Regisztráció Blogot indítok
Adatok
StalkeR

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Belsőség Ma lenne 53 éves 2013.03.21 14:44:57
Minden idők legnagyobb Forma-1-es tehetsége, versenyzőtársai és millió rajongója szerint (én is ide tartozom) pedig minden idők lenagyobb pilótája, Ayrton Senna da Silva.Méltón meg fogunk emlékezni halálának évfordulójáról, ebben biztosak lehetnek.Addig is emlékezzünk rá ezzel…..
Van az a makettezés, amikor megveszel egy dobozt sok pici alkatrésszel, levágdosod őket egyenként az öntőkeretről. Óvatosan, figyelve arra, hogy ne sértsd meg, mert csak egy van belőle, és ha elrontod, mehet a kukába az egész alkatrész, mert nem tudsz még egyszer neki állni.…..
Azt reméltem, hogy az Avensisünk szerelős posztjai nem fogják a Belsőségről kiszorítani Csikós szarjait, mert hát egy Toyota nem romlik el. Ami persze nem igaz, hiszen kopik, és ami kopik, az egyszer elfogy. Ennek ellenére nem panaszkodnék túlzottan. Tán emlékeznek még páran a…..
StalkeR 2012.06.11 11:25:52
@D4D:
Apa autószerelő, én csak írok ide vaktában!:D
A motornak, adagolónak, nagynyomású cuccoknak, idáig semmi baja 100e Km van benne.Vagy a gyújtás kapcsoló betét, vagy ez a biszbasz van elkopva nekünk is.Néha az önindító hoz se jut el a delej. Amelyik e12-es Corollában van Security LED és néha villog pirosan, abban tutira van riasztó is?A kocsit még nem sikerült beriasztani egyszer sem.
Belsőség Heti merítés 2012.06.03 11:57:00
Frissült a Digó Limó! Még régebben eldöntöttük Decsúnya Bélával, hogy elmegyünk Bukarestbe. Az említett reggelen bevágtuk gizda testünket az autóba és elindultunk. Adja magát az obligát kérdés: minek megyünk Mordorba? Ha nagy leszek, Lada leszek! Sokan úgy hiszik, hogy a…..
StalkeR 2012.06.03 20:20:29
Azért csaptam le rá, mert a maga érdektelenségében jó autónak tűnt. Az érdektelenség stimmel is. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
Nem mentség a szegénység, és a az sem, ha valakit még soha nem bírságoltak meg. Április 15-től hatályos az új szabálysértési törvény. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja..
StalkeR 2012.04.16 18:49:43
 Van betegebb arc a keményvonalas Forma 1- rajongónál? Lehet, de maximum holtversenyben. Szerkesztőségünk egyiküktől, Enikőtől kapott levelet, benne néhány képpel a nemrég megnyílt Enzo Ferrari Múzeumról. Engem Enzo Ferrari mint ember nem érdekel sokkal jobban, mint mondjuk…..
napszemüveg Ray-Bant a gyereknek? 2012.03.01 09:23:00
Itt a tavasz, dagad a faszemüveg, hétágra süt a nap, sok gyakorló anyuka és apuka ilyenkor veszi észre, hogy a gyerek nem szereti a napfényt. Vagy legalábbis sokallja, és ezt a maga korlátozott szókincsével és kommunikációs eszköztárával sajtózza: üvölt, és eltakarja a…..
Belsőség Fény az éjszakában 2011.01.09 16:55:00
A Totalcarnál mindenkinek megvan a maga perverziója. Úgy tűnik, nekem a haszonjárművek és a buszok mellé megérkezett a következő. Felújítok egy Fiat Tipót, ami véletlenül került hozzám, kvázi örököltem. Halmozottan hátrányos kocsi, ugyanis 1,4 literes karburátoros és DGT.…..
Ez a nagyon menő Repsolos pulcsi igazán jól fog jönni a nagy hidegben annak, aki tudja a választ az alábbi kérdésre: Mi volt a lajstromjele az első Magyarországon ladnolt Embraer Phenom 100 business jet-nek, és milyen nemzetiségű pilóták repülték? ..
StalkeR 2010.12.11 09:22:29
Év elején kezdett ránk dőlni a ház, nem bírtuk már, annyi meló lett. Így hát meghirdettük itt a Belsőségen, hogy rabszolgát keresünk. Jelentkeztek is szép számban, nehéz volt a döntés, kit is vegyünk fel. A főnökség választása Stump Andrásra, alias Telós Bandira esett.…..
StalkeR 2010.12.11 09:10:56
Valentino Rossi legendásan babonás. A verseny napjára már hetekkel korábban kiválasztja a megfelelő alsónadrágot, zoknit, és még soha nem vette le más sorrendben a lábáról a papucsokat a futam előtt, mint élete első győzelme után. A boxból való kisétálás és a motorra való…..
StalkeR 2010.12.11 09:03:56
Egy hete írtam, hogy eladtam a Pandát, és nem sikerült helyette másik, kedvemre való téli autót találnom a pénzért. Igazából arra is rájöttem, hogy városban nem szeretnék kocsival járni, egyáltalán. De munkába azért kell menni, a BKV említésére viszont rosszul leszek. Lehet,…..