Regisztráció Blogot indítok
Adatok
na cső skacok én leléptem!

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mivel mostanába kötelezö (vagy dívat) jellegel össze kel foglalni hogy kinek mi hogy tetcett az elmúlt gépekben ezér én is meg teszem. Szeremcsére sokal könyeb dólgom van hiszen csak föl kel lapoznom a testelős franszia kockás füzetemet és csemegézhetek a jobnál job…..
na cső skacok én leléptem! 2013.07.02 13:46:42
@Ken_Lee: azt tanusithatom, hogy nem te irtad, merthogy én :)

gyorsan koveto uzemmodba léptem a tumblri-n is (meg az app-ot is letöltöttem és be is regisztráltam, ami nálam nagy szó mert egyébként erősen antiszociális vagyok), csak hogy nehogy lemaradjak valamiről

... és mindjart kellemes meglepetéssel fogattam a start trek TOS irasokat, ami igen közel áll hozzám és MSE-hez is aki a párom, csak most éppen elfoglalt mert egy goauld vagy tokra (ki tudja ezeknél ezt megállapítani) beköltözött a hasába és még pár hónap amig kiszabadul, addig meg hevesen rugdalózik! (ezzel le is lepleztem a masik kedvencemet)

mindenesetre a dicsérő szavakat kemény munkával érdemelted ki és még vissza is fogtam magamat, tehát bár helyes, hogy az álmaidat nem "terheled ki", de azért ne szoritsd háttérbe őket valamiféle világi örömök vagy könnyed megélhetés féle marhaságok miatt!
Rájöttem! Magyar Nemzeti Bank 2011.07.04 09:00:00
A Magyar Nemzeti Bank egyetlen, az egyszerű ember számára is hasznos tevékenysége, hogy negyedévente meghatározza az alapkamatot. Bár nem kell túl sok ész egy fél százalékos változtatáshoz, mégis mindig úgy állítják be, mintha ennek valami hatalmas jelentősége volna.Ez azonban…..
Valamit tennie kellett az iWiW-nek, ez kétségtelen. Olyan mértékben húz el mellette a Facebook és a piac, hogy azt nem volt szabad szó nélkül hagyni. Mert az iWiW-et túlzás nélkül mindenki temeti. Egész egyszerűen nem találok olyan véleményt, ami akár csak egy kis esélyt is adna…..
na cső skacok én leléptem! 2011.06.28 21:07:39
@unionista: " hogy ez sztori nem a webre való, hanem pc-re."

...ezt ki tudnád egy kicsit bontani, mert alapesetben simán azt gondoltam volna, hogy a trend pont az, hogy minden a webre való, a PC is! ...lásd Cloud, vagy precízebben és magyarosabban az erõforrás felhôk mint a legtöbbek által követett trend!

Ez a Microsoftos példára vetítve annyit tesz, hogy mire a Facebook egy msft app lesz (ezt nem teljesen értettem, ezért feltételeztem, hogy itt valami kliensre gondolsz - de ilyen már jelenleg is létezik a legtöbb platformra), addigra a microsoft is mar csak egy elofizetéses szolgaltatás lesz amit a nagy felhôbôl kapunk!

Persze abban egyetérthetünk, hogy a kezdeti hype lecsengése után a social network is csak egy lesz a felhô-szolgáltatásokból, mint ahogyan józanul szemlélve ma sem több ennél!
na cső skacok én leléptem! 2011.06.28 21:54:20
@stikasz_1: iwiw menedzsment? ...na olyan szerintem már jó ideje nincsen, talán ma a MTelekom médiaportfóliójába tartozik, ismét talán az origo menedzsment alá...

De mindegy is, mert ez valóban egy globális játék, amit Magyarországról nem szokás megnyerni!
Ennek persze sok oka van, de az egyik biztosan az, hogy a magyar zseniknek sajnos elég volt egy-két rongyos milliárd is :) (persze az vesse rájuk az elsô követ...) és eladták a céget az elsô szembe jövô mammutnak, aki persze már nem tehet róla, hogy mammut!

Összefoglalva, ezt a versenyt szerintem csak akkor lehetett volna megnyerni, ha egy ôrült már-már "autista" tulajdonos hitbôl végigtolja és idôben ki is ér az amerikai piacra, mielôtt a közeg begyûri vagy megveszi kilóra!