Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Amidazophen

0 bejegyzést írt és 471 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Jó reggelt uraim, a sejk küldött. Azt üzeni, nem kell neki szaros letelepedési államkötvény, viszont elkezdtek versenyezni a haverjával, az nyer, aki gyorsabban tud elbaszni egymilliárd eurót. Tudnának nekünk segíteni? Alapítsunk magyar légitársaságot? Kitűnő ötlet, holnap…..
"Aki a szolidaritás elve szerint elvárható feltételekkel nem ért egyet, az akár el is mehet innen" - mondta Semjén Zsolt a Heves Megyei Hírlapnak adott interjúban. (Az interjút a heol.hu-ra nem tették fel.) A miniszterelnök-helyettes mondatát azoknak a külföldi szolgáltatóknak…..
Buggyantott tojás rántva Főiskolás korom egyik kedvelt étele ez, mely szintén nem egy húsimádó, hanem egy vega kedvenc lehet - de ezen is látszik, hogy én sem vagyok egy elvadult ragadozó. Tehát egyszerű, viszonylag gyors és szerintem nagyon olcsó és laktató kis vacsora.…..
Amidazophen 2013.05.08 22:30:33
@Húsimádó: Ugye emlékszel, hogyan kezdődött a szovjet szakácskönyv?

"Lopj két tojást!"

És a folytatásban a szakács felkiáltott: "A szentségit, az előbb még meg is volt mind a kettő!"

:-)
Nem hinném, hogy nagyon egyedül lennék a világegyetemben azzal az életérzéssel, hogy Szanyi Tibor nem tartozik a gyengéim közé. Sőt. Körülbelül Kövér Lászlóval egy kategóriába tartozónak tekintem, ha a modortalan tahóságról van szó. Azonban most kivételesen nem elsősorban…..
Szanyi Tibor kigyúrta magát. Na nem fizikailag, mert nem a súlyokat nyomkodja kifele hanem a sulykot veti elfele. Szóval csak úgy fejben malmozik a gondolattal, hogy egyszer szegfű szagolgatás közben gamma sugárzás éri, és onnantól ha földühítik vagy lángoló kereszt álhírekkel…..
Hong Kongból vásárló ügyfél kifejezetten boldog, mert 6 nap alatt ideért a jelöletlen borítékja. Azt viszont nem érti, hogyan gazdálkodta ki a Magyar Posta a költségét, amikor a feladó odaát 87 forintot fizetett erre a célra: A mellékelt képen jól látszik, hogy Hong Kongból…..
Egy angol tulajdonos, bizonyos John Marshall kellett hozzá, hogy elmondja: igen, basszátok meg, itthon TÉNYLEG ennyire pofátlanul lop mindenki a fociban, aki csak egy pillanatnyi hatalmat is kap bármely csapat vezetőségében Újpesttől Egerig. Az alábbiakban a ma reggel megjelent…..
A héten fény derült Balogh József (Fidesz) országgyűlési képviselő sötét családi életére: nem csak a mostani barátnőjét, de volt feleségét is rendszeresen bántalmazza a fülöpházai polgármester. Jelenleg a rendőrség ismeretlen tettes után nyomoz súlyos testi sértés…..
Amidazophen 2013.05.02 07:49:57
@bretman: Valószínűleg már nekik is rég megvan a maguk - egyelőre - földalatti szervezete.
Vitéz budapesti Bencsik András ismét nagyot alkotott a haza védelmében. Nyílt levelet fogalmazott, amelyet alá is íratott számos ismert jobboldali-konzervatív értelmiségivel, Bayer Zsolttól Huth Gergelyen át nem tudom, hogy meddig, a csuda fogja végigolvasni.  Ezt a nyílt…..
Az Izsákon agyonvert férfi ügye nagyon sok mindenre világít rá, amivel nem nagyon néztünk eddig szembe. A történet magában is brutális lenne - két rendőr agyonvert egy lopásért bevitt férfit - de az élettársának adott magyarázat, miszerint leesett a székről és meghalt;…..
Újabb városi legenda kering a FaceBook-on, miszerint kényszerítés esetén fordítva beírt PIN-kóddal feltűnés-mentesen riaszthatjuk a rendőrséget. A körüzenet maga így hangzik: Tárgy : FW: PIN KÓD FORDÍTVA (jó tudni) *Ha egy rabló arra kényszerítene, hogy ATM-ből pénzt…..
A népszerű elmélet szerint az emberek a „pénztárcájuk” alapján szavaznak. Szerintem viszont a gyerekeik jövője alapján. Április 8-9: a beiratkozás napja szerte az országban. Ábel fiunk is szeptemberben kezdi az iskolát. Ha kezdi. Mert idén hirtelen több mint 25%-kal több…..
„Ezek a kötetek (...) olyan szellemi alapértékek mentén készülnek, annyi érdekességet tartalmaznak, hogy nem oszthatják meg az olvasóközönséget. Éppúgy lehet belőlük főzni, mint mesélni” – mondta tavaly októberben Kerényi Imre, nemzeti miniszterelnöki megbízott,…..
A két vasárnapi időközi választás után szinte mindenki a dunakeszi eredményt elemzi, ezért inkább a Szentendrei eredményről írnánk néhány gondolatot. (Dunakeszin a jelölteket támogató pártok erő-sorrendje Fidesz 49,7; az Együtt 2014 - Párbeszéd Magyarországért Szövetség…..
ReCenzor Bayerköpet. 2013.03.24 14:45:53
Magyar Hírlap 2013.03.23.  Igazi "bayerzsoltos" opusszal jelentkezett a keresztény-konzervatív publicista ikon a Magyar Hírlap szombati számában. Vizsgáljuk meg kicsit alaposabban hát a "Bagolyköpet" címen megjelent írást a tartalom és forma tükrében egyaránt (a…..
A március 15-i Horthy-imitátor verseny idei győztesének kellemetlen emlékei maradhatnak a tegnapi bevonulásáról. Tescós hamburgerek, IKEA-s húsgolyók, és egyes menzák után lóhúst találtak Semjén Zsoltban is. A szerencsétlenül járt lovat már pszichológusok kezelik. Az…..
Amidazophen 2013.03.16 13:55:49
@aranyhorcsog: ejnye, ejnye!

Irhattad volna szebben, kis lovag: "agrikulturische picula in anus".

Ámbár a lényeg mégiscsak az, hogy megkapta, ami jár neki.
Édes Istenem! Ne hagyj el! Megint sikerült elvetnünk a sulykot kurva messzire. Lovas nemzet vagyunk, jól van. Meg van ez a gyorsnaszád kényszerképzet. Akkor most a Fényességes Pótló Alsegéd Helyettes a lovastengerész? Bocskaiban, bőrcsizmában meg kispolgári kalapban. Neröhögtessé…..
Szilveszteri haknija óta már az egész gangnam baromságot világra szabadító PSY sem hajlandó lovacskázni evilági életében soha többé. Ezzel szemben nem Hajdú Péter lenne a ciki dolgok arany fokozatú magyar nagymestere, ha nem ezzel az idióta tánccal akarna még 2013 márciusában…..