Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ht628

81 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Homárolvasólány tapasztalatai szerint a mávos pénztárosok nem feltétlenül viseltetnek jóindulattal az utazóközönséggel szemben. Például, ha látják, hogy rohanásban van, simán beetetik egy kéretlen diákjeggyel vagy azzal a szöveggel, hogy majd a kalauz ad pótjegyet: Azért…..
Tamás egy ilyen semmitmondó elutasítást kapott a T-Home-tól, amikor internetet rendelt. Aztán kiderült, hogy az előző tulajdonos számlatartozása miatt hajtották el, amit az összes létező papírjának bemutatásával tulajdonképpen orvosolhat. Legalább nem bekötés után kapcsolták…..
Egyik nap váratlanul a készülék csatlakoztatásakor megjelent egy figyelmeztetés. Frissítés végeztével landolt is a 7.8-as update a készüléken. Remekül üzemel és alapos testreszabás után már jelentősen tetszik. Természetesen nem sok újdonságot tartalmaz, olyan apróságok…..
Sajnos a napokban sem tudtam írni. Ez az új év elég negatívan indult. Kezdve azzal, hogy a laptop-töltőm elromlott, így nem tudtam használni a notit. Aztán Windows 8ra is váltottam, és rengeteg idő ment el az átállással. A következő balszerencse, hogy a telefonom is meghibásodott…..
Egyes fórumokon és szervereken már fennt vannak az új 7.8-as Romok, melyeket lelkes barkácsolók állítottak össze a legtöbb korábbi készülékre. Egyet nem értek: Miért nincsenek olyan verziók, amik mondhatni teljesen gyáriak és semmi plusz/mínusz szolgáltatást nem tartalmaznak?…..
Minden idők legdurvább Nokia ficsőre a névjegyköltöztető. (sic.! Komolyan!) Még most sem térek magamhoz. Hihetetlen. Viccet félretéve: Ismerős biztosan mindenkinek, amikor egy iPhone-ra vagy bármi másra át kell a névjegyzékünket vinni. a konvertálgatás, a szívózás, az…..
A napokban sajnos nem tudtam írni. Ennek több oka volt. Elutaztam látogatóba a szüleimhez, de pechemre nem vittem magammal a laptoptöltőm - sajnos hamar lemerült szegény, így egy asztali gépre voltam rákényszerítve. Ahol még IE9 volt, ebben pedig egy bug miatt a bloghura nem tudok…..
...a Westendben. Nem értem, bár biztosan túl magas volt a bérleti díj. Pont most, mikor itt a Windows 8 és minden újdonság, rengeteg embernek vannak kérdései, vagy csak szeretnénk megnézni az új cuccokat. Egyszerűen lehetőség sincs rá, hogy a hivatalos saját termékboltban…..
Windows Phone Blog Surface Phone 2012.11.06 11:00:51
Nagyvalószínűséggel, ha a karácsonyi mutatók a Windows 8 és a Windows Phone 8 készülékek pozitív eladásait mutatják a Microsoft biztosan piacra dob valamit a táblagépe mellé. Ez nem is kérdés. Ezért én is kíváncsi vagyok, milyen lehetne egy "Surface Phone." Az biztos, hogy mind…..
Voltam az Android vs. WP7 Workshop rendezvényen. Meg is lehetett tapogatni az új WP8-as Nokiákat. Jó benyomást tett. Fényképeken a Lumia 900 szerintem, jobban néz ki, mint a 820 vagy a 920 Design-ja. Élőben azonban annyira más a két új telefon, hogy a fényképek nem adják át. Nagyon…..
Windows Phone Blog Áruház fail 2012.10.31 20:06:24
Azért kicsit sem cink, hogy a különböző elektronikai üzletekben kiállított Windows 8 laptopok egyszerűen használhatatlanok... természetesen nem a rendszer miatt, hanem mert nincsenek konfigurálva, és wifire csatlakoztatva sem. Alap dolgokat nem kapcsolnak be rajtuk. A ficsőrök egyike…..
Windows Phone Blog Surface 2012.10.26 15:00:00
Siker lesz. Megfelelő. Úttörő. Mindenkinek bejön. DE azért lehet fikázni is. Egyrészt egy jól kitalált termék, sok új ötlettel, minimál design-al (tévedés ne essen engem meggyőzött és nekem nagyon tetszik), de lehetne sokkal jobb is. Egyrészt a Youtubra felkerült reklámok a…..
Windows Phone Blog Ökoszisztéma 2012.10.25 10:00:00
Beszéljünk a Microsoftról. Sosem volt még ekkora változás a PC és Tabletpiacon. Egyik miközben elhal, a másik szárnyal és magával hoz minden újat. Az eszközök kiforrtak: az Androidos megoldások, az iOS, és a Windows is felzárkózik alig 2 év alatt. Lassan hasonló élményt…..
Windows Phone Blog Újrakezdés 2012.10.24 10:30:00
Ezen blog életében nem sok változott az elmúlt 1,5-2 évben. Sajnos nem volt időm és lehetőségem szerkeszteni/folytatni a munkát. Sokat változtam én magam, ahogy a környezetem is. Az elmúlt időszakban sajnos olyan munkát kellett végeznem, mely nem vág a szakmámba és ami mellett…..
Windows Phone Blog 7Dialer App 2011.03.19 16:50:00
Biztos sokan gondolkodtak már azon, hogy szeretnének más platformokon ismert módon, hagyományosan turkálni a megszokott korábbi tárcsázóban… A 7Dialer alkalmazással mostantól a teljes névjegyzékben kereshetünk egyszerűen. Ez az App lehetővé teszi, hogy gyorsan és…..
Kiszivárogtak az első információk a Sony Ericsson műhelyében készülő első WP7 alapú prototípus készülékről. Mely természetesen a trendeket meglovagolva, teljes QWERTY gombsort kap. A készüléken meglehetősen szellős elrendezésű fizikai gombsor, igen jó szövegbevitelt hozhat…..
Windows Phone Blog Globalizáció 2011.02.24 13:45:00
Nemrégiben találtam egy 2007-es cikket az interneten, mely éppen azt taglalta, hogy az akkori évben a jövőt jósolva már jól látható - hogy túl sok mobilplatform van jelen a piacon, ami akadályozza a felhasználói élményt és magának a mobilpiacnak technológiai fejlődését……..
Windows Phone Blog SleepMaster 2011.02.17 21:16:00
A SleepMaster egy alvást felügyelő alkalmazás WP7re mely ébresztőóraként üzemel. Az app ún. Sleep Relax funkcióval bővült, a frissített SleepMaster akár képes előre megadott négy effekttel (tenger, folyó, eső, város) is segíteni az elalvásban. Azt is beállíthatjuk, hogy…..
Ami persze igazából semmi konkrétumot nem árul el, viszont a dizájn és külső stílusjegyek fő vonalairól elárulja a gyártó irányvonalát. Az emberek sokat gondolkodhatnak rajta, hogy vajon hogyan felelhet meg a WP7 külsejével kapcsolatos előírásainak, egy Nokia terv? Hát valahogy…..
Van, ahol még tudnak gondolkodni egy utolsó megoldásban, főleg ha nagyon rezeg a léc. Egy eladások szerint világelső cég és egy induló platform, melyet a legnagyobb szoftvergyártó üzemelhet, a legerősebb kettősség lehet ha jól tálalják a felhasználóknak. Hiszen mindkét…..
Windows Phone Blog Google Docs 2011.01.30 10:47:00
..
A Samsung új alkalmazást adott ki Photo Studio néven. Ez egy all-in-one megoldás, a képeink szerkesztésére és megosztására. A Photo Studio lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy képhatásokat, például a LomoShot, Beautyshot és PlusMe…..
Windows Phone Blog Adatforgalom 2011.01.21 14:13:00
A Microsoft közölte, hogy a WP7 egyes esetekben kiemelkedő mennyiségű adatforgalmat generáló „hibáját” nem az operációs rendszerben található „bug”, hanem egy harmadik fél által fejlesztett alkalmazás okozza. Ami elég aggasztó lehet - többek közt ez…..
Windows Phone Blog "A legszebbek" 2011.01.18 20:57:04
Steve Ballmer szerint a WP7 telefonok a legszebbek… Amiben igazából van igazság, főleg a Samsung termékére értve /egyes felmérések szerint, formavilágban ez lett a vásárlók számára az elsőszámú tetszési indexel megáldott példány a palettáról…/. - Sokan…..