Regisztráció Blogot indítok
Adatok
TV2

7 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Megasztárba nem kerülhetett be Mr. Bikicsunaj így a Divatkreátorok sem varhatnak neki ruhát. Ám neki nincs is rá szüksége, hiszen világsztárrá vált már is. Az Ököritófülposön élő Szarka László már nemzetközi portálokon is hódít, ahol melette Krisztina Nagy és Győri…..
Divatkreátor TV2 Ipod a nézőknek 2010.10.07 00:08:29
A Divatkreátor adásainak nézői Ipodot nyerhetnek. Minden adásban feltesznek egy kérdést, amire emailben várják a válaszokat. A helyes választadók között kisorsolásra kerül egy Ipod nano...
Ma este 17:00-18:00-kor tartják a megbeszéléseket a továbbjutókkal. Vasárnap már élő adásban a Megasztárok és a Divatkreátorok. ..
Divatkreátor TV2 Holnap Casting 2010.09.15 21:18:00
Holnap 2010. 09.16. Budapesten, III. kerület, Perc utca 8. Urban Studio címen lesz a casting.A tehetséges ruhatervezők magukkal viszik az eddig tervezett ruháikat és prorfóliójukat a helyszínre, majd megkezdődnek a válogatások az ifjú divatkreátorok között.Már mindenki nagyon várja…..
Nem lett volna korrekt az előző héten lelkendezni, hogy a Frizbi Hajdú Péterrel első ”őszi” adását a Zámbó Krisztiánnal, Doszpot Péterrel és a szereplését lemondó Kelemen Annával majdnem 1,2 millióan nézték, hiszen csak a Csillagok háborújával kellett felvennie a…..
A festményeladásnak két fontos eleme van: elsősorban egy anya kell hozzá, másodsorban pedig nem szabad nyomni a szöveget, mint a felpörgött Snoop Doggnak. A tanácsok elsőre meglepőek, de a legbelsőbb körökből kaptam őket, ezért úgy bocsátom a nyilvánosság elé, mintha Soros…..
Emlékeztek még a szarós lányra? Olvassátok el azt is újra!A kép innenHello mindenkiKet napja tevedtem ide, olvasok ezerrel es most beugrott az egyik legfrappansabb lekoptatasom...Evekkel ezelott tortent, ha baratnom nem emlegeti fel a minap tan el is felejtem, pedig hangosan rohogok ha…..
Az adás castingja (azaz a Divatkreátor versenyzők kiválasztása) 2010. szeptember 16-án, csütörtökön, 13:00-kor kezdődik! Tegyétek magatokat szabaddá erre a délutánra! Rengeteg tehetséges jelentkező közül fogják kiválasztani Divatkreátorokat. Részletesebb információt a…..
A Divatkreátor ruhatervezői Brother típusú varrógéppel varják a versenyzők ruhákat. Tehát a Megasztár versenyzők ruháit Brother varógéppel varják ! A Divatkreátor versenyzői a Megasztár versenyzők rfellépőuháit kiválló minőségű anyagokból készítik el. A ruhákat az…..
Divatkreátor TV2 Divatkreátor 2010.09.10 15:43:00
A TV2 tehetségkutató versenyt hirdetett a fiatal, amatőr vagy nem ismert divattervezők számára, hogy megtalálják a 2010-es év Divatkreátorát. Az első műsorban a jelentkezők közül kiválasztanak 12 versenyzőt, akik 10 epizódon át küzdenek azért, hogy eljussanak az utolsó…..