Regisztráció Blogot indítok
Adatok
lapifej

10 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Na tételezzük fel, hogy én egy igen jó dolgozó vagyok, ezért aléggömbhámozó bt ahol dolgozom azt mondja, ad nekem 300.000 Ft fizetést.Jó sok pénz ez, örülök is neki!Aztán jön az állam, és azt mondja a bétének, gratulálok a bevételedhez, ésamiért ezt a pénzt a dolgozónak…..
Állítólag demokráciában élünk, olyan államban ahol az embernek jogai vannaka kötelezettségei mellett. A rendőröknek legalább is biztos. Péntek délután jöttem haza kicsiny (de keményen balra húzó) városunk belvárosából. A hócipőm tele volt már a fasz közlekedéssel.…..
Felhívtam az ÁNTSZ-t (nem a KÖJÁL-t!). Az illetékes hölgy rendkívül készségesen a tudtomra adta, hogy semmi akadálya nincs annak, hogy a gyerekem ebédjét elhozzam a saját éthordómban. Azt is megígérte, hogy megemlíti az esetet a konyhának, ahol főzik az ebédet. Továbbá…..
Cherrygirl aggódik mint gondos szülő:Tudni kell, hogy a gyereked ebédjét csak 3 nappal előre tudod lemondani. Állítólag azért, mert naponta több ezer adagot lefőz a konyha, aki szállítja és ezt mindig bele kell kalkulálni. Hogy miért nem számol átlag plussz-mínusz adagokkal? Nem…..
Itt cherrygirl ír bánatáról:Sokszor csináltunk már bulit. Midenfélét. Grillbulit, legénybúcsút, bababulit, csajbulit, kanbulit, ballagási bulit, gyerekbulit, szülinapi bulit stb. Valahogy mi vagyunk az ügyeletes buliszervezők. (Igaz nekünk van a legnagyobb grillsütőnk:) ) Nem…..
"Hol volt, hol nem volt, volt egyszer egy katona tiszt és a felesége. Egyik nap, marhára unták a párt gyűlés fojtogató kárpítszagát, és félrevonultak hideg virslit és meleg sört inni. Azzal nem számoltak, hogy ez a két csúcs élelmiszer annyira felfokozza vágyaikat, hogy 9…..
Ezt a kis "szinest" bagira küldte be. Ki vagyok akadva. Ma beszélgettem az egyik kollegámmal és leakasztott. Persze ez nem túl nehéz, mert eléggé lobbanékony vagyok. Sőt! A többi kollegám azt mondta állandóan morgok valamiért. Ez igaz. De azt hiszem megvan ennek is az oka.…..
Mostanság mindenhonnan a Nemzeti Gárda megalakulásáról lehet hallani, no meg a mostanra már európai szintűre duzzadt felháborodásról. A rutinosabbak már tudják, ez csak figyelem elterelés a sok apró ganéságról, ami miatt ez a blog is létrejött. Próbálják a figyelmünket…..
Gondolom, mindenkinél évről évre visszatérő jelenség a kollegák csipkelődő, olykor bunkó megjegyzései mikor visszatérünk a jól megérdemelt vakációnkról. Az ember feltöltődve, élményekkel teli kezdi meg a rabszolgamunkát, amit a kedves kollegák az első negyedórában porig…..
Élek, halok a zenéért, imádok koncertekre járni, zenét bömböltetni, és akár létrehozni is. Az utóbbi időkben megszaporodtak a magyar zenei fesztiválok, nyáron minden hétvégére jut egy. Itt van nekünk európa egyik legnagyobb fesztiválja a Sziget és mégsem vissz rá a lélek,…..
  Návai Anikó - a magyar film hírnökeForrás: comment:com Nem elég, hogy a magyar sajtó alig futtatta Antal Nimród hollywoodi filmjének csütörtöki bemutatóját, de Návai Anikó Népszabadságban közölt interjújának fotóján a főszereplő Luke Wilson helyett…..
Munkából adódóan alkalmam van "érdekes" kollégákkal együtt dolgozni.Az ügyfelem megrendélésére Xbox 360-as játékkonzolról kellene képeket szerezni. Látom ám, hogy egy Playstation 3-as képét tették az anyagba. Mondom a lánynak:- Te ez így nem lesz jó. Xbox-ról…..
A hétvégén érkeztünk haza olaszországból, egész pontosan péntek éjjel és számomra egy új népcsoport fedte fel magát "száguldó koporsókkal" körítve: a román olaszok. Úgy is mondhatnám, hogy a mediterrán dzsipszik, akik teherautók platójába bújva lógnak…..