Regisztráció Blogot indítok
Adatok
purehetero

0 bejegyzést írt és 74 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A kormány a parlament elé terjesztette az új nemzeti drogstratégiát – amiből az utolsó pillanatban drogellenes stratégia lett, végső cél a tiszta tudat és az ország drogmentesítése. De vajon mennyire reális erre alapozni a drogstratégiánkat a 21. században?    A…..
Újabb politikus száll hadba a kommentelőkkel: ezúttal Lázár János tett feljelentést a délmagyar.hu egyik híréhez érkezett hozzászólások miatt. A Cink szerint már hét hozzászólót hallgattak ki gyanúsítottként, de nem kizárt, hogy további embereket is meggyanúsítanak…..
  Kedves Olvasóink! Bizonyára Nektek is feltűnt az utóbbi napokban példátlan hisztériát kiváltó forró fejű Grúz hadnagy ügye. Mivel szemmel láthatóan itt is sajnos mindenki pártszimpátia-véleménycsomagok mentén foglal állást és eleve túl nagy jelentőséget tulajdonít…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
purehetero 2012.08.24 13:44:06
@munkasterror: Megkeresel egy TV stábot vagy egy hangsúlyos portált. Ez van olyan kemény sztori, hogy több csatornánál is eséllyel szívesen leforgatnák. Az ő rejtett eszközeikkel mész dolgozni. Mivel külső jogi személy (gyakorlatilag egy stáb dolgozik a felvételeken és a közzétételen is), így mindenre külső tanúd és bizonyítékod is lesz a szakértői költségeket pedig 100%-ban megspórolod. És ha a csatorna közzéteszi tőled függetlenül is jogi lavina indul a cég és a vezető ellen is amit már nem tudnak eltusolni, megúszni. Szerintem a Blikk még fizetne is egy ilyen sztoriért (akár milliós nagyságrendben) a kismamának.
Tékozló Homár Uniqa vs kismama 2012.05.18 16:11:00
Alettának sorozatosan rossz összegről kiállított csekket küldött ki a Uniqa. Mint kiderült, előző biztosítója, az Aegon még nem töltötte fel az adatait, ezért kerülhetett drágább besorolásba. Az Uniqánál azt mondták, ne izguljon, és ne is fizessse be a rossz csekkeket, minden…..
purehetero 2012.05.20 16:00:07
@estrella negra: Ha valami azért jött létre, hogy ne legyen akkor annak az ég világon semmi értelme sincsen. Ez esetben az élet teljesen hasztalan, értelmetlen, hiszen a végső cél a nemlét. Az élet értelme alatt ennél magasztosabb célokat értenek általában. (Magam is.) Szerintem igenis jó dolog, hogy az élettelen anyag bonyolult kémiai molekulák révén az öntudatára ébredt.
purehetero 2012.05.20 17:14:56
@estrella negra:
1. Soha nem mondtam hogy egyformának kéne lennünk. Azért nem mondtam mert nem is gondolom ezt.
2. Nem mindenről volt szó, hanem az életről. Sok dolognak valóban nincsen értelme. Ilyen például a bejegyzés alapján a UNIQA-nál biztosítást kötni. Remélem az élet nem tartozik az ehhez hasonló értelmetlen dolgok közé.
3. Cicamicát illetően egyetértek veled. ;-)
Az önkormányzat 2010-ben megválasztott vezetése – mint várható volt –, új alapokra helyezte az önkormányzat tájékoztató munkáját. Már az alakuló ülésen megszüntette a 75 éves múlttal rendelkező, a csepeliek döntő többsége által olvasott Csepel újságot,…..
Részlet Horváth Gyula A nagy döntés című  blogbejegyzéséből: Csepelen az elmúlt hetekben iszonyatos vereséget szenvedtek az emberi közösségek.A pénzhiányra hivatkozva, vezetői úgy döntöttek, hogy, megtizedelik a civileket, nekimennek és lerombolják a kultúra helyi,…..
Belsőség Halál a macskákra! 2011.08.27 17:30:00
Ez itt a két kutyám. A nagyobbik, Lloyd, egy 55 kilós hovawart. Nemcsak a macskák, de a kutyák, sőt a betörők réme is ő, hatalmas, gyors és erős, nem lennék zsákmányállat a közelében. A kicsit Vikinek hívják, és bár még csak 9 hónapos, már most 23 kilós, csupa izom,…..
purehetero 2011.08.29 00:13:22
@etruszk: Fogalmad sincs miről beszélsz. Mondom neked, de még ezt sem érted meg. Túlzottan egysíkú a gondolkozásod.
purehetero 2011.08.29 09:00:57
@ulpinus: Nem mentegetem magam. Én pontosan tudom mit akartam csinálni, te pedig elképzelsz valamit és azt akarod rám erőltetni. Amit azonban most terveztem az sokkal de sokkal kellemetlenebb lett volna az állatkínzónak 2-3 atyai pofonnál. (Pedig egy haja szála sem görbült volna meg közben.)
Tényleg annyira ostobák vagytok, hogy azt hiszitek egy verekedés részleteit osztanám meg veletek? Csak olyat tennék itt közzé, aminek nem kell elévülnie, tehát nem is törvénytelen.
purehetero 2011.08.29 09:47:43
@ulpinus: Na ez ebben a formában már sokkal közelebb állsz a valósághoz. Annyi módosítással azért, hogy a történet nem a "hangerőtől" hanem a tartalomtól vált volna megalázóvá, amit azonban vénszivar egymaga fogalmazott meg. Én csak abban "segítettem" volna neki, hogy az értékrendje minél szélesebb körben legyen ismert. A többi melót eztán elvégezték volna a hatóságok, intézmények, szervezetek. A káröröm azért tényleg meglett volna. ;-)
A tegnapi lopással kapcsolatban tisztáz néhány dolgot a Palatinus strand vezetősége, egyúttal kárpótlásjegyeket ajánlott fel naiv ügyfél csapatának.Tisztelt Tékozló Homár! Az internet nagyon jó dolog, de a használatánál figyeljünk arra, hogy ne sértsünk meg másokat ok…..
Tisztelt blog! A gyermekem a múlt héten az iskolájával kötelező fogászati szűrésen volt. Egy évben azt hiszem, kétszer mennek az osztályával. Mivel korábban elég sok rosszat mesélt róla a fiam, ezért kb. fél éve saját fogorvoshoz visszük. Az orvossal abban maradtunk, hogy…..
8ker Kukázás előállítással 2011.03.10 19:57:00
 Szóval demostrációra hívták a rendelettel egyet nem értőket ma délután - de ott volt a rendőrség is. Meg is kérdeztem őket, mi lesz a forgatókönyv, ha valaki belenyúl a kukába? Szabálysértést követ el, persze, és ez alól a demonstráció sem mentesít - kapom a választ.…..
Subba Facepalm: Kamu rokonsága 2010.12.03 11:46:00
Damu Roland rokonsága is megéri a pénzét. Az unokatestvére Zita így nyilatkozik a korábbi barátnő ütlegelésről:„Lehet, hogy elcsattant néhány pofon, de mással is megesik az ilyesmi. Szerintem olyan nagy bűnt nem követett el Roli, végül is nem halt meg Timi… Én az…..
w Iszappapolás 2010.10.11 05:20:00
Az árvizet ismerjük, akár fel is lehetne rá készülni, például nem kéne ártérre építkezni. Kolontár és Devecser olyasmit kapott a nyakába, amire nincs recept. Előrejelzés sincs, az ipari katasztrófák ilyenek, valahol valaki félrenyom egy gombot, vagy valakik egymás után…..
Már megint hatott a Homár Power! Két posztban, a Brutális szurkolóverés a magyar-moldávon és a Megszólal a válogatott meccsen összevert (egyik) szurkoló címűekben foglalkoztunk a felháborítóan megrendezett magyar-moldáv Eb-selejtezőn történtekkel. És a dolog nem is maradt…..
purehetero 2010.09.10 11:48:26
Drákói javaslatcsomag:

1. Az MLSZ mindenkit engedjen be a következő meccsre, akinek van jegye és azt állítja, hogy önhibáján kívül késve érkezett a korábbi eseményre.
2. Az MLSZ azonnali hatállyal mondja fel a Valton Securityvel kötött szerződését.
3. Az MLSZ a Valton Securitynek ne fizesse ki a mérkőzés biztosításáért járó díjat, helyette abból a megvert szurkolóknak fizessen – jelentős összegű – kártérítést.
4. Az MLSZ perelje be a Valton Securityt, mert az a nem megfelelő munkavégzésével az MLSZ-nek jelentős nem vagyoni kárt okozott. (Ennek értéke gondolom tízmilliókban mérhető.)
5. A kormányzati szereplők bontsák fel – legalább - a kulturális és sport események biztosítására korábban megkötött szerződéseiket a Valton Securityvel. (Ez egyrészt bevételkiesés, másrészt jelentős reklámfelület elvesztése is egyben.)
6. A Valton Security polgári peres úton érvényesítse az őt ért veszteségeket a hibát okozó dolgozókon, a felelősség arányában. (A ki nem fizetett, de korrektül dolgozó Valton Securitys biztonsági emberek – gondolom – majd fusiban behajtják elmaradt bérüket a verekedős kollégákon. De ez nem javaslat csak magánvélemény.)
7. A rendőrség vizsgálja ki a történteket, majd a bűnelkövetőket és a hamisan tanúskodókat a bíróság az őket megillető büntetéssel büntesse. (Szerintem ajánlatos lenne fontolóra venni a jóvátétel intézményét.)
8. A verésben résztvevőknek és az azokat védeni próbáló személyeknek minimum öt évig ne lehessen hasonló területen elhelyezkednie.

Szerintem a fenti lépések gyakorlati megvalósításával gyors és hatékony eredményt lehetne elérni a fenti problémakörben.
purehetero 2010.09.10 12:33:25
@átlátó: Köszi! Örülök, ha tetszett.
Talán a legfontosabb feladat a hasonló helyzetek megelőzése. Ennek érdekében a főszervezőtől, az alvállalkozókon keresztül, az ajtónállóig mindenkit érdekelté kéne tenni a hasonló cselekmények megelőzésében. (MLSZ, biztonsági cég, fogdmegek)
A nyolc pont alkalmazásának az eredményeként a jövőben vélhetőleg maguk a kapuőrök fognák vissza a handabandázó kollégákat, mert nem akarnák kockáztatni sem a napi zsoldot sem pedig a tuti állást. A cégek pedig igyekeznének az ilyen alakokat fel sem venni, mert belátnák, hogy sokkal több lehet a kár amit okoznak mint a haszon amit megtermelnek.
A másik fontos feladat - természetesen - valamennyi sértett nagyvonalú kártalanítása.