Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Pash

0 bejegyzést írt és 14 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2011-től börtön jár a fújkálásért. Én egyszer fújtam falra, hülyegyerek koromban egy farkast, az újpesti szülőotthon mellett, láttam minden reggel suliba menet és szerintem nem lett rossz. Örültem, amikor megláttam. Most, ahogy sétálok a városomban, imádom felfedezni a szép…..
Varánusz A pánik lehetősége 2010.12.22 14:42:20
Az országgyűlési választások óta most először van indoka a kormánynak, hogy komolyabb homlokráncolásba kezdjen. Az táborvesztést számszerűsítették a közvéleménykutatók, amikből lassan az is világos, hogy a jobboldali szavazók sem támogatják ovációval a magánnyugdíj…..
A múltheti posztban emlegetett megvalósuló plázák egyike a KÖKI Terminál, mely ha minden jól megy, 2011 őszén már meg is nyitja kapuit. Magát az épületet (meg a helyszínt és a lebontott állomást, amelyért szerintem tényleg kár) már többször bemutatta az Urbanista, úgyhogy…..
Eljött az önkormányzati választás ideje Dunakeszin is. A közelgő eseményről egy méltó infrastrukturális beruházással kívánt megemlékezni a városvezetés, még időben, néhány héttel a kitűzött dátum előtt. A választók számára jól látható infrastruktúra pedig nem…..
Pash 2010.10.14 17:25:51
@Villeneuve: Ne a kép alapján próbáld megmondani mekkora a forgalom. Csinálok én neked a körútról is olyan képet hogy nincs rajta csak egy-két autó. Akkor már ott sincs horror forgalom? Ez az útvonal mint ahogy előttem már elmondták elég nagy forgalmat bonyolít, de leginkább csúcsidőben. Gondolom a képeket nem akkor csinálták, de nekem elhiheted, hogy sok kocsi és teherautó jár arra (én is).
Pash 2010.10.14 17:33:52
@Niro: attól függ kire gondolsz, a polgármester független jobbos volt de nem volt elég jobbos a fidesznek, ezért indítottak ellene egy fideszes jelöltet aki nyert is. A testület eddig is fideszes többségű volt, mostmeg méginkább az lett.
Mandiner blog Vörösiszony I. 2010.10.11 12:45:00
  Megjegyzések:   - Köszönjük a segítséget Toldi Tamásnak, Devecser frissen megválasztott polgármesterének.   - A képek október 11-én, hat nappal a katasztrófa után készültek Devecseren. Ez az állapot csaknem egyhétnyi intenzív takarítás eredménye.   - A…..
Csak lehetőséget kell teremteni a gyermeket amúgy is akaróknak, hogy a gyermekvállalást összeegyeztethessék a modern piaci Magyarország kihívásaival. Erre durván öt évünk van. Vendégszerzőnk, Tory írása A népességcsökkenés és az elöregedés nem teljesen új jelenség. A…..
Pash 2010.09.20 15:17:30
@.ılı.ılı.: Emberek milliói halnak meg minden évtizedben anélkül hogy bármi különleges eseménynek kellene történnie, szóval mit is akartál mondani ezzel?
Az hogy a túlnépesedés globális probléma, még nem jelenti hogy nekünk a kardunkba kell dőlnünk, hogy ne terheljük tovább a föld ökoszisztémáját. Inkább rá kell állni a nagybani gumióvszer gyártásra és exportálni kell azokba az országokba, amelyek a túlnépesedést generálják. Esetleg néhány csinos hazánklánya mehetne promótálni a terméket, felvilágosító kampányfilmet forgathatna és máris beindulna a biznisz.
Egy közelmúltban lezajlott állásintejúról számolnék be...ez utóbbi is azt erősítette meg bennem, hogy a kis hazánkbn a multinacionális cégei is nagyon „magyar módon” válogatnak. Multinacionális cégnél akkor van esélyed objektív, elfogulatlan állásinterjúre, ha…..