Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Erosa

11 bejegyzést írt és 70 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Monicomp Liga 13. fordulójának rangadóján a Ferencváros együttese Zalaegerszegre látogat, hogy összemérje erejét a Csank János által irányított ZTE gárdájával. A tavalyi szezonban mindkét összecsapásuk nagyon jól sikerült a feleknek, hiszen az Üllői úton 4-1-re tudott…..
A Monicomp Liga 13. fordulójának nyitómérkőzésén az Újpest FC látogatott a hírös városba, hogy összemérje erejét a KTE-Ereco alakulatával. A szurkolóbarátnak legnagyobb jóindulattal sem nevezhető időpontban megrendezett összecsapásra (péntek délután 5 óra) viszonylag sok…..
Bátran kijelenthetjük, hogy eseménydús napokon van túl a magyar válogatott szakvezetése. Sanyi bácsi (alvezéreivel együtt) a múlt hét végén előkotorta a vándorbotot és a tarisznyát, utóbbiba belerakta a mikrohullámú sütőben sült hamburgert és néhány félfamentes rajzlapot…..
Erosa 2010.11.06 16:17:27
@Zolika1212: Egy sokkal kisebb cellában kéne a seggét féltenie annak a féregnek..
Erosa 2010.11.06 16:19:30
@RobinH: Azt gondolják, hogy Tompikának majd így könnyebben sikerül elszerződnie.De ez már nyáron se jött be
FTCszurker Holnap meccs. 2010.11.05 20:49:51
@font-face { font-family: "Verdana"; }@font-face { font-family: "Cambria"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 10pt; font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; } Ólomlábakon vánszorog az idő, meccstől meccsig, egész héten…..
Még mindig meg tudok lepődni, hogy vannak edzők, akik nem tudnak elégszer megbukni ahhoz, hogy végleg elfelejtsék őket. Az egyik ilyen Aczél Zoltán, aki ha 30 meccsből 30-at vesztene el az idényben aktuális csapatával, akkor is lenne olyan klub, amelyik a következő idényben tárt…..
Egy kicsit izzadságszagúra sikeredett, az igaz, de nyertünk és megérdemeltük. Nem játszottunk nagyot, de azért mégiscsak játszottunk, rogyásig csak nálunk volt a labda, volt pár helyzetünk, szép cselünk, de főleg győztünk, győztünk, győztünk - vicc, hogy egy csomóan most is…..
Erosa 2010.11.01 17:46:36
@Zsozsomessi: A nagy választ a mai Fradira mégis a szurkolók mondják ki. 3000 néző bajnoki meccsen az Üllöi úton..Még Davison és Short alatt is többen voltak jóval..
Felborult a magyar bajnokság mezőnye a 2010/2011-es kiírásban! Számos pozitív meglepetés is érte a honi labdarúgás szerelmeseit, például a Kaposvár, a Zalaegerszeg vagy a Ferencváros eddigi produkciója, azonban egy-két csapat nem biztos, hogy tudásán, de nimbuszán alul teljesít,…..
A Debrecen a Fradi után a Kaposvárt is legyőzte, és a Videoton után eredt. Mindkét meccset Cvitkovics Péter döntötte el, akit Herczeg András edző már zseninek is látott a kaposváriak ellen. Ő az, aki minden idők legfiatalabb játékosaként tizenöt és félévesen debütált az…..
Erosa 2010.11.01 16:50:56
@Zsozsomessi: Hát igen, csak Dzsudzsák kiszerződött 20 évesen, Cicó meg min 28 lesz mire kijut, nem mindegy. Ennek ellenére, ha egy Vermes, vagy egy Horváth Gábor tudott kint stabilan játszani, ő is tudna.
  Elértünk megint az „Urbányi takarodj”-ig egy újabb lila-fehér csapatnál. Újpest után, most a kecskeméti drukkerek szeretnék elkergetni csapatuk közeléből az edzőt. Pedig ezzel a kecskeméti kerettel minden bizonnyal bármelyikünk, aki olvassa, első háromban lenne…..
Erosa 2010.11.01 16:47:57
@Zsozsomessi: Nem emlékeztem fergeteges támadójátékra, hanem mindig kiszenvedett győzelmekre, megnéztem most a tabellát.MTK 67, DVSC 67, Győr 64 rúgott góllal végzett, az Újpest 58-al. Ennek ellenére most nem kellett volna elküldeni Kecskemétről, jól fociztak.
Prukner László tornatanár lassan, de biztosan süllyed egyre mélyebbre. Hogy őt ki, és mi alapján találta ki a Fradi kispadjára talán sose tudjuk meg, de nem neki való. Eredményei edzőként, 12., 7.,7.,6.,9.,12. helyezés a Kaposvárral, ez elég 2010-ben a Fradi kispadjához? Szégyen!…..
Erosa 2010.11.01 14:01:42
@ploccs: A bajnoki végeredmények nem hazudnak, Prukner legutóbb 12. lett a Kaposvárral, amitől talán nem kell hasra esni. Jelenleg a Fradi egy fontos meccset/rangadót sem tudott megnyerni: Videoton, Debrecen, Újpest, Kispest ellen 12 pontból összejött 1. A csapat költségvetése a harmadik legnagyobb az NB 1-ben 1.2 milliárd Ft (havi 100 millio jön Mccabe-től), és harmadik is a csapat. Itt se látok semmi mágiát. Ami mindent elmond az a 3000 néző a legutóbbi meccsen, ennél még tavaly is többen voltak, ez mindent elmond a szurkolók véleményéről, és Prukner Fradijáról.
Erosa 2010.11.01 14:45:49
@ploccs: Sok mindenben igazad van, én ott voltam a Fradi legutóbbi bajnoki címekor, még a Pintérrel, akkor tömve volt a stadion, pedig akkoriban is voltak balhék a lelátón, talán még nagyobbak is mint most. Azt hiszem azért van ennyi néző, mert nincs igazi Fradista az edzők, a vezetők és a játékosok között. Tóth Bencét csereként játszatja a Prukner, Kulcsárt szinte egyáltalán nem. Ott van Sváb Dani a keretben évek óta várja a lehetőséget, erre idehozzák Juniort a posztjára, akiről min. 5 gólt kaptak már az idényben. Ezért nem kíváncsiak erre a Fradira az emberek, mert tele van zsoldosokkal, a fiatal, igazi Fradi nevelések meg az Nb 2-ben tengődnek.
Második hazai meccsét bukta el a Mainz zsinórban, ráadásul most éppen a legfőbb „riválissal” szemben. A Dortmund játékával bebizonyította, hogy jogosan vetődik fel neve a bajnoki cím fő esélyeseként. A hétvégén azonban több meggyőző teljesítményt is lehetett…..
FTCszurker Kubaszov 2010.10.29 14:23:00
@font-face { font-family: "Verdana"; }@font-face { font-family: "Cambria"; }@font-face { font-family: "Silom"; }p.MsoNormal, li.MsoNormal, div.MsoNormal { margin: 0cm 0cm 10pt; font-size: 12pt; font-family: "Times New Roman"; }div.Section1 { page: Section1; }Róluk szólnak a hírek, velük…..
Szeretjük a Pápát. Személyes kedvencünk ugyan az öregfiúkból is évtizedekkel kiöregedett kapus, II. János Pál volt, de amikor egy napsütéses tavaszi délutánon Kovács László helyére kinevezték Véber Gyurit, újra képes volt megdobbanni a szívünk. Azóta eltelt két év, a…..
München zöldövezetében, egy meseszép környezetben terül el Európa egyik legnépszerűbb csapatának a főhadiszállása. A 80 000 négyzetméteren elterülő sportkomplexum biztosít helyet mind a Bayern  München profijainak, mind az Ifjúsági Akadémia növendékeinek. A…..
Újabb botrány főszereplője lett az olasz Fiorentinánál futballozó Adrian Mutu, aki október 29-én térhet vissza kilenc hónapos doppingeltiltásából. A román csatár a helyszínen tartózkodó tanúk szerint hajnali öt órakor szólalkozott össze egy pincérrel a Full Up nevű…..
A Monicomp Liga 11. fordulójának keretében a Lombard Pápa fogadta az Újpest csapatát. A vendégek az elmúlt három bajnokijukat elvesztették Véber György alakulatával szemben, és most a negyediket is. Jobban játszottak a bakonyiak, és különösebb gond nélkül, könnyedén…..
Rúgd és fuss! Champagne Supernova 2010.10.23 15:06:00
Ismét egy legendás menedzserrel lett szegényebb a szigetországi futball, miután a Man City hatvanas évekbeli nagy sikersorozata mögött álló Malcolm Allison múlt héten súlyos alkoholizmusban és teljes szellemi leépülésben szenvedve kevéssé váratlanul elhunyt. Ki is volt…..
Erosa 2010.10.23 23:29:51
Régi dicsőségünk sohasem múlhat el, és minél régebbi az a dicsőség, annál fényesebbnek tűnik. Nyilván a 6:3-at vagy a berni VB döntőt nem kell magyarázni senkinek, de emelett is voltak azért ilyen -olyan események az utóbbi 20 évben. Kis ország- kis legenda.Új sorozatunkban…..
Erosa 2010.10.23 23:21:45
@dr. Wilbur Swain: Tényleg sose volt Seva Nyíregyházán, de Garami Joe bácsi szerint Nemanja Vidic nem ütötte meg az NB 1 színvonalát:)
Megnyugodhatnak a Manchester United drukkerei, feltéve, ha izgultak egyáltalán egy percig is. Én a helyükben nem tettem volna. Mégis marad a csapatnál a csatárfenomén, Wayne Rooney, legalább 2015-ig (ha addig a City meg nem veszi).   Szerény véleményem szerint ott kezdődött a…..
A debreceni Stadion Saga még talán a miénknél is régebben íródik, de velünk ellentétben, nekik elég jó csillagállásuk van most az építkezéshez.  Maga Orr Bán, az eredetileg őslila nagyfőnök is Lokiba járt a héten és ezredikre is esküdött, esküdött, hogy hazánk…..
This is Hungary! Premier League 2010.10.21 17:20:00
Ejtenék „pár” szót a Premier League-ben szereplő éllovasokról, nagyágyúkról. Manchester United C. Ronaldo távozása után egy újabb világsztár hathatja el a klubot.Wayne Rooney távozni akar a Manchester United-ből, ami nem meglepő, egyrészt nem játszik már olyan…..
    Még sosem éltettük a blogon egyik kedvenc játékosunkat, itt az ideje. A lassan 36(!) éves legenda ugyanis megint villant a hétvégén, nem is akárhogyan. Az embernek az az érzése, hogy egyre javul, én még a válogatottba is visszahívnám, megoldana egykét…..
Kezdem megkedvelni a spanyolok hétfőre hagyott bajnoki meccseit, mivel általában a Villareal kerül műsorra, a Sárga tengeralattjárókat pedig jó nézni ebben a szezonban!  Tegnap a szokásosan zsúfolt, rohangálós hétfő délután volt. Hazafelé a villamoson épp beterveztem,…..
A forduló rangadóján az volt a legnagyobb kérdés, vajon képes lesz-e zsinórban nyolcadik győzelmét is behúzni a Mainz avagy sem. A történelmi szezonkezdéshez elegendő lett volna persze egy döntetlen is. Másként gondolkodtak erről ott fenn északon, s a Hamburger-rajongók szívét…..
Erosa 2010.10.19 16:21:47
@Esz Zsé: Legyen úgy, nekünk csak jó lenne! Tavasszal kiderül!