Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Lacaca

0 bejegyzést írt és 2958 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az utóbbi évek/évtized egyik leginkább felkapott mozgásformája, edzési iránya a saját testsúlyos gyakorlatok voltak, avagy ahogy sokak fejében él: a funkcionális edzés...
Lacaca 2020.01.31 08:08:40
@ubermeister: 2018 szeptemberben 103 kg voltam, nem mozogtam. Ugyan külső segítséggel, de elkezdtem egy ilyen edzésprogramot. Ma 80 kg vagyok, majdnem fitt, de még nem is értem a végére. El kell kezdeni, ennyi. A többi kifogás
Szagértői vélemény Tisztelet 2018.03.13 10:28:32
Sokat panaszkodnak a tanárok, hogy nem kapják meg a kellő tiszteletet. Nem csak a tanároknál gond ez, sok más embernél is. Nos, szerintem a tiszteletet, legalábbis egy részét ki kell érdemelni. Mondom a példát.  A napokban vittem a gyereket felvételizni, reggel 8-tól este 6-ig óránként hat…..
Nehéz az első órákban megállapítani a "közhangulatot", de a kommentekből egyelőre úgy érződik, Hosszú Katinka újabb kiállását egyfajta nemzeti hőstettként, bátor kiállásként értékelik. Olyan vélemény is van, amely szerint a fekete ruhás nővérrel, Sándor Máriával…..
Lacaca 2016.01.06 21:15:06
@wethinktank: Szerinted a világrekordot a nagy riválisok, vagy az idő ellen szokás úszni?
Gondolom, a legtöbb városban létezik egy facebook csoport, ahol az ott lakók osztják az észt egymásnak. Na, itt is van. Beléptem. Arra azért számítottam, hogy a bejegyzések legnagyobb része a hol lehet ezt-azt kapni téma körül forog. Nem értem, ha a júzer úgyis ott ül a…..
Lacaca 2015.11.16 10:41:03
Jött a levél a hatóságtól, hogy 15 napon belül mennyit kell befizetnem. ha nem fizetem be, hűha és irgumburgum. Jött egy másik levél is, egy másik hatóságtól. az arról szólt, hogy a számlámat, amelynek a fizetési határideje több, mint egy hónapja lejárt, csak 2-3 hét…..
Lacaca 2015.10.13 15:30:17
A március 1-i határidejű EBÖSSZEÍRÓ ADATLAP fedőnevű förmedvény már megint felnyomta az agyvizemet. Arról most ne beszéljünk, hogy az összes adat megvan az állatorvosnál, mert előfordulhat, hogy nem. Arról se beszéljünk, hogy várhatóan a kutyák adóalapot fognak képezni,…..
Sziasztok! Mostanában két olyan bejegyzést is láttam az Urbanistán amelyek budapesti védett épületek ablakaival foglalkoztak, úgyhogy gondoltam küldök pár fotót a lakásommal szemben lévő ház hátsó homlokzatáról. A nyílászárók egy részét lecserélték modernre, ami nem is…..
//   Egész kis ingatlanos cicaharc van kialakulóban a magyar piacon, ugyanis az egyre látványosabban combosodó Balla Ingatlanok sajtóközleményben ment neki a piacvezető Duna House-nak. Persze csak annyit írtak legutóbbi elemzésükben, hogy "az egyik hazai ingatlanközvetítő lánc"…..
Lacaca 2014.05.13 13:26:24
Addi@Grifter: Addig volt megszokott a szűk belső kör, amíg nem anonim volt a licit, hanem személyesen kellett megjelenni, és meg lehetett félemlíteni a piaci licitálókat. Egy elektonikus licitnél nem találkoznak a szereplők, így nem tud semmilyen kör kialakulni.
Lacaca 2014.05.13 16:28:20
@Grifter: Szerintem ezt mondtad: "A megszokott az, hogy egy szűk belső kör licitál messze ár alatt." Én meg azt, hogy anonim licitnél ez nem alakul ki.
Lacaca 2014.05.13 22:19:48
@Grifter: Pont annyira anonim, mint egy végrehajtói árverés. A kihirdetett időpontban megtekinthető a portéka, de a licitném arc nélkül, név nélkül lehet licitálni, ergo nem lehet senkit megfélemlíteni. Arról nem beszélve, hogy ha mondjuk 50 ingatlan kerül be, és ingatlanonként van 5-5 megtekintési lehetőség, az 250 alkalom, amikor jelen kell lenni ahhoz, hogy tudd, hogy kik lehetnek a potenciális licitálók.
István január óta a Telekommal küzd. Amióta bekötötték az ADSL-t, azóta a sebesség a fele és a tizede között ugrál, amikor épp nem szakad. Ezt számtalanszor bejelentette, de semmi eredménye. Február végén aztán egy szerelő megállapította, hogy nem is lehet nála ADSL, mert…..
Egyszer már durrogtam helyesírás ügyben itt. Bár akkor a szókincsről és az ismeretlen szavak használatáról nem esett szó, most a súlyosbító körülményekkel fogok foglalkozni. Súlyosbító körülmény például, ha valaki újságírónak nevezi magát.  Nézzük meg jobban a…..
Annyi furcsa helyettesítő járatot bemutató kép, link és komment gyűlt össze az Urbanistán, hogy gondoltam csokorba gyűjtöm őket. Mielőtt berzenkedni kezdenének a kukacoskodók, ez nem egy komoly lista - vannak valódi, megvalósított járatpótlások benne épp úgy, mint…..
Félnek a Juventus műsorvezetői a Bors szerint, miután felvetődött, Bochkor ott folytatná a Bumerángot, ezáltal a műsor reggeli műsor vezetőinek sorsa bizonytalanná vált. Mivel Boros Lajos már korábban bejelentette visszavonulását, a hírek szerint őt István Dani váltaná.…..
Lacaca 2013.01.22 15:37:34
@mh1973: Nyilván vissza kell venni, hisz a műsor árát hallgatottságban mérik. Egy országos és egy helyi rádió értelem szerűen eltérő hallgató számmal bír, ez az árban is megjelenik. Ha el tudta érni, hogy havi 20 millát számlázhat a műsorért a cége, hülye lett volna kevesebbel beérni.
Heni találta ezt a gyöngyszemet az Alexandránál. A matricát, mintha elfelejtették volna levenni szkennelés előtt. Meg a szándék a fontos. Meg a szeretet. És az egészség. UPDATE: Az Alexandra válaszolt: A mellékelt termék eredetileg 1274Ft-ba került.Egy akció keretében…..
Amennyiben van olyan története, amit szívesen megosztana másokkal is, esetleg furcsa, megdöbbentő interjúban vagy munkahelyi szituációban volt része, akkor írja meg nekünk a munkahelyiterror@gmail.com címre! Ha munkajogi segítségre szorul, írjon a munkahelyiterrorjog@gmail.com…..
Lacaca 2012.11.01 17:30:49
@christophe: egyébként feltehetően azt írta alá, hogy az ingatlanostól szerzett tudomást az ingatlanról, azt korábban nem ismerte. Mindezt pontos címmel. Ez emberi hülyeség tisztán
Tihamérnek van egy olyan sejtése, hogy a bankok mostanában nem annyira szeretik végtörlesztett ügyfeleiket. Bár előzetesen megajánlott neki a K&H Bank egy 5 milliós lakáshitelt 15 évre, miután mindent lepapíroztak derült ki, hogy inkább csak 4-et adnának. Vagy szerezzen egy…..
Lacaca 2012.10.19 19:21:45
@atörökk: sajnos igen
Lacaca 2012.10.19 19:24:58
@atörökk: csak a precizitás kedvéért még egy kiegészítés. A tulajdonjogról lemondó nyilatkozatot az eladó az adásvételkor írja alá, azt az ügyvéd ügyvédi letétbe veszi, és igazolja a bank felé. Erről letéti szerződés születik, amiben tisztázva van, hogy milyen feltételek teljesülése mellett kinek adhatja ki. (vagy az eladónak vissza, ha felbontanák az adásvételi szerződést, vagy a banknak, ha az eladó igazolta, hogy megkapta az önerőt, és a bank kész utalni a fennmaradt részt.)
Lacaca 2012.10.19 19:45:00
@ColT: Feltehetően lakáshitel. De ha nem az, akkor tényleg looser a posztoló, mert akkor a hitelt előre fel kellett volna vennie, és akkor nem lehet baj.

Az összeg miatt egyébként szinte biztos, hogy jelzálog alapú a hitel. Innentől meg kell az értékbecslés.

Ugye nincs harag?
Naiv ügyfél kis híján megvásárolt egy lakást a Duna House közvetítésével. Már a foglalót is kifizette, amikor kiderült egysmás, amit az ingatlanos kolléga elfelejtett elmondani, így visszalépett a biznisztől.  A sztori a következő: eladó jóhiszeműen leszerződött XY…..
Lacaca 2012.10.16 14:12:36
@herk: 8 éve végzek kártékony tevékenységet, tehát sokat kártékonykodtam, illetve nincs szükség a munkámra, mégis megélek belőle, azaz van akinek mégis szüksége van rá. Ennyi a magyarázat. Nem az én véleményem, csak megpróbáltam azonosulni vele. Ugye, hogy furcsa lett?
Lacaca 2012.10.16 14:23:21
@Dr. Körömlakk ®: Ez rendben van, de ha tucatingatlanról beszélünk, vagy a területi átlaghoz képest viszonylag nagy értékű ingatlanról, akkor ez hónapokig, vagy 1-2 évig is tarthat, annyi különbséggel, hogy nem feltétlenül kell megőrülni a csörgéstől.
Lacaca 2012.10.16 21:16:28
8ker Szabó Gábor rendet tesz 2012.07.18 12:31:00
 Szabógáborunk beindult. Mint tudjuk, ő volt a polgármester tanácsadója, jegyzőkönyv szerint a netes hangja; aztán véget ért a románc, és most a szennyes ablakon való kidobálása folyik - szerencsére a szocik fórumán, aminek ők nagyon örülnek. Mesél. Stílusa változatlan,…..
Lacaca 2012.07.21 12:51:38
@08.szabogabor:
"Önök rendőrösdit játszanak ott, ahol annak semmi helye, Ezért mentek ilyen súlyos tévútra."

Nem röhögted el magad hülyegyerek? Pár hónapja még te játszattál rendőrösdit a részben bűnözőkből toborzott hordáddal.
8ker Gazdátlanul 2012.06.28 16:09:00
Amikor kocsimáté, doktor, polgármester lett, én azt hittem, hogy végre lesz egy jó gazdája a kerületnek. Akkoriban (2009) még mindenhová eljárt a kerületben, szóba állt emberekkel, és elég sok helyen ígérte, legyen csak meg a fordulat, akkor aztán minden más irányba fordul! Nem…..
autózz! Potenciális gyilkosok? 2012.06.21 07:26:00
Nemcsak közlekedési jellegű probléma, amiről Csaba is ír. Sajnos általánosságba véve jellemző a viselkedés, hogy lustaságból vagy csak úgy; egyesek semmibe veszik mások munkáját, illetve azt, hogy bizonyos korlátozásoknak tényleg oka lehet. Nem is értem, hogy nem világos…..
Nem rémlik, hogy láttam volna már olyat, amit Sam. Joe fotózott le nekünk, mégpedig azt, hogy a halszálkás parkolásnál a szokásossal ellentétes irányban állnak a felfestett vonalak az aszfalton. Szerinte ez sok autósnak problémát okoz és valahogy nem akar sikeredni a két csík…..
Múlt heti bejegyzésünk szerzője, Gábor eléggé kifakadt, mivel egy taxi vezetője feldühítette, ahogy előzött. Hogy tényleg jogosan-e, azt kettejükön kívül gyakorlatilag senki nem tudhatja, mivel az esetről sem fotó, sem pedig videó nem készült. A taxitársaság mindenesetre…..
Lacaca 2012.05.05 14:36:57
@RosszQtya: Verán 17700-ért találtam. Elég egyszerű, nincs benne lassulásérzékelő és gps, de a dátumot és időt felrakja a felvételre. HD-ban rögzít, külön kellett hozzá SD kártyát vennem, 32 GB-ra 3 órát felrak. Van belső akkumlátora, egyébként szivargyújtóról megy, amint tápot kap a szivargyújtóról, indul a felvétel beavatkozás nélkül.
Ajánlom