Regisztráció Blogot indítok
Adatok
C4rmin3

6 bejegyzést írt és 77 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Netpincér (Foodpanda) VS Wolt futárkéntSziasztok!A koronavírus miatt ugyebár sokan elvesztették a munkájukat főleg pl. Budapesten a turisztikai vagy vendéglátói szektorban és az utcákon rengeteg biciklis vagy motoros ételfutárokat látni... Leginkább az ebédidőszakban (10:00-15:00) vagy most ugyebár…..
C4rmin3 2021.06.27 20:10:16
@futar666: Te szerencsétlen szánalomkupac, a stílusodból látszik hogy alig lehet meg a 8 osztályod. Én kérek elnézést, hogy egyetemet végeztem, valószínűleg emiatt van az hogy én rendelem a kaját, te meg kiszállítod nekem! Hahahahha! Ne dühös legyél egy realista komment miatt, hanem tanulj valami szakmát és legyél annak a mestere és akkor talán nem a futárkodásból (és a jattból) élsz majd meg! Hajrá!
Több, mint egy éves kényszerű szünet után újra nyitva a város egyik legjobb gourmet burger falatozója, a Pesti Burger és Bár. Nem lennék én a Burgerpápa, ha nem jelentem volna meg a nyitás napján egy jó kóstolóra többek között pArtizán Alex társaságában...
1900 körül. Francia pásztor lakókocsijában..
C4rmin3 2018.04.17 12:40:58
OSO
Az új évezred első évtizedének közepén igencsak megváltozott a magyar emberek televíziós szokása. Először a Lost, majd egy évvel később, 2006 nyarának végén (USA-ban 2005. augusztus 29-én kezdődött) a Szökés (talán a Dr. House is idevehető) indított el egy olyan…..
Burger Blog Bacon Burger, Tata 2016.10.04 08:13:53
Amikor egy Bacon nevű hellyel találkozik az ember, ott mindig elcsodálkozik a magabiztosságon, elvégre az egy olyan szent dolog, amivel mindent lehet, csak viccelni nem. Ha egy helyet Bacon Burgernek hívnak, abban benne van minden, ami fontos ebben az életben, meg még egy kicsit több is. Egy szó,…..
Gyakran felmerül a kérdés, hogy hová menjünk a munka után inni? Fontos, hogy ne legyen túl drága, de azért ne is Gabi néni legyen, valamint lehessen valamit enni is a sós mogyorón kívül. Nos, egy ilyen helyet sikerült nemrég (újra)felfedezni a Kazinczy utcában...
C4rmin3 2016.09.14 07:34:09
@dumdidum42: Ilyen kommentet irigységből azok írnak akik ezt nem tehetik meg... :D a "gyakran felmerül a kérdés" szerintem nem azt jelenti hogy minden nap meló után piálni kell(ene).
Egy igazi hős! Kiállt a jogaiért, szóvá tette a jogtalan levonásokat, nem legyintett fásultan a sokadik nehézség láttán se, számolt és levelezett és telefonált és hivatkozott kitartóan, és lám a végén győzött. Íme!  T. Homár! Leírok 2 esetet az Erste bankommal kapcsolatban okulás végett.…..
Imádom a hamburgert és mindig élvezettel vetem magam a budapesti street food kínálatba. Hála Istennek és a versenynek a választékra igazán nincsen panaszom. Ami viszont nehéz: a legjobb, vagy a legjobbnak ítélt helyeket megtalálni.       Két dolog szembetűnő számomra a nagy budapesti…..
Szegedre való visszatérésünk már várható volt, ugyanis negyedévente így vagy úgy, de a nyakunkba vesszük az autópályát. Nem volt ez másképp most sem, de ezúttal nem a belvárost céloztuk meg, hanem egy kicsit kintebb, egy üzletközpont mellé irányoztuk magunkat...
A tavalyi szezon indítása nem mondhatnám, hogy zökkenőmentes és egyszerű volt, de az erőfeszítéseknek hála, idén minden egyszerűbben halad. Már nem kellett fakivágással, bozótirtással bajlódni és az őszi szántással beforgatott tőzeg, szalma és levelek nagyban javították a talaj minőségét. A héten…..
Előző hétvégén tartották az első Beer, Burger, Barbecue Fesztivált a Millenáris Parkban, ahova természetesen én is kilátogattam, már csak a hely közelsége miatt is. A cím mindent elmond, kézműves sörök, hamburgerek, és mindenféle egyéb finomságok. ..
C4rmin3 2016.04.24 13:42:46
@Étteremkritikus: Én akkor döntöttem el, hogy kihagyom, amikor kiderült hogy ingyenes a rendezvényre a belépés... Erről a fix 10% "beállított" borravalóról mellesleg most hallok először! Komolyan, itt nincs felszolgálás és semmi egyéb ami indokolná ezt, megáll az eszem, felháborító! Újabb érv amellett hogy ne menjek ki jövőre sem.
Amikor felüléseket végző túlsúlyos embereket látok az edzőteremben, mindig meg kell állapítsam, hogy milyen sokan járnak tévúton a fogyás és szálkásítás témakörében.  Mert feltehetően nem az a céljuk, hogy a zsírpárnák alá izmokat építsenek – kivéve, ha erőemelő az illető – hanem kockás hasra…..
C4rmin3 2016.04.19 20:12:32
@kisQtya: Majdnem, ez csak maximum a belépőre elég, erekből és idegekből (nem beszélve az izmok eredése-tapadása és a funkcionalitásról ("mit-mozgat-hova")) nem fog átmenni/átjutni sajnos senki. :D És ez még csak az 1-2. év tananyaga... IMHO: nevetséges, hogy minden orvosnak mindenhez kell érteni (értsd: megtanulni az egyetemen és vizsgázni). Remélem az idő hoz majd változást, és ezáltal jobb szakembereket nevelünk ki az egyetemeken, nem magológépeket - tisztelet az elkötelezett és empatikus kivételnek - mint most.
C4rmin3 2016.04.20 15:38:38
@karandash: Sajnos ez például számomra nem magyarázza meg hogy a fogorvos pl. miért kell a teljes test anatómiáját megtanulja és számot adnia belőle. Nem hiszem hogy egy fogászati rendelőben a máj fizikai helyzete/állaga, a sarokcsont fájdalmai vagy épp a hosszú lábujjfeszítő izom problémái élet-halál kérdések lennének. Ugyanígy az építész/építőmérnök, aki a vasútépítéssel esett szerelmebe és tudatosan kézül a pályára, elég ritkán fog épülettervezéssel találkozni, szerintem nem is elvárható hogy szakvéleményt alkosson ilyen helyzetekben később. Ennek ellenére az egyetemén (annak ellenére hogy vasúttal szeretne foglalkozni később) "ugyanolyan mércével mérik" az adott vizsgáján mint a leendő épülettervezőket. Ez a szomorú... :( A vége pedig ezeknek általában sajnos az hogy a szeretett szakmáját-végzettségét egy számára teljesen irreleváns vizsgán bukja el.(ez nem a többség, nem általánosítok, de tény, hogy ez is jelen van a társadalmunkban statisztikailag kimutatható számban)
Úgy tűnik a hazai nem mindig jobb... a honlapon büszkén hirdetik hogy "Termékekkel kapcsolatos kérdések és válaszok REGISZTRÁCIÓ NÉLKÜL", aztán meg: Felhívjuk a tisztelt érdeklődők figyelmét, hogy a hozzászólások előzetes moderációt követőn kerülnek megjelenítésre! Hozzászólni csak regisztrált…..
Becsaptak KFC Móricz 2016.03.30 13:18:32
A menü sültkrumpliját elkészítette a hölgy, de a zacskóba már elfelejtette betenni!! HI-HE-TET-LEN hogy itt szinte MINDIG lemarad valami!!!..
Becsaptak Lurdy universumpoker.hu 2016.03.18 22:48:30
Nyitvatartásuk nincs a honlapon feltüntetve és az ezt firtató kérdésemre kb. letette a telefont a hölgy olyan megjegyzésekkel hogy "este 11 van" és "egymillióan vannak itt épp, ha nincs más kérdése, viszonthallásra!". Nice customer support!..
A Trikorder visszaemlékezése a 90-es és a 2000-es évek legelejére, mikor minden babazsúron előkerült egy MB társasjáték, minden célba érés jó alkalom volt a verekedésre, és minden hatos után újradobhattunk. Tíz darab társas, csak úgy...
C4rmin3 2016.01.20 12:32:08
@bonAPPetit: Tényleg! Ahogy az ember összemozaikozta a lakást papírfecnikből, a legjobb volt!! :D
A 7000+ értékű rendelésnél lemaradt az összes szójaszósz és mártogatós tálka.....
Lehet a kedves olvasó is hallotta már, hogy van négy új elem a periódusos rendszerben, csak egyelőre még nevük nincsen. Azt írják, hogy ezek nem találhatók meg természetes formában a Földön, és szupernehéz elemek. Szóval szupernehezek, és nincs nevük, tehát az egyiket simán el lehetne nevezni a…..
Becsaptak Húspalota Karinthy 2016.01.05 13:27:49
A kedves(nek látszó) hölgy rosszul adott vissza, nem számoltam helyben utána, így az 1400 Ft-os vásárlásom 1800 Ft-ba került!..
Becsaptak KFC Móricz 2016.01.05 13:23:00
Majdnem mindig lemarad valami a rendelésből elvitel esetén, a teljesség igénye nélkül: mártogatós szószok (vagy hiányzik 1-2 db vagy az összes) ásványvíz / narancslé legutóbb pedig konkrétan a Grander menüből hiányzott a szendvics(!) 3000 HUF értékü rendelésből…..
Húsimádó Házi big burger 2015.11.04 18:54:00
Gyönyörű marhalapocka húst daráltattam a hentesnél, amiből terveim szerint hamburgereket szerettem volna készíteni. A nagy mű végül elkészült, amiket a méretük miatt big burgerként aposztrofáltam - ugyanis nem lettek kicsik... A darált marhahúst kézzel összegyúrtam,…..
A Brutális fizika, kémia és biológia után a Totalcar fenegyereke, Vályi Pista kollégánk csak talált még egy tantárgyat az iskolai órarendben, aminek az ürügyén látványosan kidurranthat, ketté csaphat és ripityomra törhet mindent, ami a keze ügyébe kerül: november 7-én indul a…..
Tökéletes riasztórendszer nem létezik, ugyanis  még a legprofibb megoldásoknak is lehetnek apróbb, vagy jelentősebb gyenge pontjai, "rései". Aki pedig 100%-os biztonságot garantál az vagy sarlatán, vagy abszolút tájékozatlan kezdő. Sajnos   a betörők többnyire  ezeken a "réseken" (hiányosságokon)…..
C4rmin3 2015.10.26 14:15:47
@vizsla_barat: a grammarnatzi mindenedet, indíts blogot és írj oda, utána köss bele ilyenekbe...!