Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mytester

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Tegnapi ígéretemhez híven bemutatok egy újabb érdekes lehetőséget, a Website Tester-t amelynek a valóságalapját bárki kétségbevonhatja - akár joggal is -, de mert a regisztrációhoz semmilyen olyan személyes információt nem kérnek, ami miatt ne regisztrálhatna az ember, szokás…..
mytester 2010.10.22 17:28:47
@Angelhajnal: Én is megkaptam ezt az emailt.A tesztelést még mindig csak igérgetik meg mindenre ráfogják hogy miért nincs munka,viszont az adatainkat kiadják ilyen mindenféle most induló csodaüzleteknek.Valószínű hogy eredetileg is valami ilyenre kellett a sok adat nem tesztelői munkára.Ja és hiába igérik az 50dollárt 75-öt kell befizetni hogy elkezdhesd az üzletet.Én egy fillért nem fizetek senkinek az tuti!
mytester 2010.10.14 12:01:10
@Bözsőke: Hiába írom akárhogy nem enged be!Nincs egyezés azt írja ki ugyanúgy mint kerirnek ő sem tud belépni.De azért köszi!
Most, hogy pillanatokon belül lezárul a regisztrációs lehetőség, érdemes kicsit körüljárni, mit is ígér valójában az Alphamarket Research Inc. (AMR). Nem szeretném ugyanis, ha sokan annak ellenére csalódnának, hogy hirtelen komoly összegben - vagy abban a tetszetős táblázatban…..
mytester 2010.09.15 17:30:20
@nemethbandika: Miért lett volna átverés?:-)Amúgy amikor egy tök ismeretlen oldalnak lásd:websitetester kiadja valaki az adatait akkor nem parázik?Csak utána mikor újra rá kell bólintani azokra az adatokra amit már egyszer megadott?Ha kellenek az adataink akkor már a websitetesteren elvehették volna.De mindenesetre jobb félni mint megijedni!Még mindig vacakol az oldal nagyon nehéz bejutni és persze mutat egy két érdekességet:-( Mindenesetre kíváncsi vagyok mi lesz!
mytester 2010.09.17 07:25:06
@fejem a tehenem: Jaaja!Engem is, tök gördülékenyen működött de melótéren sajna semmi változás:-(
mytester 2010.09.28 18:24:35
@nemethbandika: Szia! Te mindig képbe vagy hátha nekem is tudsz segíteni.Meg akartam változtatni a kifizetési módot az adataimnál és azóta nem enged be a saját oldalamra azt írja hogy a jelszó és a felhasználó azonosító nem egyezik.Próbáltam elfelejtett jelszónál újat kérni küldték is de úgyse sikerült belépni.Ja írtam is nekik arra még nem jött válasz.Van amúgy valami változás az oldalon?Bocsi hogy téged zargatlak :-)