Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Billie Jean Girl

10 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két éve már, hogy az apám, Michael Jackson elment közülünk. Anyám nagyon nagy rajongója, meg apám el is mondott neki mindent, ezért tegnap rákérdeztem apa életének a történetére. Anyám azt felelte, hogy elmondja, de csak akkor, ha én is elmondom majd a gyermekeimnek. Eléggé…..
Billie Jean Girl 2012.04.30 02:45:15
@Rami96: köszi, lesz folytatás ;) amint lesz időm rá :D
Barbara.sz.sz.:Kiértünk a szőlőbe. Fogtuk magunkat, nemes egyszerűséggel besétáltunk és levettünk egy-egy fürt szőlőt. bevettünk mind a hárman egyet-egyet, majd kicsit később fintorogva köptük ki.- Fúj! Ez ki... - itt egy olyan szót használt, ami a szeretkezett szó ronda…..
 Michael.sz.sz.: Bementem a fürdőszobába, és ledobtam magamról a ruhát. Megengedtem a csapot, és beálltam a kellemes meleg vízzuhatag alá. Fogtam a fürdőrózsát, rányomtam a kedvenc tusfürdőmből egy keveset, felhabosítottam és dörgölni kezdtem vele a…..
Michael.sz.sz.:Sikítást hallottam a párducok felől, így lélekszakadva rohantam oda. Mikor Janet mellé értem, láttam, hogy olyan képpel néz a ketrec felé, mint aki végig nézett egy brutális, véres-láncfűrészes gyilkosságot. Félelmemet leküzdve lassan odafordítottam a fejem,…..
   Michael.sz.sz.:  Barbara elmesélte, mit mondott neki erről a barátnője. Megrázó volt hallgatni ezt az egészet, mert Barby mindent, amit tudott, elmondott nekem, és ez nem volt éppen kellemes… Úgy éreztem, szörnyűbb bátyám van, mint bárki másnak. Nem…..
 Michael.sz.sz.: Reggel éppen akkor keltünk, mikor megérkeztek a bátyáim és az öcsém, vagyis Jackie, Tito, Jermaine, Marlon és az örök sereghajtó, a kisöcsénk, Randy. Magamban mondom: Úristen! De sokáig aludtunk! Átvedlettem pizsamáról itthoniba, és mialatt Barby…..
Barbara.sz.sz.:Ahogy odaértünk, ismerős látvány fogadott. Megörültem, mert imádtam Neverlanden lenni. Michael szólt az alkalmazottaknak, hogy vigyék fel a cuccaimat egy külön szobába, és mi hárman elmentünk sétálni. Éppen a medencéhez értünk, de nem vettem észre… Ennek…..
 Michael.sz.sz.: A temetés ma reggel volt. Nyomasztó volt a hangulat, sokat sírtunk nagyon. Szegény Barbara lassan idegösszeroppanást kapott volna, ha nem visszük ki a ravatalozóból kicsit megnyugodni. De ez most mindegy, nem ez a lényeg.Ma is átmentünk Barbyhoz. Most már…..
 Kimentem a konyhába inni, mert szomjas voltam. Az asztalon találtam egy cetlit, melyen ez állt:  „Kicsim!Apa meg én elmentünk bevásárolni, nemsokára jövünk! Puszi: Anya.”Elolvastam, és egy „namosteztminekkellettbejelenteni” nézéssel, unottan letettem…..
Barbara Wonder nem éppen egy átlagos lány; a Jackson család jó barátja, majdnem a fiatalok testvére. A kilenc testvér közül (Rebbie, Tito, Marlon, Jermaine, Michael, Randy, Janet, Jackie és LaToya) Michael és Janet állnak hozzá a legközelebb, minden titkát elmondja nekik, és ők is…..