Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Sun9us

0 bejegyzést írt és 112 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Elsőre úgy tűnik, mintha a japán igazságszolgáltatás teljesen jól működne. Övék a világon az egyik legalacsonyabb bűnözési ráta – az amerikainak kevesebb mint egytizede. A hatóságok a fiatalkorú elkövetőkkel elnézően bánnak: a hangsúly a büntetés helyett inkább a rehabilitáción van. A visszaesések…..
Elsőre nehéz eldönteni, miről is van szó: hajóról vagy egy lebegő házról, hiszen egyfelől teljesen úgy néz ki, mint egy villa, másfelől a vízen úszik, és nem kapcsolódik szárazföldhöz. Tulajdonképpen mindegy is, egyszerűen izgalmas és nekünk nagyon…..
Addig is, amíg a Humánszolgáltatási Bizottság mostani rendkívüli ülésén ki nem derül, hogy a kerület vezetése miért is nem vállalta (vagy vállalta, csak akkor hogyan) az együttműködést a „Csillagos házak” programmal, nézzünk valami mást. Múlt hét közepén a fenti…..
Idén is tömegek gyűltek össze június 21-én a dél-kínai Jülin városában, hogy az ősi szokásnak "megfelelően" kutyahússal ünnepeljék a nyári napfordulót. Miközben az állatvédők "brutális mészárlásnak és véres hagyománynak" keresztelték az eseményt, a kutyaárusok…..
Postmode Entomofág étrend 2013.06.04 01:16:05
Hogy a civilizáció összeomlása milyen változásokat hoz az étrendünkben azt egyelőre csak találgathatjuk, de néhány dolgot már most biztosra vehetünk. Nem lesz ugyan Happy Meal, de junk food azért akad majd bőven. A tartósítószerek új reneszánsza garantált, a konzervek…..
Az X-Men - Az eljövendő múlt napjaira (kritika: itt), illetve rajongói napunkra készülődve mindenféle szexista felhang nélkül összeállítottuk az X-men-filmek legattraktívabb mutánshölgyeit, külsődleges jegyeik mellett különleges képességeiket is vizsgálva. Mondd, te kit…..
Sokan azért nem mennek el szavazni, mert úgy érzik: silány választékból kell válogatniuk. Számukra a mostani politikai piacon szavazni olyan, mint egy bulin felszedni valakit azok közül, akik reggel 5-kor még mindig nem keltek el. Válogathatunk, hazavihetjük, de minek: a legjobb se sokkal jobb a…..
Sun9us 2014.04.02 21:23:32
@Siphersh: Azt azért megkérdezném, hogy ön hány éves?
El tudja képzelni azt a szituációt, hogy Orbán Viktor, vagy Gyurcsány Ferenc gyűrött pappírzsebkendővel forgolódik az ágyában amiatt a pár száz, vagy pár ezer érvénytelen szavazat miatt? Megsúgom, telibe sz...
  Vannak olyan információk, amelyekről eddig lehet, nem is hallottunk, de szükséges lenne beilleszteni az életmódváltásba. A nyári formához még most kezdjük el a változtatást! A gyönyörű alakú fitness-modell, Kiss Virág tanácsai a fogyni és formásodni…..
Nagyon megoszlanak a vélemények azzal kapcsolatban, hogy szabad-e szélesvászonra filmet csinálni egy rajzfilmből vagy egy videojátékból (könyvekből készült filmek szándékosan nem szerepelnek most). Szerintünk igen, ha jól van kivitelezve. Összegyűjtöttünk néhányat. Simpson…..
Egy futtatós ismerősöm azt válaszolta, hogy otthon szokott gyakorolni a kutyájával, amikor megkérdeztük tőle, miért nem visz valamilyen játékot a séták alkalmával és miért nem ad feladatot a kutyusnak? A séták elmismásolása nem csak butaság, de hosszú távon komoly…..
Policity Atomot a népnek? 2014.01.22 16:55:47
A múlt hét legtöbbet vitatott belpolitikai eseményének számít a magyar-orosz atomegyezmény. Ennek értelmében 3000 milliárd forintos kölcsönt hívhatunk le, amit várhatóan a Roszatom orosz atomerőmű-építő konzorcium számlájára fogunk visszajuttatni, ők pedig cserébe pedig…..
Sun9us 2014.01.23 02:22:07
@Könnyen elkaptuk, uram!: A kérdést én is feltehetném neked, hogy te honnan tudod előre mi lesz? Paks, egy elavult erőmű, természetes, hogy a külföldi, hatékonyabb erőművek olcsóbban tudnak termelni. De erre lehet jövőt alapozni? Mi a biztosíték, hogy 30 év múlva is ugyan olyan olcsó lesz?
Annó az aranyra is azt mondták, hogy csak nőni fog az értéke, aztán hopp, mégsem. Ez egy ilyen műfaj. A napkollektoros részt nem igazán tudom értelmezni, hogy jön ide a meleg víz?
Úgy tűnik, hogy az elmúlt évek HIV járványügyi adatai elérték azt a kritikus szintet, hogy a szakmai döntésformálók is felismerték: nagyobb a baj, mint amit érzékelünk. Decemberben megtartotta alakuló ülését a Nemzeti HIV/AIDS Munkacsoport és elkészült a Nemzeti HIV/AIDS Szakpolitikai Program…..
A Starcraft a folytatásával együtt a dél-koreaiak sportja, ez ugye közhely: hiába amerikaiak fejlesztették a játékot, szinte kivétel nélkül az ázsiai országból kerülnek ki a legjobb játékosok, esportolók, a nemzetközi versenyeken a nem koreaiak általában csak a dobogó alsó…..
De nemcsak ez, hanem a Love Pussy (Imádom a pinát) és I Love Fuck (valószínűleg: Imádok kúrni) is rákerült Sasuga Minami koreográfus-műsorvezető ruhájára, amivel addig semmi baj nem lenne, ha az utcán viselné, legfeljebb megverik a nyugdíjas szamurájok ugye, de ő a ruhát egy…..
A 2013. december 15-én indult dél-szudáni harcok a térségben évszázadokkal ezelőtt kezdődött konfliktus sorozatának egyik állomása. Dél-Szudán ideiglenesen sikeres egységbe kovácsolódott a 2005-ben lezárult polgárháborút követő rövid időszakra, mely az ország békés…..
Az internet egyik óriási előnye, és egyik lényege is, hogy meg lehet találni régi tartalmakat, és kutatni köztük. Számtalan érdekességre bukkanhat az ember, ha régi videókat, régi újságcikkeket, híreket vagy egyéb írásokat keres. A közeljövő várható nagyobb politikai…..
Nemsokára egy éves évfordulóját üljük nemzeti dohány-ügyünknek - tavaly december 15-én jelent meg az első, 75 oldalas kiírás, kis is lehet dohányboltos. Meg hogyan. Aztán még volt sok-sok kanyar, azonnali törvény- meg kormányrendelet módosítás, magyarázkodás meg "bezzeg a…..
Sok tekintetben lehet vitatkozni azon: Magyarország tényleg jobban teljesít-e, vagy sem. Van azonban egy olyan egyértelmű mutató, amelyben hazánk egészen biztosan a korábbiaknál sokkal, de sokkal jobban teljesít. Ez pedig a ragadozómadarak mérgezésének évenkénti darabszáma. Ebben a…..
Sun9us 2013.12.09 09:51:44
@Inkább_a_Lázár_maradt_volna_ott:
És valójában az összes gazda gyíkember, akiket a Fidesz tenyésztett ki a Felcsúti bázisukon, hogy mérgezett rétisasok vérén, éljenek. Ez komoly, de mivel nincs sajtószabadság, ezt nem lehet nyilvánosságra hozni.
Sun9us 2013.12.09 11:15:10
@tééényleg?: Sokan "városi népek", egybemossák a vadászokat, a külfödről érkező fizető úri muri-t folytató notórius lövöldözőket, az erdőgazdálkodási szakemberekkel. Igen, mindkettőt vadásznak hívják. De annak lehet magyarázni, akinek az "erdő" hallatán a Normafa jut eszébe.
Sun9us 2013.12.09 14:13:11
@Inkább_a_Lázár_maradt_volna_ott: Tudod, a trafikok nem hoznak olyan sokat, és az egykulcsos SZJA is csak 50-60 at hagy a konyhán, így kell egy kis mellékes. Mellesleg beküldtelek a főhadiszállásra, nézzenek már utánna a srácok az IP címednek. Nem szeressük a hozzád hasonló felforgató elemeket.
Arra biztos mindenki emlékszik, hogy 2012-ben Budapest elfoglalta az őt megillető helyet a világ hipszterfővárosának trónján. Menőbb város azóta sincs az egész világon, de azért bevallhatjuk, arra még mi sem számítottunk, ami azóta történt. Magyarországon 2013-ban minden…..
A társadalmi kirekesztettség és esélyegyenlőtlenségek szempontjából napjaink Magyarországában éles kontrasztokkal találkozunk város és vidék, roma és nem roma, diplomás és szakmunkás, nő és férfi relációjában. A társadalom peremén élők jelenlegi oktatási,…..
Sun9us 2013.12.05 17:21:22
@Mária: Mennyibe kerül felnevelni egy gyereket tisztességesen, hogy felnőttként EMBER legyen belőle?
Naugye.
A Sorozatwiki szerint a közmédia már megrendelte Usztics Mátyás fiatal rendőrökről szóló, Végzős kezdők című sorozatát, aminek első két része már eddig is 60 millió forint közpénzbe fájt. Az oldalnak Fonyódi Tibor forgatókönyvíró (Tűzvonalban, Géniusz, az alkimista)…..
Eminem - The Marshall Mathers LP 2(Universal) Az egész világ körömrágva várta, hogy minden idők egyik legsikeresebb rappere, Eminem visszatérjen a Marshall Mathers LP 2-vel, és olyat mutasson, amitől eláll a lélegzet. Slim Shady már régóta nem készített igazán ütős nagylemezt,…..
Sun9us 2013.12.03 14:48:47
Egy nappal a megjelenés előtt meghallgatható az iTuneson (sajnos egyelőre Magyarországról még nem elérhető) Eminem új albuma, a Marshall Mathers LP 2. A nagylemezről eddig négy szám jelent meg, de szerepel rajta az a Bad Guy című szerzemény, ami a 2000-es Stan slágernek a…..
ReCenzor Sváb e vagy Gaudi? 2013.12.01 23:40:57
Mint ismert, Gaudi-Nagy Tamás a Jobbik házi prókátora egy csütörtöki tárgyaláson az eljáró bíró zsidó származása felől érdeklődött. Maga az ügy, melynek kapcsán e daliás magyar a fenti kérdésre ragadtatta magát, még 2012 májusára nyúlik vissza, mikor is az Írók Boltja…..