Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lexei

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Éppen ma 45 éve, Bauer Sándor autószerelő-tanuló az emberi jogok eltiprása és a kommunista önkény ellen való tiltakozása jeléül, Budapesten a Nemzeti  Múzeum kertjében önégetéssel öngyilkosságot követett el. MEGRÁZÓ KÉPEK ÉS FELVÉTELEK!..
A Szomszédok (egyik) ikonikus karakteréről, a rendszerrel mindig elégedett, a benzinárak miatt is csak szőrmentén morgolódó taxisofőre, Takibácsi, azaz Takács István szerepelt az RTL Klub Legyen ön is milliomos! című vetélkedőjének egyik kérdésében, bár álnéven. A hebehurgya…..
Lassan haladnak az új világkereskedelmi központ munkálatai. Több mint tíz év telt el a katasztrófa óta, és az egyes számú új toronnyal, egyben legmagasabbal, a One World Trade Centerrel is csak a gondok vannak. A Wall Street Journal információi szerint az építési költség a…..
lexei 2012.03.06 21:34:37
@Pakos: ertem en, de legeloszor 2009 nyaran "emelkedet" ki a torony a fold felszine fele, habar az elotte eltelt 8evben is aktiv munkalatok folytak ott.
2 metromegallo valamint a path allomasa is ott van. ami a kep tanulsaga szerint atkerul majd mert most az lejaro pont a wtc7 elott van ami a latvanyterv szerint egy fuves resz lesz. ezek a koltsegek is gondolom jelentosek, eleg a mi 4es metronkra gondolni
Ma Egerben járt Dr. Schmitt Pál, hazánk köztársasági elnöke, ünnepi közgyűlésen fogadtuk őt az egri képviselőkkel együtt.http://www.heol.hu/heves/kozelet/schmitt-pal-egy-szo-sem-veszhet-karba-423263Bár nem szokásom jobboldali politikusokról véleményt írni, minősíteni (kicsit…..
addict McDonald’s vs Burger King 2011.12.04 09:00:00
Egy friss hazai kutatás szerint a gyorséttermek ismertségét tekintve a fiatalok 70%-ának a McDonald's jut először az eszébe, nem pedig a Burger King. Ez az arány külföldön valószínűleg alacsonyabb, ám így is jól látszik, hogy a Meki magabiztosan tartja pozícióját a világban.…..
lexei 2011.12.04 23:02:44