Regisztráció Blogot indítok
Adatok
csesztella

0 bejegyzést írt és 23 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Barkács sztorik, képek iNoise 2011.05.06 07:42:00
 Finger-nose stylus for touchscreen technology from Dominic Wilcox on Vimeo.(forrás) ..
Vörös szőnyeg, reflektorfény, vakuk villanása, limuzin! Akik követnek minket Facebookon, már tudhatják, hogy a következő hetekben híres emberek éttermeit vesszük célba! Lerántjuk a leplet, kíméletlenül utánajárunk, spekulálunk, pletykálunk, szerkesztőségünkbe érkező…..
Ahogy lassan és alattomosan kúsznak előre a napok az év utolsó hónapjában, úgy találunk magunk körül egyre több édességet. Miközben természetesen tehetetlenül és passzívan nézzük ezt a folyamatot, tényszerűen december 6-án, kérdés nélkül megérkezik a Mikulás. Hiába…..
Negatív kritikát mindig könnyebb és élvezetesebb írni, de most következzék egy JÓ borkóstoló élményszintű összefoglalása.Egy hosszú, nehéz hét lezárásának előestéjén, csütörtökön kihagyhatatlan programként ígérkezett a Sarki Fűszeres (what else...) olasz…..
Szélsőséges a személyiségünk, ezért általában a posztjaink is azok: vagy utálkozunk, vagy rajongunk valamiért.  Mivel ez alapjaiban nem egy fanyalgós blog, a pozitív élmények és benyomások kaptak benne helyet főként: megörökítettük a barcelonai és a madridi piacot, a…..
Az év vége felé ránk irányuló, méltán túlzott figyelem kissé megbénította szerkesztőségünket, de azóta kijózanodtunk, kihevertük a karácsonyi, majd újévi bor és habzóborkóstolókat, valamint ezek másnapjait.   Lássuk a tanulságokat.   Az ünnepek idején…..
Tegnap délután elkezdődött a Budavári Borfesztivál. A több mint kétszáz kiállító között könnyű elveszni, ezért idén is készítettem egy A4-es bédekkert, talán lesz olyan olvasónk, aki örömmel fogadja. A célközönség az érdeklődő, de nem diehard borrajongó (a keménymag…..
4teenMegkaptuk a magunkét, végre megérkezett a Kerozin név alatt debütáló gyümölcsital High School Musical dobozal tiniknek! Fubazz, mit kell megélni, hogy az energia(szerű)italokat is megfertőzze a kór. Amikor megláttam, meg se néztem, hogy mit tud ez most pontosan, csak a kerozin…..
Pisztolytáska. Jelentése: Amikor csatakosra izzadt hónaljunk átnedvesíti a szerelésünket, és háromszögalakú foltot hagy. Használatban: „Anyád, mekkora pisztolytáska!” A képi példát pedig mi szolgáltatjuk a ma esti adásból: (szómagyarázat: subba.blog.hu)..
Fapadossal okosan Eindhoven I. 2010.09.05 15:40:00
Eindhoven Hollandia Noord-Brabant (Észak-Brabant) régiójában fekszik, közel a német és belga határokhoz. A kortárs művészet fellegvára, 2006-ban Eindhoven volt az European Design Capital, vagyis az európai dizájn fővárosa. Eindhoven Hollandia 5. legnagyobb városa, kitűnően…..
Végre, megtört a jég, íme az első olvasói levél!"23 vagyok, jövőre végzek az egyetemen, de esélyem sincs saját lakásra, kocsira... Kb. ha 100ezer forintot fogok kézhez kapni, ami mindezekhez elég kevés. A párom is nulla szülői hátérrel rendelkezik, én félárva vagyok,…..
csesztella 2010.11.04 13:21:07
@Lewyke: Egyetértek azzal, amit mondasz, de tény nem árt vigyázni azokkal az ajánlatokkal, amik túl szépnek tűnnek, mrt hát külföldön sincs kolbászból a kerítés. Ahhoz, h kint elismerjenek többet kell dolgoznod, mivel az elején te leszel az idegen és, ahhoz, h elfogadjanak be kell tudnod illeszkednek. Nem annyira egyszerű az élet, de meg kell próbálni!
Olvasónknak egyáltalán nincsenek fizetési nehézségei, mégsem boldogul könnyen a bankokkal.A történetem kicsit más, mint a többi poszt, mert igazából nem vagyok károsult, de hitelek kapcsán volt problémám a bankokkal.1.Pár évvel ezelőtt építkezéshez kaptam munkáltatói…..
csesztella 2010.11.04 13:09:29
@csupi23: Miért gondolod az, h ez az egész kamu?! Persze én is azon a véleményen vok, h a mai világban a bankok, pénzintézetek kihasználják teljes mértékben az embereket (lásd gazd. válság), de sztem azrt létezik olyan, h az emberek is jól járnak vele, meg a bank is. A banknak csak jó az, ha számlát nyitsz nála és a megtakarított pénzedhez nem nyúlsz hozzá, ezáltal több pénzt tud forgatni. Ha van neked plusz pénzed, akkor meg neked is jó, mivel így kedvezőbb kamatokat számítanak fel és a futamidő is rövidül. Tehát sztem ebben az esetben mind 2 fél jól jár. De lehet, h rosszul látom...
A Coca Cola Light a "bisztrós" reklám után újra előrukkolt valamivel, melyel azt próbálják bizonygatni, hogy fél liter Coca Cola Light-ban 1 kalória van, és hogy ezt milyen könnyű ledolgozni. Jelen esetben azzal, hogy a hölgy miután egész ruhatárát felpróbálta, de még…..