Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LMP Komáromban is!

19 bejegyzést írt és 0 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
LMP Komáromban is! Kampányzáró 2010.10.01 12:02:26
2010.09.29-én szerda este tartotta kampányzáró rendezvényét a Lehet Más a Politika párt komáromi szervezete a Csokonai Művelődési Központban. Az, hogy egy kispártnak, mint az LMP – nehezített feltételek mellett – sikerült mind a nyolc egyéni választókörzetben…..
Legyen más a döntéshozatal! · Rendszeresen lebonyolított, érdemi és széleskörű helyi véleménynyilvánítások előzzék meg a döntéseket, a városfejlesztési stratégiák kialakításának és megvalósításának kérdéseiben jussanak szerephez az érdemi társadalmi kontroll…..
 Tisztelt Választópolgár!A 2010-es önkormányzati választások során első ízben lesz lehetősége a Lehet Más a Politika párt önkormányzati képviselőjelöltjeire szavazni. De miért is tegye? Miben más az a politika, melyet mi képviselünk, mennyiben tér el az…..
          A Lehet Más a Politika párt önkormányzati képviselőjelöltjei szeretettel meghívják Önöket a 2010.09.29-én (szerdán) 18 órakor tartandó kampányzáró rendezvényünkre az önkormányzat előtti Szabadság térre. A…..
2010. szeptember 25.-én faültetéssel egybekötött köztéri sajtótájékoztatót tartott az LMP helyi szervezete a Rüdiger tónál, melynek témája a VÍZ volt. A faültetés apropója a tavasszal ültetett és a szélsőséges időjárás miatt elpusztult fa újraültetése volt. Túlmutatva…..
Schiffer András a Lehet Más a Politika párt frakcióvezetője, országgyűlési képviselője látogatott városunkba és lakossági fórum keretében számolt be a párt parlamenti csoportjának eddigi munkájáról. Az országgyűlésben megtett eddigi első lépésekről. 2010 tavaszán a…..
A komáromi Lehet Más a Politika párt aktivistái és önkormányzati képviselőjelöltjei nap, mint nap járva Komáromot gyűjtik azokat a problémákat, amelyek a városlakók érdekeit, jó érzetét bántja. Így jutottunk el a komáromi Európa ligetbe is. Ez az a liget, amely a volt…..
Kedves komáromi lakosok!A Lehet Más a Politika párt önkormányzati képviselőjelöltjei szeretettel meghívják Önöket a 2010.09.21-én (kedd) 17 órakor kezdődő lakossági fórumra a Csokonai Művelődési Házba. Vendégünk lesz Schiffer András az LMP országgyűlési képviselője és…..
A Lehet Más a Politika párt önkormányzati képviselőjelöltjei rendhagyó köztéri sajtótájékoztató kertében hívták fel a figyelmet a Komárom városi tömegközlekedés hiányosságaira, illetve annak viszontagságos helyzetére. Tóth Attila(2.sz. választókörzet)…..
Jelöltjeink személyes bemutatkozása megtekinthető a KTV választási műsorában is:Szeptember 6. (hétfő) - 1.sz. választókörzet: Malatinszki MihálySzeptember 9. (csütörtök) - 2.sz. választókörzet: Tóth AttilaSzeptember 13. (hétfő) - 3.sz. választókörzet: Gábor…..
Köszöntöm Önöket!Kovács Sándor vagyok, 45 éves mérnöktanár, vasútbiztonsági szakértő. Monostoron 7 éve, Komáromban 20 éve lakom. Komárom 8-as egyéni választókörzetében indulok, a Lehet Más a Politika párt jelöltjeként. Egy csodálatos, történelmi emlékekben gazdag,…..
Tisztelt komáromi lakosok!Október 3-a után változhat a politika Komáromban is, de hogy milyen irányba az Önökön, választókon múlik. Vajon a csalódottságot feladva, új erőt, új reménységet merítve, elmennek-e a választópolgárok voksolni? Ha igen, kiket ruháznak fel…..
Bárkovits Alajosné Mácsik Erika vagyok. 50 éve Komáromban élek. Egy felnőtt lányom van. Általános iskolát a Klapka György Általános Iskolában, középfokú tanulmányaimat Budapesten, a Mechwart András Szakközépiskolában végeztem. Felsőfokú tanulmányaimat munka mellett a…..
 József Imre vagyok, 28 éves szociális munkás, a Lehet Más a Politika párt önkormányzati képviselőjelöltje. Pályám kezdetén mozgássérült fiatalokkal foglalkoztam, később a komáromi szociális, majd a budapesti hajléktalan ellátásban, legutóbb pedig egy menekült…..
Oláh Jánosnak hívnak, 34 éves vagyok. Komáromban élek a családommal, jelenleg a Török Étteremben dolgozom. A Lehet Más a Politika jelöltjeként indulok az önkormányzati választáson. Szeretném képviselni a négyes számú választókerületben élők érdekeit, ehhez kérem…..
Tisztelt Komáromiak,Október 3.-án ismét lesz lehetőségünk beleszólni a jövőnkbe, kinyilvánítani az akaratunkat arról, hogy kik és hogyan alakítsák közvetlen környezetünk életét. Hiszem, hogy a demokrácia és a politika hitelvesztése ellenére sokan vagyunk, akik…..
Malatinszki Mihálynak hívnak, 1953-ban születtem Albertirsán. Általános iskolai tanulmányaimat a helyi Petőfi Sándor általános iskolában végeztem. Középfokú végzettségemet Budapesten a Vasútépítési és Pályafenntartási Szakközépiskolában szereztem. 1972. óta dolgozom a…..
Lehet Más a Politika komáromi önkormányzati képviselő jelöltjeinek programja  Komárom az 1990-es évektől a környék egyik legígéretesebb városa volt. Úgy tűnt, földrajzi helyzete, képzett lakossága, egyedi természeti és kulturális értékei, turisztikai adottságai, jó…..
A legutóbbi országgyűlési választásokon 852 komáromi gondolta úgy, hogy lehet más az országos politika. Az Önök segítségével az LMP parlamenti és az ország 4. legnagyobb pártja lett és ezzel megjelenhetett egy új, friss demokratikus erő.…..