a fejére az elől menetelőknek.
TGM??? Azt magyaráztátok, hogy megbolondult, le lett írva, csak azért, mert ő tényleg úgy gondolkodik mint egy igazi európai baloldali.Piacellenes-mondtátok.
Aztán leégett a "piac".És még most is van olyan elmebeteg, aki úgy akarja folytatni, ahogy eddig volt.
Ez komoly???
Nem most kellett volna ezen elkezdeni sopánkodni, hanem akkor, amikor nem dobtátok le a vonatról, a demokrácia szégyenét, Lendvai Ildikót,Kovács Lászlót , a többiről nem is beszélve.
És hát persze Demszky...Miért tartott ez ennyi ideig??????? Tényleg ennyire elvakít a patás Viktor gyűlölete?
gregor gysi 2010.02.26 13:35:01
@Tóta W. Árpád: Ez jó!!!:):)
Sejtettem, hogy előbb-utóbb az MDF-fel kapcsolatban valamit már el kell találnom. Miután az utóbbi időben többször tévedtem az előrejelzésben, hiszen a párt 2004 óta rendre átbillent a küszöb felett, ezúttal a szokásosnál is óvatosabbnak kellett volna lennem. Ennek ellenére egy…..
gregor gysi 2010.02.17 18:36:38
Próbálkozik az RTL Klub a Legyen ön is milliomossal. Ezen a héten egy erőlködő Fábryt, és a nyereményük 50%-át alapítványoknak felajánló cölöböket láthattunk. A lóvé felét pedig szépen behúzták, gázsiként. Régen legalább az egészet tovább adták, de úgy látszik már…..
Augusztus elején még megerősítette a köztévé, hogy Baló ősztől új műsort kap az m1-en, szeptember végére viszont kiderült, hogy nem indulhat el a Szerintem című műsor. Baló György új vitaműsoráról az utolsó pillanatban született halálos ítélet, mivel a Szerintem már…..
w Ölni és élni hagyni 2009.09.04 11:40:00
Hazánk erdői vadban viszonylag gazdagnak számítanak, bár olyan nagy böszme állat, mint a medve vagy az orrszarvú nem él meg itt, de nem is baj, senkinek se hiányzik, hogy a medvebűnözéssel újabb munícióhoz jusson a fasizmus. Van elég őz, szarvas, vaddisznó és nyúl. A probléma…..
w Nyugat, majmulás 2009.08.29 06:45:00
- Miért is legyünk toleráns, nyitott ország, amikor az itt nem szokás? – teszi fel a kérdést a kedves olvasó, és nem is egy, hanem sok. Arra a tök szimpla felvetésre válaszul érdeklődik, miszerint esetleg nem volna muszáj innen elüldözni – egyebek mellett,…..
gregor gysi 2009.08.29 16:38:25
Árpi!

Most akkor van olyan, hogy toleráns meg intoleráns nép?
Ezt most nem értem.
Ez már nem az első alkalom, hogy egyik cikkeddel agyonütöd a másikat.
Ha van toleránsabb nép, akkor van tisztább vérvonalú és szorgalmasabb, fehérebb és kevésbé gonosz, buzibb, vagy éppen "homofóbabb".
Hmm?
Van 5%, aki "tevőlegesen" meg akarja akadályozni a melegfelvonulást.
A többiek leszarják, senkit se érdekel, bármennyire is reklámozzátok, de ha már ennyire úgy érzitek, hogy ezt mindenkinek kutya kötelessége végignézni, akkor talán legyetek olyan toleránsak és viseljétek el, ha vonulnak a gárdisták, "akik még egy légynek sem ártottak".Kb. annyira lehet bebizonyítani a melegek vonulásának veszélyességét, mint a gárdáét, gondolom ebben egyetérthetünk.
A legvisszataszítóbb az, amikor valaki rá akarja tukmálni magát, meg a nemi orientációját a másikra.Nem érdekel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A mások családi problémáira se vagyok kíváncsi, de arra se ,hogy hogy osztja be a szomszéd a konyhapénzt.
Szerinted a hetero nudistákat nem dobálnák meg.Dehogynem, mint a pinty.
A picsanadrágban flangáló white trashre sem vagyok kíváncsi, nemhogy arra, amikor két férfi csókolózik.Nem akarom látni!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ezt érted? Nem akarom látni azt se, ahogy a házfelügyelő baszik a postással, de ettől még adok a postásnak borravalót és a házfelügyelő kiskutyájára is vigyázok ha kell, de ők nem vonulnak ki az utcára, hogy nézzétek milyen szépen összeillünk és milyen guszta, amikor csókolózunk. Ezt érted? Nem a melegség zavar, hanem az, hogy valami olyat tukmálnak rám, amit teljesen véletlenül se akarok látni.
Mindenki szeret biztosan dugni, de a pornó az már nem mindenkinek jön be.
Ezt érted???
És akkor az egymillió forintos kérdés:

Ki a toleránsabb? Aki kipertyegeti a szexuális szokásait és orientációjat vagy az, aki ezt szeretné magának megtartani és máséra se kíváncsi.
Mert ugye a voyeur az beteg ugye? Meg a szatír is? Vagy mégsem?
gregor gysi 2009.08.30 04:16:50
@Tesveer: Már hogyne ártana?
Ehhez, ha nem értessz, ne nyilatkozz róla.


Bár én nem vagyok oda a demokráciáért, egy olyan országban, ahol tesznek az ezeréves normákra és az emberek nem tudnak élni "a nem csinálom, mert nem vagyok állat " fogalom szabadságával, de valahogy elfogadom, a többség dönt.
Márpedig a többséget ez zavarja.Kész.
Ügy lezárva.Hogy miért? Meg sem kell indokolni.Ilyen a demokrácia.
A többség akarata érvényesül a kisebbség felett.

Te is fogadd el, hiába nyikorogsz, legfeljebb majd nyakonvág valaki.

"...én mondom meg mi a jó a többieknek..."
Nem, teljesen rosszul fogalmazol. Nem TÖBBiek!!! A többiek mondják meg a deviáns kisebbségnek.
DE megint hangsúlyoznám: Senkinek semmi baja a másikkal, mindaddig, amíg az másokat nem sért.

Egyszerű példa: Ha egy vendéglőben az asztalra szarsz, azzal zavarsz másokat.Ha ugyanezt a vendéglő wc-ben teszed, senki se törődik veled.Nem, dícséretet se kapsz, hogy "De aranyos vagy, hogy a wc-be szartál", de nem is bántanak érte.A wc erre való. A hálószoba meg a hancúrozásra, meg a felgyülemlett hormonokkal való vitézkedésre.
Az utca megint másra való.

Rusty Spoon csodálatosan megfogalmazta:

"A büszkeség napja nem a gyűlöletkeltésről kellene, hogy szóljon, hanem a büszkeségről, az elfogadásról és arról, hogy mi, a heteroszexuálisok a hétköznapokban ugyan olyan emberként tekinthessünk a hálószobában másképp viselkedőkre, mint bárki másra. Ehelyett minden évben néhány gusztustalan primitív magamutogató csökevényt kapunk három IFÁval és a de jó, hogy most egy évre visszabújnak a buzibárokba utánérzéssel."
Durva Sólyom ante portas 2009.08.22 11:48:00
AdamT szerkesztőtárs megköszönte köztársasági elnökünknek, hogy nem lépte át a szlovák határt, hiszen így európai módon viselkedett. Fura, egy elnök aki európáner? Szokatlan. Ha Sólyom átlépi a szlovák határt, le kellett volna azonnal mondania, és valószínűsíthetővé…..
Azt ígértem, kormányozni fogok: kormányoztam. Így összegződik majd a Bajnai-kormány tevékenysége a szocialista, liberális közegben. És ez alapozza majd meg Bajnai Gordon szocialista politikusi karrierjét. A technokrata, szakértői allűrökkel játszó szocialista,…..
Azért az önfeledt nyaralásban, vízibiciklizésben, strandlabdázásban, Sziget utáni lábadozásban álljunk meg egy pillanatra és mélázzunk el néma vigyázállásban azon, hogy 20 éves a mi Nap-Kelténk, igen, húsz éve tartja magát, húsz éve kapaszkodik a képernyőn, mint…..
Mi van, ha mindenkinek igaza van? Mi van, ha az egész csak PR?   Néhány fontos mozzanat:   Draskovics rendészeti miniszter bemutat egy felvételt, amelyen robbantás látszikA felvétel egy mostani nyomozás gyanúsítottjának a számítógépén maradt fent, akit…..
gregor gysi 2009.08.01 21:21:02
@La'ci a hegyrő: Nekem is ez a véleményem.

PR akció- egy szart.Vergődés, fontoskodás, butáskodás.
A poszt meg semmit sem mond, a semmiről.
Nyár végén indul a Tv2-n Vágó új vetélkedője, ami azt jelenti, hogy addig a műsorvezető bevándorolja a csatorna összes műsorát a Mokkától a Naplóig, talán még a 100 csodában is feltűnik, vagy az Időjárásjelentésben. Megmutatják mindenhol az arcát, ahol csak lehet, és…..
gregor gysi 2009.07.16 18:12:37
@elfelejtette: Teljesen egyetértek.

Ezért nincs semmilyen létjogosultsága a mikroszkóp színpadnak.(kisbetűvel)

Persze amikor sas vidékre megy, nem azt a műsort viszi ám, mint ami a mikroszkópon megy.Akkor a "minden politikust utálunk" megy, a szétkenés.
A mikroszkópban hazai pályán ezerrel megy az ellenzék!!!! szapulása.
Ez természetesen a kabaré íratlan szabályainak teljes ignorálása, dehát ezen mit csodálkozunk, a "fordítottországban".
gregor gysi 2009.07.16 18:33:17
w Látjátok, feleim 2009.07.13 14:45:00
  Az SZDSZ-nek kaput. A mérleg segge sem lehet már.   Az SZDSZ-ről előreláthatóan nem lesz többé szó. Volt már elég, itt a vége, fuss el véle. Kóka János köszöntése Libera nos! Blues Hiszterolib Szövetség a nemzetért Azt mondták, Gábor, hogy menj a picsába ..
gregor gysi 2009.07.14 00:05:17
@generálmutyi: igen.Szerinted mi a jó búbánatot csináltak a Nádor utcában a rohamosztagosok?
Te nálad nagyobb naivát nem tudnék elképzelni.A Gaál Franciska hozzád képest egy tragika.
gregor gysi 2009.07.14 00:09:09
@darnmarquee: korrekt!!!
gregor gysi 2009.07.14 00:52:34
@generálmutyi: Ez is provokáció.
Ki az a hülye, aki ilyeneket olvas?
Ez annyira egyértelműen provokáció, hogy még erősebben azt hiszem, hogy naiv vagy.
Erről egyébként volt egy tökéletes műsor a Bayer Zsolttal.
Pontról pontra leleplezi az egész dolgot.
Egyébként akkor most ki a náci? A kurucinfó? Vagy Bayer , aki állítólag a kurucinfó szerint "egy zsidóbérenc liberális köcsög"?
Döntsétek már végre el kit kell vuduzni!
Végre, mi eshet jobban egy magyar (=frusztrált) fogyasztónak, mint azt hallani, hogy az Eurogalaktikus Birodalom szívében, Belgiumban a legrosszabb fajta kommunista portásmentalitás uralkodik? No, remélem nem egész Belgiumban, de a mecheleni tónál mindenképp. Andreiéket komplex…..
gregor gysi 2009.06.29 11:44:48
comment:com Évadzáró: Médium s5 2009.06.09 13:39:00
Egy őszinte vallomással kell kezdenem: én egy barom vagyok. Az, mert öt éven át hanyagoltam egy olyan sorozatot, ami egy résszel olyan szinten kent kenyérre, mint mondjuk a Lost pre-air pilotja annak idején, amit az akkori angolcsoportomnak is levetítettem, mert mindenképpen el akartam…..
EP-választás, I. rész - JobbikGyőzött a Jobbik. A harmadik helyhez nekik kellett a legmélyebbről, a legnagyobbat ugrani. A nemlétezésből most végre megszülettek, keserves munkával törték át a kirekesztettség és a megvetés falát. Most már nem úgy fognak megjelenni a médiában,…..
w A kocka el van vetve 2009.06.04 00:45:00
Seres Mária ötszázezer aláírást szedett össze a képviselői költségtérítésről szóló népszavazáshoz. Az azért már koppan, amikor az asztalra csapják: ennyit a szociális népszavazásnak se kalapoztak, pedig az aztán... szociális volt. Még súlyosabban koppan attól, hogy nem…..
w Távozz, Szentlélek 2009.06.01 06:45:00
Magyarország nem keresztény ország, de a rendszerváltás óta – a két forradalmi ünnepet és a tűzijátékosat kivéve – a pirosbetűsök az egyházi hagyomány szerint alakulnak: karácsony, húsvét, pünkösd. Az első kettő nem okoz zavart, a keresztények megülik a maguk…..
gregor gysi 2009.06.01 18:21:00
@Tóta W. Árpád: "az azért mindig meglep, hogy a hitvédelem mennyire összefonódott a zsidózással. röhej."

Ne csodálkozz, provokáció, provokációt szül.
Ha pld. Zoltai nem lett volna munkásőr és évtizedekig ateista, majd egyszer csak Mazsihisz vezető,vagy Landeszmann nem "bőgatyásozott" volna, akkor talán minden másképp alakul.Akkor tényleg lehet, hogy csak a söpredék zsidózott volna.

  Az MSZP-nek meggyűlik a baja a Kádár-nosztalgikus reklámfilmjeivel. Nem elég, hogy a kitűnő paródiákat már többen látták a YouTube-on, mint az eredeti videókat, tegnap a KIA Motors Hungary Kft. sajtóközleményben határolódott el a kampánytól: Európai Parlament…..