Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nick the dick (törölt)

0 bejegyzést írt és 52 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem is lehet kérdéses, hogy Erdély Romániához csatolását nem lehet a magyar Nemzeti Színházban megünnepelni. Egy kiemelten fontos közintézmény vezetőjének Alföldi alkalmatlan. (Fotó: Wiki) Felháborodást váltott ki, hogy Alföldi Róbert hozzájárult ahhoz, hogy a budapesti…..
Nick the dick (törölt) 2010.11.18 10:45:49
@kesztió:
Részben egyet értek, nyugodtan ünnepeljenek csak a románok, ha akarnak. És ott, ahol jónak látják. Azonban annyi érzékenység lehetne a nagykövetség első titkárában, hogy ezt úgy intézi, hogy ne legyen hír belőle. Az összes követség rendszeresen tart fogadásokat Budapesten (főképpen szállodákban) és 99%-ból nem lesz semmilyen hír.
Azt nem gondolhatták komolyan, hogy ha a Nemzeti Színházban ünnepelnek, akkor arról majd nem fog beszélni senki. Ez egyértelmű provokáció.
Kína mint az új világrend központja nemcsak Sarkozy francia elnök és a magyar kormányfő agyában jelent meg.  Soros György egy éve már bejelentette ugyanezt. Soros, úgy látszik, kényszeresen azt gondolja, hogy mondanivalója van a világ számára, s mivel sok pénze van, meg az…..
Ígértem már korábban is, hogy időről időre adok hoteltippeket, hogy ne dőljön be az egyszeri turista naivan a netes hotelfényképeknek. A bangkoki belvárosi szállodák közé tartozik a  Ramada D'MA (vagy régebbi ismert nevén D’MA Pavilion Hotel), amely a különböző foglaló oldalakon általában a…..
A jórészt katonák, tűzoltók és titkosszolgák képzését folytató Zrínyi Miklós Nemzetvédelmi Egyetem hallgatóit sarcolta meg a Penny Market. A probléma gyökere onnan ered, hogy Budapest X. kerületében a Hős utca, Zách utca és Hungária körút által határolt , 10 hektáros…..
Nick the dick (törölt) 2010.11.13 21:46:35
Ki az az őrült, aki olyan munkahelyet választana magának, ahol öt évre visszamenőleg visszavehetik a fizetését? Legfeljebb az, aki sehová nem kell, vagy aki egyébként is a Párt eltartottja. (Fotó: Segesvári Csaba / delmagyar.hu) Amint arról az Index tegnap beszámolt, ha hétfőn…..
Az otthonszülés új szabályozását Steinberger Attila, az Egészségügyi Minisztérium Kodifikációs Főosztályának vezetője ismertette a sajtóval. Steinberger a sajtótájékoztatón elmondta: „Magyarországon egyre több ember ért egyet azzal, hogy a szülés és a születés…..
A halottak napi hosszú hétvégén szokás szerint sok volt a baleset, de úgy tűnik, október 31. áll a dobogó felső fokán. Aznap sajnos akadt halálos kimenetelű is jó hosszú pályazárral, de kerestünk az M7-esen cserbenhagyót is. Ez utóbbiból duplázunk most, ugyanis Ági is azon a…..
Szasz Tibi! A Homár dérynés posztja inspirált (belepillantva a levélbe, a panaszos "exclusiv stylusa" inkább a legalja - Tibi) Üdv, balage_81   A budai anyuka Úgy is hívhatnám, hogy milliomosné. Tulajdonképpen az aranyásó idősebb, a projektet már sikeresen letudó…..
Nick the dick (törölt) 2010.11.07 13:17:52
@lárvalányhaj:
Személyesen ismertem néhány a fenti kategóriába tartozó hölgyet. Nagyon dekoratív volt mindegyik, nagyon kedves és az aktuális pasijához hűséges. Minden esetben a hölgy hirtelen teherbe esett és a pasi ezután döntött a házasság mellett. Ami vicces az az, hogy olyan hölgyek is véletlenül teherbe tudtak esni, akik pld. orvosként dolgoztak. Azt gondoltam, ők pedig tudnak valamit a fogamzásgátlásról.

Az illető férfiak nem gondolom, hogy butábbak lettek volna, mint az átlag (a vagyonukat sem a butaságukkal szerezték). Csak nem voltak felkészülve arra, hogy nem azonos motivációval megy be mindkét fél a kapcsolatba.
Hi, Bár korábban egy saját esetet írtam le, most egy haverommal történt érdekességről írok. A történet röviden annyi, hogy az ismerősöm szakács és a főnöke mondta, kirúgja, ha továbbra is dohányzik.     Persze nem a konyhán, hanem csak néha kimegy és ez nem…..
botrany! pittne jolikaek befejeztek a forgatast a kiscelli kastelyban es nem takaritottak el maguk utan a muhavat! - írta kedvenc bloggerinánk felhábordva a Facebookon. Ezek szerint a csábos szájú művésznő mégsem olyan rendes, ahogy azt azok a kiskorú rajongói állítják, akik rejtett…..
Tiszta Beszéd Bér/feszültség 2010.11.05 16:54:00
 Ha konkrétan nem is fogalmazódik meg a kérdés, valahol mindannyiunkat foglalkoztat, hogyan lehetséges az, hogy Magyarországon időben ugyanannyit dolgozik az ember és minden ugyanannyiba vagy többe kerül, mint a Lajtán túl, mégis töredékét keresi a munkavállaló, mint a francia…..
Nick the dick (törölt) 2010.11.06 13:21:53
A kedves posztíró tényleg nem érti a lényeget, vagy csak sok hozzászólást szeretne ehhez a triviális témához?

Közgazdaságtan első lecke, a kereslet és kínálat témaköre. Magyarország kis piac, az emberek vagyona kevés, nincsenek jelentős természeti vagy humán erőforrások (mielőtt valaki a Nobel díjasokat említi, majdnem az összes külföldön ért el átütő eredményt) tehát nem éri meg a külföldi cégeknek ide beruházni. Meglehetősen jellegtelen is, 12 egy tucat, semmi nem motiválja a cégeket, hogy ide ruházzanak be és ne Brazíliába vagy Lengyelországba vagy Indiába. Ezért gyenge a verseny és az eladók diktálnak, ők pedig annyiért adják el a termékeket, amennyiért nem szégyenlik.
Mivel a munkaerő jelentős része alulképzett, a szar magyar egyetemek közül összesen 3 képes a világranglista 400-500 közötti helyezésekre, a többi még arra sem, így senki nem akar olyan munkaköröket tömegesen idehozni, ahol gondolkodni is kell. Az eredmény pedig az, hogy diplomások végeznek olyan munkákat, amihez középfokú végzettség is elég lenne. Természetesen úgy is fizetik meg őket, mint egy középfokú végzettséggel rendelkező munkavállalót.

Az pedig nem igaz, hogy minden olcsóbb Nyugat-Európában. Az olyan termékek, amelyekre szolgáltatás is rakódik sokkal drágábbak. Javaslom tessék Bécsben étterembe menni, vagy fagylaltozni, vagy buszjegyet venni.
Nick the dick (törölt) 2010.11.06 13:25:28
@kukac122: Pontosan erről van szó.
Nem egyszerű biztosítási kérdést vetett fel Gergely levelében, amit a MABISZ-nak és a blognak is elküldött. Mi van, ha neked megy egy diplomata rendszámos autó, akinek a sofőrje nem tud magyarul. A kék-sárga csak magyar nyelvű, nem lehet valakit rákényszeríteni, hogy aláírjon…..
Nick the dick (törölt) 2010.11.05 10:29:43
@diplomatuka: Szerintem még CK-ra sem.
A recepciós nem diplomata, a magyarországon érvényes, nagykövetségek jogállását szabályozó törvény alapján a "követség igazgatási munkatársa" kategóriába tartozik. Aki csak annyiban különbözik egy magyar állampolgártól, hogy amennyiben a követségen lakik, akkor adómentességet élvez. Neki nincs a Magyar Külügyminisztérium által kiállított diplomata igazolványa, amely alapján mentes lenne a magyar jog hatálya alól, neki ugyanúgy tartózkodási engedély kell, mint a kínai szakácsnak a plázában.
Nick the dick (törölt) 2010.11.05 11:37:47
@diplomatuka:
Pontosan ezért volt amatőr a követségi munkatárs. Mert ha simán elhajt, akkor maximum a rendőrség küld ki egy papírt a követségnek, hogy az autó kárt okozott egy másik járműben (miután a másik fél feljelentette). A követség visszaír, hogy az autót egy munkatársuk használta munkavézés céljára. Ebben az esetben (a munkavégzés ténye miatt) már a diplomáciai védettség érvényes az autóra és a sofőrre. Így vége is lenne a történetnek.

A posztíró pedig sajnos nem hiszem, hogy jól jöhet ki ebből. Mivel nincs tanú, minkét fél azt mond amit akar. Végül mindkét fél a saját casco-jára fogja megcsináltatni az autókat.
A párom egyik barátja, nekem kollégám lett az iskolánk igazgatója. A feleségével nagyon jóban voltam. Az igazgató úr a fiatal kolléganőkkel intim kapcsolatba került. Voltak olyan helyzetei amikből úgy magyarázta ki magát, hogy a tantestület tagjai miatt kell rengeteget éjszaka is…..
Hiába vártad mégsem vetíti nálatok a közeli mozi a Fűrész 3D-t? Ennek egyik oka az lehet, hogy pár napja a tisztelt Korhatár Bizottság úgy döntött, hogy az V-ös kategóriába sorolja a horror franchise utolsó részét (ide kattintva olvasható el a besorolási szempontrendszer). A…..
Az első hír: Csoportosan, hivatalos személy ellen elkövetett erőszak miatt 10 hónap - két évre felfüggesztett - börtönbüntetésre és 300 ezer forint pénzbüntetésre ítélte elsőfokú döntésében a Pesti Központi Kerületi Bíróság Samu Tamás Gergő jobbikos országgyűlési…..
A Két pasi meg egy kicsi főszereplője, egyben az amerikai televízió legjobban fizetett színésze megint előbb ivott és kurvázott, és csak utána gondolkodott, ami persze nem is lenne olyan nagy baj, előfordult el már más milliomos seggfejjel is, de Charlie Sheen lassan sportot űz abból, hogyan égesse…..
Már járok egy ideje szalonokba, persze mindig máshoz, mert szeretem a változatosságot. Idén nyáron elmentem egy nagyon igényes helyre egy korábban kinézett 21 éves lányhoz. A nevét inkább nem mondanám, később kiderül miért. Viszont az eddig megszokott kedves és bájos viselkedés…..
Igazán nem várunk sokat a MÁV-tól, de Gergő története a mi praxisunkban is kivételesen kegyetlen. Olvasónk online vett jegyet Nyíregyházára, de Budapest-Zugló vasútállomáson ugyanis a jegykiadó automata szét volt törve, a pénztáros pedig azt állította, ő nem tud online…..