Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Gloria Watson

1 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
        2. Fejezet„ másnap…”     Biztos nem ismeretlen senki előtt sem, az a csúnya, visító hang, amit a macskák bagzás közben produkálnak. Vagy mondjuk, ott van még az ódivatú késélező, az a típus,…..
 KIZÁRÓLAG CSAK NAGYKORÚ OLVASÓK SZÁMÁRA!!!!   1.  Fejezet    „ a ballépés”  Vegyes izgalommal topogtam az Arenali móló sarkánál. Innen már jól látszottak az aréna fényei. Nem épp tegnap volt, hogy Mallorcán…..
Gloria Watson 2011.01.03 20:23:58
Sziasztok!Elköltöztem!!!Írásaim mostantól a www.gloriawatson.hu oldalon olvashatók!!!..
 Sziasztok!   Nehéz szívvel jelentem be: ma felteszem "Palmer báró lánya", utolsó, blogon közölt fejezetét.    Őszinte szeretnék lenni hozzátok, igaz nekem nincsen százas nagyságrendű rajongó táborom, mégis úgy érzem, ha csak egyetlen…..
myheartsvoice Renesmme választás 2010.10.26 09:11:00
  Renesmme Carlie Cullen szeretné végre felfedezni a szerelem érzését, csak azzal nem számol, hogy élete már egy előre elrendelt úton halad. Próbál elszántan védekezni a sors ellen, melyben társaként kell elfogadnia Jacob szerelmét. A történet vége felé Renesmme megérti,…..
Gloria Watson 2010.11.05 16:55:30
Evetta Bright regényei 3. Fejezet 2010.10.11 16:18:00
 Apu nem szerette a reklámokat. Még a hideg is kirázta ha nagy ritkán leült a tévé elé hogy megnézzen egy jó filmet és legalább ötször félbeszakították mindenféle ostoba szlogenekkel. A nyugodt, általában végeláthatatlanul türelmes embert ezekkel a vacakságokkal bizony elég rendesen ki lehetett…..
Miért kell… Miért kell mindennek fájnia? Miért kell a szívnek meghasadnia?   Miért kell az álmokat feledni? Miért kell az embereket kinevetni?   Miért kell a gyötrelmeket elviselni? Miért nem lehet egyszerűen csak élni?..
Sziasztok!Próbálom minnél gyorsabban befejezni a gépelést, de sajna összeszedtem vmi vírusos nyavaját és most sokat kell pihennem! Nagyon sajnálom! Próbálok gépelni, de nem megy a sokáig egy helyben ücsörgés, mert szédülök. Remélem nem nagyon haragudtok rám! Legyetek jók! Sok…..
 2. Fejezet  Péntek délután volt. Ez volt a szabadnapja és most még a hétvégéje is szabad volt. Örült, hogy kicsit segíthet az édesapjának!A tanításnak is vége volt már erre a napra. Mosolyogva sétált a szekrénye felé, de lefagyott a mosoly az arcáról, mikor…..