Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Nagy István Gábor

147 bejegyzést írt és 31 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
nig Kuponod az ingyenkávéhoz 2019.12.04 13:36:57
The numbers generated by this widget come from RANDOM.ORG's true random number generator...
nig Azt álmodtam, hogy 2019.11.28 05:27:24
  dolgom van a Flórián Udvarban, ahol régebben az Index is lakott és 10 éven keresztül én is bejártam. Megint megyek be, a fagymentesítve csak egy kavicságynak tűnő, valójában csak egy kavicságy csobogó mellett, az esővízfogó vödrök között a kihalt központi aulában, a szabvány focikapunyi recepció…..
nig Spherical embed 2019.10.31 09:04:57
nig De vajon nig jön? 2019.10.15 10:33:59
JÖN NEM JÖN..
Nagy István Gábor 2019.10.25 12:18:24
Nagy István Gábor 2019.10.25 12:18:57
@clown.clone: Nincs ezekkel a felsoroltakkal baj, de a részletességük minimális, kivéve az utolsót meg az airbase-t (de az se elsősorban technikai jellegű). Nyilván sokféle igény van, ez is rendben van. Lehet én vagyok állat, de a különleges téma inkább egy Il-20 vagy E-4B legyen. :) Vagy lehetne. Erre gondoltam elsősorban. Ilyen kis idealista gondolat volt ez :)
Kevesebbe fáj bármelyik már jól ismert pakkunk, amivel kivásárolhatod magad és blogposztjaidat a Blogketrecbe az Indexen, a Blog.hu Címlapra, és a Blog.hu más tartalmi ajánlóiba az idei ünnepi- és konzumidőszak java alatt! A 20% kedvezményt december 6-ig megjelenő posztjaidra kérheted, mikor…..
Future Living Harmadik 2019.10.03 14:35:25
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás. Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást! A blog.hu csapata..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás. Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást! A blog.hu csapata..
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás. Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást! A blog.hu csapata..
nig A te bográcsételneved: 2019.09.18 21:57:04
A legfrissebb ASZF-ünkkel próbálunk azokban a kérdésekben rendet rakni, amik megérettek a rendrakásra. Az inkognitómód szentségének tiszteletben tartása mellett szükség lett az influenszer-szakma és a számlaképes blogvállalkozások igényeit is figyelembe vevő szabályokra. Alapvetés, hogy az üzletben…..
Ideje volt korszerűsítenünk a Blog.hu felhasználási feltételeit, mert a változó tartalomelőállítási szokások és felhasználói igények számos ponton újraszabályozásért kiáltottak.  Röviden Megváltoztak a Blog.hu Általános Szerződési Feltételei, melyeket itt érsz el. ..
Nagy István Gábor 2019.09.10 13:51:34
@lyzX: Maradjon is így, ha így szeretnéd. Aktív vagy, ontod a posztokat, az új szabályok így is jobban védenek.
Nagy István Gábor 2019.09.10 13:55:31
@Jumbóka: A névtelenséggel sincs baj, a nick is lehet márka, sőt! Dolly maradhat Dolly (a Rollból), de amikor repjegyet vesz vagy a Földhivatalban ügyintéz, jobb ha a saját nevével teszi. Már ha tényleg utazna vagy kell neki az a telek. Azt a nevét csak a csekines meg az ügyintéző kéri el.
Kb. ez történik nálunk is, nem lesz publikus senkinek a neve, de ha dollyügyben többen érzik majd illetékesnek magukat egyszer, a példánkban szereplő híresség is nyugodt lehet, és mi is tudni fogjuk, ki az igazi Dolly, a Rollból
Juditot és Ágit esélyünk sem lett volna arról faggatni, miről, kinek, hogyan szeretnének blogolni, mikor majd egy éve megjelentek egy kisebb bloghus rendezvényen, amire nem is biztos, hogy meghívtuk őket. Kész tervük volt a dizájntól a tartalomig, vagány és merész, de azt talán ők sem gondolták,…..
Nagyon jól jönne most a csapatunkba egy rutinos programozó, aki szeret megoldani bármit, ha már megoldott mindent, csillagrombolós igényekre rendre van pofonegyszerű megoldása, nem elégszik meg a mindegy, csak legyen meggel, érti amit még meg sem kérdeztek, és tudja mi kell még az elég jóhoz, hogy…..
Keanu? Naray? Kollekció-röpdoga 2019.07.16 20:46:55
Loading.....
A sejtés lényege: ha Nóri két pólót hozott, ahol az egyik kisebb (A), a másik nagyobb (B), majd egy pólót vitt, ami mérete nemzetközi XL, mikor lehet igaz, hogy a nála levő póló a kisebb?   Kattintson a képre a megoldásért!..
 ahogy átvette, de legalábbis elhagyta. 10 év, huss...
Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást!A blog.hu csapata..
Stílus- és divatügyekben mindannyiunknak van saját véleménye, de sosem tudhatjuk, hogy az eredetileg is a miénk volt e, vagy Lakatos Márk mondta valahol korábban. A hazai divatszakma és társasági élet igazodási pontjaként egyike azoknak a véleményformálóknak, akire érdemes odafigyelni. Mostantól az…..
Szevasztok! Van az a pénz! 2019.04.23 18:42:00
UPDATE! 2019. szeptember 9-től az Index címlapján régi-új nevén Blogketrec, tőle jobbra Blog.hu Címlap néven működik, ami korábban i2 volt. A névváltáson kívül minden maradt a régiben! Az i2 Blog.hu kézzel készült címlapjára rengeteg friss tartalomból válogatunk, néha előfordulhat, hogy a te…..
Az indás szolgáltatások használatával egészen jól elboldogul pár millió felhasználó a Blog.hu-ban, Fórumokban, amikor kommentel, levelezik, vagy szerzőket, és blogokat kezd el követni. Kivéve, amikor nem. Amikor kizárja magát vagy kizárják, amikor elveszít vagy nem talál valamit. Amikor nem úgy…..
Óvakodj az adathalászoktól! Az Indamailben nyakon csíptünk egy adathalász mailt, amiben a nevünkben próbálják kicsalni belőled a jelszavadat. NE add meg, ne kattints, ne dőlj be! Soha nem kérnénk el emailben az adataidat, soha, soha, soha! Figyeld az apró jeleket:  - ha vacak emailcímről…..
UPDATE! 2019. szeptember 9-től az Index címlapján régi-új nevén Blogketrec, tőle jobbra Blog.hu Címlap néven működik, ami korábban i2 volt. A névváltáson kívül minden maradt a régiben! Veled is biztosan előfordul néha, hogy az Index-címlapi vitrinünkben vagy az i2-n Blog.hu Címlapon találkozol…..
Nagy István Gábor 2018.11.20 17:50:30
szevasztok.blog.hu/#update
Élesítés után is átírhatod a kiemeléshez adott ajánlót és címet, azok néhány perc elteltével nálunk is befrissülnek majd, címlapszerkesztéskor a legutolsó verzióból dolgozunk.