Regisztráció Blogot indítok
Adatok
prosztata.blog.hu

6 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Prosztata Még mindig C-vitamin 2007.08.16 14:49:24
Ha figyelmesen olvassátok a blogot, akkor láthatjátok, hogy a C-vitamin esetében kizárólag grammok-ról beszélek és nem milligrammokról!Mivel C-vitamin dobozán azt írják, hogy 1g kb. fél teáskanálnyi, így ránézésre belenyúltam egy púpozott teáskanálnyival és így jött ki a…..
prosztata.blog.hu 2009.04.26 19:59:15
@barkooo: Nekem sem állt a farkam 10 éven át rendesen. Ez nem ok arra, hogy pszihiáternek nevezett kóklerekhez forduljon az ember. Ezek még nem gyógyítottak meg senkit sem, maximum legyógyszerezik az embereket.
Ha követed a tanácsainkat, akkor javulni fogsz és még sok egyébb pozitív változást fogsz magadon észrevenni. Nem érdemes várni. Én már kitapostam nektek az utat, csak rá kell lépni.:-)
prosztata.blog.hu 2009.05.01 15:38:50
@Krampusz2: Köszönöm az elismerést. Örülök, ha segíthetek a sorstársaimnak.
A folyékony vitamin garantáltan fel tud szívódni az emésztőrenszerben. Igy semmi sem fog kárba veszni belőle. Személyes tapasztalatom, hogy sokszor a székletemben találtam vitamin tabletta darabokat. Ez azt jelenti, hogy nem minden esteben szívodnak fel a tabletták. Ez egyénenként változó lehet. Mióta a folyékonyat szedem sokkal jobban érzem magam. Ez is azt bizonyítja, hogy jobban felszívódik. Az sem egy utolsó szempont, hogy természetes anyagokból van kivonva + az egyenletes eloszlás sem. De hát ezt mindenkinek meg kell tapasztalnia. Én a közepest szedem. Kezdők kezjék az alap csomaggal, majd egy két hónap múlva jöhet a közepes. Csak fokozatosan, nem győzöm elégszer leírni.
Prosztata Elsavasodott test 2009.04.26 20:43:00
Sziasztok!Régen hallottatok felőlem.Hát ez azért volt, mert mivel meggyógyultam és a módszeremet itt publikáltam, úgy gondoltam, hogy a dolgomat befejeztem ezzel kapcsolatban.Hát mégsem.Úgy gondoltam, hogy teljesen megjavultam. Nem voltak különösebb panaszaim.A vitaminoktól jó lett…..
Prosztata Bevezetés 2007.08.06 12:33:00
Sok férfit kínoz a krónikus prosztatagyulladás. Közülük sokan nem is tudják, hogy ilyen betegség kínozza őket. Én is 4 év után jöttem rá, hogy miért is vannak kellemetlen ézeteim az alhasi környéken. A félimpotens állapotról és a gyatra orgazmusokról nem is beszélve. Az…..
prosztata.blog.hu 2009.01.22 19:49:28
@ViKtOr: Azért adtam meg két (!) vitaminbolt címét, hogy ne kérdezgessétek állandóan, hogy hol lehet beszerezni ezeket a vitaminokat. Direkt kettőt adtam meg. Ebből honnan lenne nekem hasznom??
Sokan közületek, prosztatagyulladásra antibiotikumot szedtek (szedtetek). Valószínüleg nem használt azért is olvassátok ezt a blogot.Az ilyen hosszú időn át szedett antibiotikum rendesen kicsinálja a bélflórát.Felmerül a kérdés, hogy na és akkor mi van?Hát az van, hogy az…..
Tapasztalatom szerint azoknál a férfiaknál alakul ki az ilyen makacs prosztatagyulladás, akik  átlag feletti potenciállal rendelkeznek. Nekem a napi 3 űrítés minimum megvan, de a 4-5 is elég gyakran. Nem azért, mert nincs jobb dolgom, hanem azért, mert ki kívánkozik belőlem.…..
Azért van szükség ilyen nagy adag C-vitaminra, mert nagyon erős immunrendszer erősítő  és  a gyulladás leküzdéséhez erős immunrendszere van szükség. Én 4 hónapig szedtem a 20g körüli mennyiséget és most szedek 5g körül. Február elején kezdtem a C-vitamin kúrát…..