Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bAd

2 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Soha nem voltam az a nagy partyarc. Na jó, most ne gondoljunk az egyetem másodévére, amikor gyakorlatilag többet voltunk az egyetemi klubban, mint előadáson, és volt olyan tantárgy, ahol a vizsgán találkoztam először a tanárral... Ez most mellékes... khm... De ezt a rövid időszakot leszámítva nem…..
Ne rontsd el! Bevezetés 2016.07.05 10:33:44
Kedves Látogatók! (Bár naivitás lenne azt gondolni, hogy máris olvasótáborom van, azért a reményt hagyjuk meg... Plusz mégiscsak illendő valami megszólítás, nemde?) Kezdjük akkor magamról pár szóval... 31 éves, boldog párkapcsolatban élő, otthondolgozó lány vagyok. Ez eddig semmi különös, igaz? Na…..
Minden, ami... Erről-arról 2011.05.23 21:20:00
Medve elutazott, dolgozik, én pedig egyedül vagyok itthon a gyerekkel meg a kutyával. Ha egy kicsivel értelmesebben fogalmaztam volna, akkor mindjárt úgy is írhattam volna, hogy hármasban vagyunk itthon, a szék negyedik lába most épp dolgozik, és nem, ebben az esetben nem jobb a…..
Alma meg a fája Jaj, de mennyire 2011.03.10 12:56:00
 szép volt a haja! Édes, szőkés fürtök, kunkorodott a vége, lágyan keretezte az arcát, hullott a homlokába. Egészen addig, míg a fiam úgy nem döntött, hogy kuuuuuurva jó ötlet celluxszal körbetekerni az EGÉSZ fejét, úgyhogy körömvágó ollóval szabadítottam meg a…..
Alma meg a fája Apa segít 2010.11.02 09:31:00
Mindjárt hozom azt az uborkát - mondtam Medvinek aztán kimentem a konyhába, hogy intézkedjek uborka, tejföl és teaügyben, de ekkor- Jaj, Barnus, ne, ismétlem NE vedd a lapátot a szádba. Drazsé, hagyd a Barnabást, nem ad egy harapást a lapátból és MINDKETTEN gyertek el a kukától.Ne…..
bulit tartottunk szombat éjjel. Ózdra mentünk, mert a nagypapám 80 éves lett, úgyhogy kiscsalád apukám nagy kocsijába be, irány Ózd (2 és fél óra), ott hejehuja, köszöntés, ebéd, aztán huss haza (újabb 2 és fél óra).Ekkor még semmi nem látszott a viharból.Medvi elment…..
Minden, ami... A múlt hét 2010.10.14 10:19:00
 a meglepetések jegyében zajlott. Bizony ám. Először ettem igazi, gyönyörű, harsogóan pink macaroon-t, és -bár eddig nem értettem, hogy mi ez a hiszti ekörül a süti körül- jelentem, megvilágosodtam. Valami isteni! Kaptam még egy pink orchideát is, és most, hogy a mai…..
Minden, ami... Dobogókő, 2010.09.19 18:49:00
 autó, zene, gyerek, kutya, végre VASÁRNAP, szabadnap, négyesben, és hát fel, fel, vitézek. Meg sem állunk, szép az élet, most aztán igazi családi program, leparkol, babakocsiba beágyazva a gyerek, csípős hideg van, de sebaj, egy kis séta a friss levegőn.No semmi komoly: csak a…..
Minden, ami... Álmos vagyok, 2010.09.09 11:59:32
 allergiás és fáradt. Az álmosságon semmi nem segít, az allergia szintén reménytelen, de legalább a kipirosodott orromat tökéletesen el tudom fedni - ez is valami.Nyűgös vagyok, semmisejó, semmiseszép, semmisesemmi.Rossz kedvem van, na. ..