Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ja reklama

210 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyik nagy kedvencem a burek, amit idehaza azért nem kapni minden sarkon, illetve ha valahol mégis találtam, nem sikerült azt a felemelő érzést átélnem, mint amikor Szerbiában járva hódoltam a burek iránti határtalan rajongásomnak. Egy jó ideje szemeztem a már lassan két éve megnyílt, Rákóczi út 59.…..
Nekem is időbe tellett, mire megértettem, de a következő van. Maradt az Index.hu úgy, ahogy volt, de ha jobbra, a "2"-esre kattintunk, akkor megkapjuk a Blog.hu címoldalát indexes köntösben.  Ha jól értem, annyiról van szó, hogy a kiemelt blog.hu-s posztok ezentúl index domain…..
A fű zöld, az Index 2, ahogy most olvasom a Twitteren és a Facebookon - mert ma reggel új Index.hu-ra ébredtünk. Illetve igazából nem is újra, hanem valami másra. Nem új, mert a cikkekben, szerkezetben, és lényegében a címlapban nem történt változás, és belül is maradt minden a…..
Brian Atwood 2011-es resort kollekciójához készült a lent látható videó. Nincs kétségem, afelől, hogy ez a videó mindenkit leköt... Íme egy újabb példa arra, hogy kell jól reklámozni. Hozzávalók ez esetben: egy szép nő, egy gyönyörű cipő és egy nagy adag…..
ja reklama 2011.11.17 19:50:03
@prettyinpink: igaz-igaz, de erről a médiarendőrséget is meg kell győzni:(
2011-ben 42. alkalommal rendezik meg a Debreceni Virágkarnevált. A színes fesztivál mostanra egész hetes programsorozattá nőtte ki magát. Idén is már 15-én, hétfőn elkezdődött, de még nem késtünk le semmiről, mert a legizgalmasabb rész a hétvégén várható.A Virágkarnevál…..
ja reklama 2011.08.19 22:54:21
fos
A legújabb farokméret-helyettesítő mérőszám cégeknél a Facebook oldalukat követők, a Like-olók száma. Ez bizonyos határok között teljesen érthető, hiszen egy-egy cég esetében egyfajta sikeresség mérés az, hogy hányan szeretik, hány rajongójuk van. Igaz, nagyon sok múlik…..
Sok pénz, sok lehetőség. Ez Dubai. Itt található a világ legmagasabb felhőkarcolója és legmagasabb hotele, itt épülhet a világ legnagyobb mesterséges szigete és legnagyobb szórakoztató parkja. És már a vízen is terjeszkednek.Erre kiváló példa az úszó terminál, amelyet a…..
reklama ami jár, az jár (sör38) 2011.05.31 08:00:00
idomított sörbarátok sörhöz jutni nem csak kreatív technikákkal lehetséges, van annak 1 sokkal egyszerűbb, mondhatni ősibb, a férfilélek mélyén uralkodó elemi módja is, elvenni azt a másiktól. már ha sikerül...ha csak úgy, nettó erővel nem megy, hívjunk…..
reklama az akarat söre (sör37) 2011.05.24 08:00:00
a sör, a szúnyog és a pillangó(hatás) a sörhözjutás praktikáinak lehetnek nem tervezett, váratlan, de minden további nélkül vállalható következményei is. na és akkor mi van? a minden normát és törvényt áthágó nemes férfiszolidaritás is a sör megszerzésének…..
Még leng a Photo hall utolsó boltjának az ajtaján a megfordított ZÁRVA tábla, máris megvan az első pofátlan vállalkozás, ami megpróbálja meglovagolni a felkavart hullámokat. A blog facebook oldalára töltötte fel valaki azt a szórólapot, amelyben a Photohal, igen egy l-lel írva…..
reklama a sör akarása (sör36) 2011.05.17 08:00:00
nem jó nő, de nőnek jó ahhoz persze, hogy legyen mit kinyitni és utána jókat pisilni, sörhöz kell jutni. ennek módozatai számosak, a szomjas ember és a sörkreatívok elszántsága és képzelete nem ismer határokat. és celebeket...de mi van, ha nem épp 1 halivúdi csoda van…..
hüje kádár a pisilés férfiúi körben már gyerekkortól virtusjátéknak számít (vö kardozós csaták a fiúvécében, ki tud messzebb, később pisilés a hóba (kapcsolódó vicc itt stb, lányok ezt nyilván nem is érthetik) azon anatómiai abszurd - mely kifejtésével e. m.…..
reklama piss und muss (sör34) 2011.05.06 08:00:00
inni kell, pisilni muszáj (poroszlay utcai gyűjtés, átdolgozva) a sörivás anatómiai meghatározottságait érintettük már a száj, a kéz és a fogazat viszonylatában, de ejtenünk kell néhány szót a legevidensebb biológiai következményről, az eleddig csak szexuális…..
avagy az emberi élettér sörnyitósítása   ha túlélőkészletünkből pedig felelőtlenül kifelejtenénk mobil kis sörnyitónkat, s nem akarjuk tönkretenni fogazatunkat vagy értékeinket, a legjobb megoldás, ha fixen szerelt kupaktalanító alkalmatosságokat szerelünk minden arra…..
a sörnyitó mint eszköz és szimbólum  az ember, mint tudjuk, az életét szerszámok használatával könnyebbé tevő állat, így a technikai civilizáció - a fogorvosok bánatára és műgyűjtők örömére - hamar megoldotta a sörhöz jutás gépesítésének problémáját. s bár a…..
reklama nyitni kék! (sör31) 2011.05.03 08:00:00
alternatív gyógysörmódok   a sörösüveg kinyitásának, ha már nincs erre alkalmas fogazatunk, v ha szimplán féltjük mosolyunk igézőségét, számtalan alternatív megoldása is létezik. főszabály szerint nincs kinyithatatlan palack, csak ügyetlen férfi (kb olyan evidencia,…..
a férfiak második legfontosabb testrésze a sörfogyasztás anatómiai kellékeinek számbavételekor, az obligát száj és kéz után ne feledkezzünk meg egy, talán ritkábbnak előforduló, de korántsem lényegtelen testrész használatról. a söröskupak kényszerhelyzeti, foggal…..
a kétlábra állás evolúciós titkának megfejtése a kéz szerepe a sörivásban c. ergonómiai okfejtésünket folytassuk 1 reklámantropológiai toposszal, jelesül annak bemutatásával, h mi történik azon roppant életszerű, insightgazdag helyzetben, mikoris az utolsó üveget…..
adakta hángérien idiocc 2011.04.28 08:00:00
megmondja az őszintét mert névadójával ellentétben elárulja a tájjellegű bigmekk, hót dog és mád dog valódi összetevőit: festék, vegyiáru, papír      (lelőhely: nyírbogát, a leletért virág peti barátomat illeti köszönet)  ..
reklama kézimunka (sör28) 2011.04.28 08:00:00
a férfiak legfontosabb testrésze az emberi test anatómiája és a sörivás összefüggéseinek vizsgálatához eddig csak a (táncos) láb és a jó nagy száj szolgáltatott némi adalékot, de lássuk, mi a helyzet az aktus obligát közvetítőjével, a kezünkkel. a kéz sok mindenre…..
reklama sörhastánc (sör27) 2011.04.27 08:00:00
a legcelebebb celeb a sör- és zeneipar reklámtudományi egymásratalálását egészítsük ki 1, a sörnek a sztárvilág feletti hatalmát példázó szösszenettel, de ne feledkezzünk meg a legális publikus szex ősi formájáról, a táncról, mint szintén létező…..
reklama sörvirtuózok (sör26) 2011.04.26 08:00:00
csapj a kupakok közé a gitár és sör tudatalatti kapcsolatára pedig egy egész kampányt is jól rá lehet építeni  sörgitár antológiánkat pedig zárjuk egy jó kövér reklámegyezéssel, mely az utolsó szpothoz hasonlóan, a sörözés és gitározás…..
újabb pofon a lélektani tudományoknak a sörfogyasztási szokásokat, mint a nemek örök harcának állóháborúszerű jelenségét immáron meghaladva térjünk rá egy szintén szignifikánsnak mondaható reklámantropológiai viszonylatra, nevezetesen a sör és a modern…..
pisis-nyalakodós-kötözős-szerepjátékos talán a sör kommunikációja az egyetlen élvezeti alkoholtermék-marketing a viszkin kívül, ahol a primer szexuális utalások alig kapnak szerepet (prűd honi sörgyáraink még az ötlettől is viszolyognak, mint azt szily kollega felfedezte).…..
a kuponháború áldozatai   osztódással szaporodnak a különféle közösségi kuponos vállalkozások, készül mo-ra a világállat is, de ezt nehéz lesz überelni:    további közösségi marketing javaslataink:lájkold a koporsómat!(értkeztünk mi már halálközeli…..