Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kanadai cowboy

51 bejegyzést írt és 28 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Üdv mindenkinek, már aki még csekkolja ezt a blogot egyáltalán ennyi kimaradás után. A csendnek persze több oka is van, röviden csak azt említeném meg, hogy a munka és az élet egyéb teendői miatt elmaradtak az írások. Néha azért, mert nem volt miről írni, néha azért, mert nem…..
A címet persze úgyis fogalmazhattam volna, hogy ‘nem szokványos napok és jelenben zajló idők', de a fenti formában jobban kifejezik önmagukat. Ismerőseim, olvasóim - gondolom ez nagyjából azonos halmaz - innen-onnan már értesülhettek róla, hogy a közelmúltban sürgősségi…..
Szevasztok, igen tudom, a nyár valahogy kimaradt blog írás szempontjából - most is inkább csak űrkitöltő szerepet tölt be ez a kis bejegyzés. Ami a képeket illeti, megpróbálom segítségükkel retrospektíve illusztrálni az -itt errefelé egyre inkább a végéhez közelítő -…..
Hello Mindenkinek! A cowboy másik blogja újabb írással gazdagodott: Hanglenyomatok címmel. Kattints az alábbi linkre! Jó olvasást! http://nonexistentv.blog.hu/..
Előre szólok, hogy az amiről a következőkben szó lesz, nem biztos, hogy létezik. Számomra persze nyilván, de mindenképpen nagyon szubjektív módon és lehet, hogy az olvasóim nagy része azt gondolja majd, hogy nekem igazából komoly és azonnali orvosi segítségre lenne szükségem.…..
Üdvözlet az olvasónak a hallgatótól... Igen, nagyon sokáig hallgatott a cowboy és annak első blog felülete, de most itt van újra, feledtetve a nemlét már-már állandósuló csendjét. Persze a családtagoknak már nem újdonság, de a hallgatásnak az volt a legfőbb oka, hogy egyrészt…..
kanadai cowboy 2012.05.04 02:21:17
Az 'Egyszemélyes fényképalbum' sorozatban arcokról írok, emberekről, akik kitűnnek a tömegből, de legalábbis emlékezem rájuk valamiért. Megfigyeléseim terepe többnyire a jelenlegi munkahelyemül szolgáló áruház. Mivel leginkább munkavégzés közben zajlanak a később leírt…..
A cowboy másik blogja ismét új bejegyzéssel bővült; lásd alább:Hamarosan a kanadai cowboy blogon is olvashattok legújabb élményeimről a felhőkarcolókkal tarkított Toronto-ban/ben/ról/ig. Jó szórakozást!http://nonexistentv.blog.hu/..
Világtalan világpolgár - új bejegyzés a cowboy másik blogján a nonexistenTV-n. Az alábbi linkre kattintva olvashatjátok az írást. Hajrá!http://nonexistentv.blog.hu/2012/02/06/vilagtalan_vilagpolgar ..
Nemrég moziban voltunk, a Tom Hanks nevével fémjelzett és az év filmjeként címkézett Rém hangosan és irtó közel című filmet láttuk az egyébként eléggé multikulturális Brampton-ban. Ha rasszista módon akarnám leírni Brampton-t, akkor mondhatnám hogy fekete, de én inkább a…..
Szevasztok, megint csak utólag és megkésve, valamint a törések után összeragasztgatva kívánunk ezúton is Boldog Karácsonyt és Minden Jót az Újévre nektek, olvasóknak. A késés és a megtörés okairól mindjárt, előbb azonban egy kis időjárási helyzetkép; Georgetown-ban…..
Szevasztok, újra itt van, újra itt van a cowboy, vagy a 'nagy csapat' - kezdhetném stílszerűen, hiszen újabb kulturális kirándulást tettünk Kanadában, ezúttal a klasszikus kanadai sport, a jéghoki terén, vagy írhatnám jegén, ha még mindig stílszerű szeretnék lenni, de már nem.…..
Az alábbi címen olvashatjátok a 'Valóságkapcsoló' című írást a másik blogomon:http://nonexistentv.blog.hu/2011/11/30/valosag_kapcsoloA kanadai cowboy blog is hamarosan bővül, ha történik a cowboy-jal valami említésre méltó... Üdv mindenkinek! Szevasztok! cwb..
nonexistenTV Valóságkapcsoló 2011.11.30 01:42:00
Az úgy van, hogy a valóság - jelen esetben az egyén valósága - adott minden egyes pillanatban, mégis lehet rajta változtatni egy -egyébként nem-létező- kapcsolóval. Ez a kapcsoló leginkább egy távirányítóhoz hasonlatos, annyiban, amennyiben távoli, vagy távolinak tűnő dolgokat…..
Új blog a Kanadai cowboy-tól Szevasztok, a fent megadott címen olvashatjátok új blogom első írását, ahová a korábbiakban felvázoltak alapján nem -feltétlenül- kanadás élményeimet fogom megírni, hanem minden mást, ami éppen foglalkoztat fejben. Remélem tetszeni fog,…..
Minden háznak és lakásnak megvannak a maga éjjeli neszei, zajai, amelyek ha csak egy-egy hirtelen tovatűnő pillanatra is, de minden kétséget kizáróan képesek megtörni az éjszaka -éppen ezért nem létező- csendjét. A magam fajta, nyugtalanul alvó ember kiváló receptorokkal bír az…..
Szevasztok,bizony, bizony régen jártam a blog szerkesztői felületén, de most újra itt vagyok és rögtön két írást is belepréselek a következő blogbejegyzésbe, ezért is neveztem el úgy, ahogy. A két téma nem függ szorosan össze, sőt egyáltalán nem, mégis elkezdem az egyiket,…..
Kultúra, te drága!Korábban említettem, hogy tavaly sokat búsultunk azon (is), hogy nem tudunk annyit kulturizálni, mint azt otthon megszokhattuk, és tettük. Ezen is igyekszünk változtatni az idén, ezért kétségbeesetten kapaszkodunk valamennyi kulturális szalmaszálba - legutóbb a…..
Hey, azaz Hejj!Ígéretemhez híven újra blog, de legalábbis annak kezdő mondata ezen az esős, már-már klasszikusan őszi hétfő délutánon, ami leginkább blogírásra alkalmas. Ezennel a TIFF-ről, azaz a Toronto International Film Festival-ról, egészen pontosan annak egyik napjáról…..
kanadai cowboy 2011.09.25 05:09:02
@bbj: Jelentem, ezt -Panni határozott kérésére: ''Csinálj már egy fotót a női mosdóról is, ne legyél bunkó!'' megtörtént. Felrakom F.B.-ra jó?
kanadai cowboy 2011.09.28 23:06:40
@bbj: szivesen, de ezt az avataros dolgot nem vettem. Majd kifejted skype-on. Cwb
Íme a Kanadai Cowboy blog első éves különszáma ezúttal 12 percben képekkel és hangokkal...
kanadai cowboy 2011.09.10 01:01:43
@bbj: Köszi! Benne volt pár ezer munkaóra és pár millió idegsejt is odaveszett, de legalább nemhiába! :-)
Üdv, ismét blog, ismét élményekről fogok beszámolni, mégpedig olyanokról, amelyek közös, vagy feles szabadnapjainkon történtek velünk az elmúlt hetekben. Ezt főleg azért tehetem ma meg, mert Kanadában szeptember 5-e a Munka Ünnepe, nagyjából az 1880-as évek óta. Ez is…..
A címben szereplő esések ezúttal nem pofára-, vagy BUX indexre vonatkoznak, hanem vízre. Tudatos filmes utalásról pillanatnyilag nem tudok, de ha valaki felfedezni vél valamit nyugodtan írja meg…Szóval arról lesz szó a következőkben, hogy a közelmúltban kétségbeesetten…..
<Eredetileg terveztünk egy kis vizuális meglepetést nektek még a hazautazásunk előtt, de erre sajnos technikai okok (laptopunk narancslé okozta korai halála) miatt sajnos nem kerülhetett sor. Talán majd hamarosan...>Alig egy hete érkeztünk vissza magyarországi látogatásunkból…..
kanadai cowboy 2011.08.09 14:42:48
@illa-berek: Hello! Való igaz, hogy mindenki - továbbállók és otthonmaradók - egyaránt másképp reagált le bizonyos helyzeteket; ez szerintem is OK. Mondják, hogy <Hallgatni arany>, de én jobban örülök, ha kommentelsz... :-)
Bármily hihetetlen, a cowboy újra jelentkezik - ezúttal egy echte kanadai témakörrel, amely a prérifarkas létjogosultságát taglalja egy 2.5 millió lakosú nagyvárosban, Torontóban. A cím ezúttal nem egy film, hanem egy rajzfilmsorozat, konkrétan a 'Roadrunner' (Kengyelfutó…..
kanadai cowboy 2011.07.15 13:36:43
(Vigyázat! Hosszabb, mint érdekes írás!)Akit elrettent a cím és azt gondolja, hogy most valami masszív létfilozófiai írásba szaladt bele, az nyugodjon meg - általában az gyógyír sokmindenre, mármint a megnyugvás - bizonyos értelemben tényleg az lesz. A filmcím, amit a bejegyzés…..