Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cyberlolita400001

0 bejegyzést írt és 63 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az már a Zöld Pardon színpadán is látszott, hogy nem lesz könnyű mély beszélgetést folytatni Bob Marley Stephen nevű fiával, így meg sem lepődtünk, mikor az émelyítően fűszagú turnébuszban, a teljesen szétcsúszott zenész beszéd közben felejtette el mit is akar mondani. De…..
Magyar Hírlap: A személycseréken kívül szimbolikus jelentőségű dolgokon, például a heraldikán, egyes utcaneveken is változtatna. Mikor lesz ez esedékes? Tarlós István: A szobámban már csak nemzetiszínű zászlót talál. A főváros korábbi zászlaja nekem sem tetszett, meg fogjuk…..
cyberlolita400001 2011.02.25 14:39:23
@aadam: rohadtul egyet értek, sőt, Szijjártó tegnap: a miniszterelnök nem tud átköltözni a Miniszterelnöki Dolgozószobából. Könyörgöm, MAGYAR HAGYOMÁNY, hogy a miniszterelnök ott dolgozik a Parlamentben, de ha annyira nem tetszik neki (mert túl szép), akkor legyen kedves átfáradni a Miniszterelnökség épületébe, ahol egy nyamvadt irodát csak tudnak adni a böszméjének.
2010. szeptember 13-án írtam:"Amint lesz egy kis időm, kikérem a Szíjjártó bérezésére vonatkozó adatokat is, mert nagyon érdekel, mennyi pénzért hajlandó folyton segget csinálni a szájából."Nos, jól megfizeti Viktor az ő szóvivőjét, aki bármit hajlandó…..
Figyelem: erős vastagbőr tartalom! Esztergom város önkormányzata eddig már 25 millió forint közpénzt költött Meggyes Tamás (a volt polgármester) és Bayer Zsolt újságíró magánvádas pereinek ügyvédi költségeire. Októberben Tétényi Évát választották meg…..
Jean Asselborn luxemburgi külügyminiszter szerint az elfogadott médiatörvény "egyértelműen sérti az Európai Unió szerződéseinek szellemét és betűjét. Felveti a kérdést, hogy egy ilyen ország méltó-e az EU vezetésére." Meg még olyat is mondott, hogy "a…..
cyberlolita400001 2011.01.24 10:58:38
@Roxvox: haver, más is kérdezheti, hogy ki a faszom ez a gatya Szijjártó, hogy itt ugat és másoknál okosabbnak hiszi azt a tipikus patkány arcát. Kik ezek teee? Lehet arcoskodni, csak nekünk nincs mire. 1. kudarcunk: Románia, Bulgária bukta a Schengen-i csatlakozást, mert nagy pofánk volt (magyar EU-elnökség 3. és 4. kiemelt pontjai).. hoppá. nagyagyúak.
  Úgy történt, hogy Zagyva Gyula az első találkozáskor majdnem megevett minket, mert szerinte manipulatív, liberális hazudozók vagyunk, ráadásul nem tudok beszélni és idétlenül vigyorgok. Később azonban megpuhult ez a hatalmas ember, és mélyinterjút adott nekünk a…..
  Már el is kezdték a fotózást! Miért ne? Az most úgyis a legjobb hely ahova mehet, a haverok lophatnak majd máskor.Miközben az ország összefogva adakozik, Orbán Viktor és Schmitt Pál levélben kéri az állampolgárokat erre, a Fidesz haverjainak zsebét tömi milliárdokkal!…..
w A gömböc vége 2010.10.08 06:30:00
Magyarország most újra egységes, mondja a fékezhetetlen agyvelejű Semjén Zsolt, mellesleg az aradi vértanúk ürügyén; de a kottát nem ő írja, hanem a főnöke. Vele még messzebb ügetett a hintaló, Orbán egyenesen odáig jutott, hogy Budapest most lett a nemzet fővárosa. Eddig nem…..
cyberlolita400001 2010.10.08 14:52:41
Így van. Egyet értek, tökéletes képlet a jobboldali gőgről és revanche-politikáról. Csak tudnám miért zajlik a nagy révolution, amikor nincs mi, illetve ki ellen strázsálni: ugyanis életben maradtak az elmúlt években, nyugodtan megtehették, hogy médiát építsenek, nyugodtan megtehették beleszarnak az országba a képébe (!!), csak arra koncentráltak (minden, MINDEN eszközzel), hogy időközi legyen és megbukjon az akkori kormány. Ez nem jött be. Nagy a gőg. Csontvázak, Kóny, költségvetési hiány, államcsőd, Domokos, Kósa-Szijjártó, stb. Azt vettem észre, még most is ez a tapasztalatom, hogy a Parlamentben ülő pártok még indig azt hiszik, hogy az MSZP van kormányon. Pedig, hoppá, lehet, hogy újat mondok, de nincs! Ehelyett van minden, csak nem kellően ellensúlyozott és maximálisan átláthatatlan rendszer (lásd: NGM). Totális beépülés: ÁSZ, PSZÁF, VPOP, Pintér (mint önálló hadúr), LB, Alkotmánybíróság, Szalai Annamária, most már a főváros is.
Üzenem: Urak, Hölgyek, na, most már tényleg itt van az a rohadt idő, ideje cselekedni. Az eddigi mutatvány csak erőfitogtatás és kőkemény parasztvakítás (itthon ez nagyon menő), 0.00 érdemi lépés. A gazdaság romokban, már nem tudják mit hazudjanak a számokról (tipikus ellenzéki magatartás = azt mondasz, amit akarsz; utalnék a szövegem elejére). Egy dolgot azonban emberileg fel kell, hogy írjunk (a NENYI-n meg a Nagy Népnemzeti Együttműködésen túl), hogy Orbán nagyon korrekten viselkedett a vörös iszap súlytotta területeken! De ez kevés, ahhoz, hogy itthon jobban éljünk! Fidesz, itt az idő! A nép türelmetlen. Lássuk mi az okosság!
  A Fidesz esztergomi szervezete választási csalás miatt megfellebbezte a helyi választás eredményét, beadványuk szerint „bűnben fogant hatalomszerzés történt Esztergomban”. Azt a választást, ahol a független (a Fidesz-KDNP-n kívül mindenki által…..
Spontán vastapsot kérek!Az utóbbi időben nagyon sokat kritizáltam a Fideszt, sőt személy szerint Orbán Viktort is.Nem tudok elmenni a bejelentése mellett, mert nem csak akkor szólok róla, ha nem tetszik amit csinál.Eddig senki nem mert felvállalni, hogy kimondja Kolontáron:…..
cyberlolita400001 2010.10.08 11:31:42
@Pesy:
Szerintem itt is ez lesz. Biztos, hogy a cégnek mindent állnia kell, amennyiben bebizonyosodik, hogy valamely alkalmazottja nem kezelte időben a helyzetet... Érdekes, persze most már a Google Earth 2008-as felvételein is látszik felülről valami, ami nem stimmel a tározó felett, de hagyjuk ezt... Mindennek nem kell bedőlni, ami biztos, az MTA oldalán olvastam, hogy a flóra és fauna jó 10 évig a nagyon szenyezett területeken még talajcserével is 10 év, míg helyreáll, a folyóknak elég 5... Hurrá! ... És az emberek menekülnének... megértem. Cég + állam, illetve reméljük az Unió is ad valamit erre a vegyi-katasztrófára...
  Míg az előző két országos szavazás, a 2009-es EP-választás és a tavaszi országgyűlési igazi sikertörténet volt a Lehet Más a Politika számára, addig október 3-án a párt szereplése alulmúlta saját és szavazói várakozásait. A kérdés, hogy kicsit távolabbról…..
Végre megtörtént a rendszerváltás. Komolyan mondom.Egyébként nem lenne magyarázat Kósa Lajos tegnapi nyilatkozatára:A Fidesz képtelenségnek tartja az MSZP-kampányban hangsúlyozott önkormányzati ellensúly fogalmát. Magyarország berendezkedése ugyanis nem ezen…..
Kiabál a törpe! Mesterházy Attila szerint alvás van.Az Mszp pártelnöke egy debreceni lakossági fórumon 60, azaz hatvan ember előtt tartott választási beszédet. A roppnt tömeg éljenzése szinte elsöpörte.A fő mondanivalója az "Ébresztő Magyarország!", és a tömeg…..
Mint a a Pécsi Városi Tanács gyámügyi előadója és osztályvezetője nagyon elégedett az rendszerrel, be is lép 1983-ban az MSZMP-be. Tesz-vesz, "dolgozik", nem lázad. Mint a Dél-dunántúli Vízügyi Igazgatóság jogtanácsosa majd hatósági osztályvezetője 1985 és…..
cyberlolita400001 2010.10.05 14:57:27
Örülök, hogy Szili távozott a szociktól. Azóta tart a választási-apátia, mióta megpróbálták köztársasági elnöknek betenni Katikát. Katika "csak" házelnök lett, mindjárt megszakad a szívem, most meg oda sz*rik, ahonnan enni kapott 20 éve. És hogy? Telefonon felhívja, aztán csocsóka. Igen, így szokott egy demokrata lelépni, persze mindenkinek lehet más véleménye, mindenki gondolhat másra, nyugodtan lehet távozni bárhonnan, bárhova, de így? Miért nem volt mersze ex-képviselőtársai elé állni, ott közölni? Annyira már nem is demokrata? Hogy is van ez? Szociális Unió. Gondol egyet, aztán holnapután onnan is kilép. De nem is ez a lényeg.
A lényeg: nem mond le a képviselői mandátumról, mert nem a választókkal, hanem a párttal szakított. Katika, jó Ég áldjon meg, ezt ma 2 db ember tudja elmondani magáról a szoci frakcióban, hogy a nép akaratából van ott, 2 db egyéni győztesük van. Na már most Szili Katalin a Baranya megyei LISTÁRÓL került be az Országgyűlésbe. Ergó az MSZP segítségével, közreműködésével. Most akkor kilépsz vagy nem lépsz? Persze a képviselőség tudjuk, hogy milyen jó móka, meg ez az időzítés is. Ő megvárta az önkori választásokat. Persze, remélte, hogy egy-két parasztja még szerezhet egy-két pozíciót valahol, aztán ők szépen lelépnek, hogy 'köszönjük szépen, már nem értünk egyet"... Mi ez? Ki ez, teee? Aztán kiáll, hogy így sz*r, meg úgy sz*r, de ő már 2004-ben szólt.... Óriási vagy, tényleg, szóval summa summarum, ha egy ilyen ember elnökli azt a pártot, kíváncsi vagyok, a többi majommal mi a helyzet....
cyberlolita400001 2010.10.06 13:43:56
@ca2:
Egyet értek, ez is igaz, 2006. érdekes év a történelmünkben. Szerintem szégyen és gyalázat, ami történt és ezt mi csináltuk magunkkal. Mi, magyarok, nem külső hatalom, nem világ-összeesküvés, mi, magunk. Biztos vagyok benne, hogy Gyurcsány elgondolkodott azon, hogy le kellene mondani. Valaki ott lehetett volna és biztathatta volna, hogy tegye meg! Mindenki jobban járt volna, szerintem akkor a szocik pánikba estek, hogy baszki, oké, lemond a Feri, de azután akkor ki??? Minimum lett volna, a legminimumabb, hogy azonnali hatállyal lemond a pártelnöki pozícióról. Ez a minimum. Aztán meglépik a konstruktív bizalmatlanságit és máris új kormányfő + pártelnök és mindenki happy. Nincs rendbontás, káosz. Szili meg csinálhatta volna a nagy belső reformját. ami persze semmit nem ér(t)... Persze utólag lehet okoskodni, akkor is szégyennek tartom, hogy így ünnepelte a magyar az 50. évfordulót...
Kicsit tanácstalan vagyok, hogy mi szükség volt erre Szigetváron, elvégre tavasszal 58,75%-ot kapott a Fidesz-KDNP jelöltje, 24,25-öt az MSZP-é, és csak 14,42-öt a Jobbiké. Persze nem pont a helyszín számít, mert végülis országos kampány van, valószínűleg a zösszes…..
cyberlolita400001 2010.10.06 13:28:45
@Conv:
De mi? Mi kóser? Egyébként az mennyi? Összes roma + szocik? Mennyi az annyi Semjén Zsolti?? Hogy poshadna meg a mélykeresztényvagyok a kamerába Zsoltika... Szégyen, sőt SZÉGYEN, hogy egy ilyen talpnyaló bürokrata álvallásos miniszter lehet ebben az országban. Szégyen! Mert csináljon mindenki, amit akar, legyen akármilyen vallású, mindegy, de akkor tartsa be vallásának előírásait és megérdemli a tiszteletet. De így? Akkor vagyok keresztény, amikor akarok- stílus egy igazi templomba járó embert szerintem el kell, hogy gondolkodtasson. Egyébként kriminalizál és végletekig cigányellenes. És még mindig nem tudjuk mennyi az annyi.
Illés Zoltán az MTI tudósítójának azt mondta: ilyen katasztrófa még sehol a világon nem történt. Néhány éve Korzikán egy alumíniumgyárból ömlött a tengerbe vörösiszap, de lakott területre még soha, sehol. Egészen tegnap kora délutánig, mikor a zagytározó gátszakadása…..
Több "botrányhőst" és "fenegyereket" elpicsáztak vasárnap, de a szívünknek legkedvesebb az volt, ahogy Meggyes "pajszer" Tomival felmosták (64%-36%) az esztergomi városházát. Ráadásul egy nő ... akire nem vár egy kellemes légkör az önkormányzatban,…..
Magyarország ma visszaszerezte a fővárosát - mondta Orbán Viktor, és ez volt az a pillanat, amikor az addig visszafogottan nézett miniszterelnöki beszédre már csak oda kellett figyelni. Mert normális ország normális miniszterelnöke ilyet nem mond. Budapest eddig nem fideszes volt,…..
Köztársasági elnöknek lenni felelősség. Nem a hivatali idő öt vagy tíz évén keresztül, hanem élethosszig - ebben is különbözik ez minden más politikai pozíciótól. És erre oda kell figyelni. Mert biztos kényelmes a Sándor-palota, biztos jólesik a visszavonulás után is…..