Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Billy a kölyök

0 bejegyzést írt és 174 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
fáymiklós Hová lettek a csajok? 2022.05.25 07:03:03
Ezt is megcsinálta. Vagy megcsinálja, épp csinálja, épp most dolgozza bele magát Tom Cruise azoknak a szívébe, akik soha nem gondolták volna magukról, hogy el tudják őt viselni. Biztosan a kor a megoldás, az együtt öregedés, amikor az ember már nem a vetélytársat látja benne, és nem mondja, hogy na,…..
1945. április 14. Franklin Roosevelt amerikai elnök temetési menete a Fehér Ház felé, Washingtonban Az elnök a jaltai konferencia után hazatérve folyamatos fáradtságra panaszkodott. Március 29-én birtokára, a georgiai Warm Springbe utazott pihenni. Április 12-én ebéd után egy portréhoz ült modellt,…..
Brigham Young egy amerikai vallási vezető volt a XIX. században, aki számtalan feleségéről ismert. Ha egy vezetőnek, uralkodónak sok felesége van, óhatatlanul is VIII. Henrik jut mindenkinek az eszébe, aki uralkodása röpke negyven éve alatt összesen hat feleséget fogyasztott el, s amelyet az…..
1864. Abraham Lincoln merénylője, John Wilkes Booth (balra) Marcus Antoniusnak öltözve Shakespeare Julius Caesarjában..
Billy a kölyök 2020.12.24 12:22:52
@David Bowman: Nyilván lehet jó egy egyszerű, letisztult formavilágú zászló, de szerintem ez inkább primitívre sikerült.
Mondjuk, történelmük az tényleg nincs, jártam Toronto-ban a Royal Ontario múzeumban, a kanadai "történelmet" az alagsorban helyezték (dugták) el, mert nagyon volt ott semmi. Pár régi használati tárgy a XIX. századból, meg néhány festmény a brit-francia gyarmati háborúról.
A férfi nemi szervek betegségein túl is számos olyan kórkép van, amely jobban fenyegeti a férfiakat, mint a nőket. Melyek a férfiak jellegzetes betegségei? Miért fordul elő náluk többször, mint a nőknél, és lehet-e tenni a megelőzésükért?..
A Star Wars kultusz 1977 óta része a filmes világnak, mely azóta valódi univerzummá nőtte ki magát: 11 mozifilmmel, számtalan rajzfilm-feldolgozással, kisfilmmel, játékfigurával, újsággal, rajongói közösséggel, rendezvényekkel, sőt még hivatalosan bejegyzett Jedi vallással is. Ma már tízmilliók…..
Ruth Bader Ginsburgnek, az amerikai legfelsőbb bíróság egyik liberális társbírójának bekövetkezett halála és megüresedett posztjának betöltése nem csupán szimbolikus jelentőséggel bír, hanem komoly politikai lehetőséget is kínál Donald Trumpnak. Ha sikerrel jár, tovább növelheti a konzervatív tagok…..
Billy a kölyök 2020.09.23 19:56:41
@nincs1agy: Harris elindult az elnökjelöltségért de katasztrófálisan gyengén szerepelt. De ez a demokratákat nem érdekli. Színesbőrű és nő, tehát ő lett Biden alelnökjelöltje. Az, hogy a választók nem kértek belőle, radikálbalosoknál nem számít.
A szingli mindig gyanús. De főleg akkor, ha nő. Mert a férfi sokáig lehet szingli, a bohém agglegény szerepben nincs semmi dehonesztáló. Sőt, még irigyelni is szokták a szabadságáért. Mert nem hajtotta igába a fejét. De ha a nő szingli, akkor ott valami nincs rendben. (Szerintük.) Vagy az a baj,…..
Billy a kölyök 2020.07.28 12:13:29
@boom2: Szerintem ezt úgy értette, hogy néhány ezren vannak akik tényleg "szinglik" a szó eredeti jelentésében, vagyis tudatosan nem keresnek párt, legfeljebb egyéjszakás kalandokat, mert nem akarják lekötni magukat. A többiek (de kiemelten a nők) meg csak szinglinek mondják (hazudják) magukat, mert az jobban hangzik mint a magányos.
Ők 2020 legjobb bikinis női! A Sports Illustrated 'Swimsuit' nevű, bikinis lányokat felvonultató kiadványa minden évben debütál az újságos standokon - ez idén sem volt másként. Idén ráadásul több alkalommal is történelmet írt a magazin: először is nem is egy, hanem egyből 5 db különálló címlappal…..
1900. A brit Wight-szigeten található egykori ajándékbolt belseje, ahol egy bálna csontvázában lehetett válogatni a portékák között..
Billy a kölyök 2020.07.20 09:37:37
@ZON: Szerintem is az lesz. Egy olyan kiválóan képzett és fegyelmezett hadseregben mint az izraeli biztosan nem tűrnének el ilyen trehányságot.
Minden évben több mint 4 millió lányt metélnek körül, zömével 15 éven aluliakat. Az eljárásnak többféle típusa létezik: enyhébb változatánál a klitorisz fölötti bőrt csípik le, a legbrutálisabb csonkításkor pedig az egész nemi szervet eltávolítják, majd összevarrják. Egyiknek sincs semmilyen pozitív…..
Billy a kölyök 2020.07.08 17:54:10
@trtales: Igaz, foglalkozhatnának az itteni bajokkal is.
Például hogy a nők átlag 10 évvel tovább élnek, mégis sokkal korábban mehetnek nyugdíjba.
Hogy átlag feleannyit fizetnek be az eü kasszába, mégis átlag kétszer annyit költ rájuk az egészségügy (ebben a terhesség, szülés nincs is benne!)
Hogy ugyanazért a bűncselekményért sokkal enyhébb büntetést kapnak
Hogy az általános és középiskolai oktatás kizárólag a lányok tanulási képességeit, készségeit, szokásait veszi figyelembe, így annyira nekik lejt a pálya, hogy szinte függőleges. Ennek ellenére rengeteg ösztöndíjat, segítséget, pályaválasztási támogatást csak lányok/nők vehetnek igénybe.
És még hosszan sorolhatnám.
Ha majd látom őket ezek ellen tiltakozni, akkor elismerem, hogy tényleg az egyenlőségért küzdenek és szükség van rájuk. Amíg nem, addig viszont takarodjanak Afrikába. Az ott élők úgyis szintén mind azért siránkoznak hogy el vannak nyomva, legalább majd együtt siránkozhatnak.
Martin Scorsese kérdés nélkül egyike minden idők legjobb rendezőinek. Olyan kiváló alkotásokkal járult hozzá a mozi fennmaradásához és virágzásához, amilyenekkel csak nagyon kevesen tudtak az évek alatt. Egy olyan legenda lett az igazi filmszerető emberek körében, kit egyértelműen a legnagyobbak…..
Az első világháború végére az európai politikai életből szinte teljesen eltűnt a viktoriánus korszakra jellemző következetes, célirányos, érdek és értékalapú politizálás. Palmerstone, Gladstone, Bismarck korszaka elmúlt, a helyükre középszerű kishivatalnokok, majd hataloméhes szélhámosok és…..
Tavaly összeütöttem egy sorozatot az első világháborút megelőző flottaversenyekről – mert több is volt –, melynek végén kissé meggondolatlanul azt az ígéretet tettem, a teljes kép kedvéért folytatni fogom az írást az első világháborút követő flottaépítési versennyel is. Hogy erre szükség van, abban…..
Karola aggódalmas arckifejezésének látványára ébrednek a szigetszlesvilla-lakók ezen a reggelen, Rajmi még a csipát sem kente el rendesen a bal szeméből, máris támad - Hiányoztál - mert ez az érzelmes jó gyerek 12 óra ismerettség után már szarni sem tud egyet anélkül, hogy ne Karolán járna csepp…..
Billy a kölyök 2019.09.10 21:07:00
@Thats What She Said!: Nekem nagyon bejönnek a szőkék, de csak a természetes szőkék. Az olyan lenövéses, sötét szemöldökű festett szőkék mint Karola kimondottan taszítanak.
Amúgy jelenleg Andi toronymagasan a legszebb csaj.
Na, beszállok én is az őrületes bulihintóba, amit annyira kínosnak tarthat maga a műsorvezetője is, hogy a saját nevét nem is adja hozzá, csak Lali néven fut, pedig ő az ország szórakoztat szakmunkásainak non plus ultrája, ezt onnan tudjuk hogy a Szenzációs négyes is megmondta. Sárga atlétában,…..
Billy a kölyök 2019.09.08 20:23:42
@Chuck Νorris: Igen Andi mint csaj mérföldekkel veri a mezőnyt, de játékosnak nulla. Lényegében nincs is ott, csak néha bájosan belemosolyog a kamerába.
Persze, ha dögös külső elég ahhoz, hogy mindig találjon párt maga mellé, akkor már ezzel is nyerő lehet....
 Idén december 19-én a Skywalker család története a végéhez ér. A hétvégi D23 Disney expón levetített előzetest az amerikai ABC csatorna Good Morning America műsorában végre megosztották a nagyközönséggel. Mi pedig keressük az állunkat. És ami ennél is fontosabb: ne dőljünk be a látszatnak! Ilyen…..
      Az utóbbi hetekben a Vogue magazin kapcsán Meghan Markle szerkesztőségéről volt leginkább szó világszerte. A szeptemberi lapszámot ugye társszerkesztette, elég jó címlapot kitalálva hozzá és Michelle Obamával is készített interjút. De mindezt ugye egy másik Vogue-ban, nem az olaszban.…..
Donald Trump gyakori média-megjelenései, nagyon vegyesen megítélt döntései és vitatható bel- illetve külpolitikája ráirányítják a figyelmet az eddigi amerikai elnökök értékelésére is. Trump rövidlátó, sőt korlátoltan ostoba klimapolitikája (melynek "megkoronázása" volt 2017-ben az USA kiléptetése a…..
Billy a kölyök 2019.06.26 19:32:12
@josE89: Az Obama korszakot leginkább a brezsnyevi pangás éveihez tudnám hasonlítani. A külpolitikai teljesítmény katasztrofális, a belpolitikában pedig az Obamacare-en kívül (ami olyan sikersztori volt, hogy Trump jórészt ennek köszönheti a győzelmét) legfeljebb a transzexuális WC-kre emlékszem, pedig figyelemmel szoktam kísérni a híreket.
Ez a kötet a negyedik általam értékelt Rejtő-Korcsmáros átdolgozás. Az alapmű feldolgozásának a feldolgozása. Volt, ugye a Rejtő Jenő által írt ponyvaregény. Amit Korcsmáros Pál és Cs. Horváth Tibor képregényre álmodott. S az ő álmukat álmodta merészen tovább Garisa H. Zsolt és Varga „Zerge” Zoltán.…..