Regisztráció Blogot indítok
Adatok
cyberlolita40001

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Kezdetben volt az „Egy LMP-s képzeletbeli naplója”, mint a hivatalos jobbikos humor. Az is körülbelül annyira volt vicces mint Zuzu Petalsszal beszélgetni (sajtreszelővel rejszolni), de most itt van a Gárda Baba naplója, ami pedig egyenesen olyan, mintha maga Zuzu Petals…..
Mandiner blog Orbán provokatőr 2010.09.14 11:21:00
Forrás: Der Spiegel  Méltatlan feledés övezi azt a Der Spiegelben megjelent összeállítást, amely a világ 9 provokatőrét veszi számba, köztük a magyar miniszterelnököt, Orbán Viktort. A provokátorok alatt a szerzők, akikből rögtön kilenc is van, lényegében azokat a…..
cyberlolita40001 2010.09.20 12:21:24
@tölgy:

barátom, Ön meg mit nézett eddig, Cseh2-t? Sztoikus volnék, hogy mindenki a maga ura. Pedig ez van, lehet, hogy Ön bízik egy transzcendens akármiben, legyen, lelke rajta, tisztelem ezért, de az életben nem így működik a dolog, hogy majd beszélek a felsőbbrendűvel, az meg segít, mert rendes lény... Nem így megy.
Azt akarom ezzel, illetve az előző kommentemmel mondani, hogy azt a cumit ne vegyük be, hogy itt minden szar, és a jobboldal meg nem volt itt az elmúlt 8 évben. Nehéz beismerni mennyi milliárd csúszott ki az önkormányzatokból, ugyanis mai napig nincs ellenőrző testületük (papíron az Országgyűlés, de érdemben ez nem igaz), de tudom, minden a baloldal hibája, az Ön életében bekövetkezett minden probléma a baloldal miatt van, ezt én tudom... De most akkor 4 év múlva újra elővesszük a lemezt, hogy igen, Viktorka mondott szépen ezt, mondott szépen azt, oz' jónapot, Lószar sincs, rend lett két hét alatt? Van 25 ezer munkahely (10 év alatt 1 millió, akkor negyed év alatt ennyi), lesz jövőre 16%os SZJA?? Lószar lesz az arcban, barátom, ez a nagy baj, de majd akkor is az lesz, hogy a balodali 8 év miatt (ahol a Fidesz persze nem volt jelen, mert akkor nem ők voltak a legnagyobb ellenzéki párt, nem ők uralják az önkorikat 4 éve..)? Na, ezt a cumit ne vegyük be. Szerintem.
  Ha már Trágár Tóniék megörökítették a fenti kampánymorzsát a Galaxis Riporteren, gondoltam szólók, hogy a szocik ismét hatalmas felületeken, enkezükkel kopogtatnak az online lófaszért (esetleg még valami éberségi teszt lehet ez, nem tudom), ugyanis az „Ez…..
  A pártok ifjúsági szervezeteinél nincsen lehangolóbb dolog, amikor megpróbálnak viccesek lenni. Nem is tudjuk, ki helyett szégyeljük jobban magunkat - általában mindig azt választjuk, aki a legutóbb mutatott be valamilyen nyilvános performanszot. Most éppen a Societas érezte…..