Regisztráció Blogot indítok
Adatok
korzo

0 bejegyzést írt és 472 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit érne egy autós vélemény-blog legjobb autós üldözések best-of lista nélkül, ezért íme egy saját lista, amelyben igyekeztem összegyűjteni olyan jelenteket, amelyek nem szerepelnek a legtöbb listán, és a mai nethuszárok túl fiatalok ahhoz hogy teljes pompájukban átéljék a nagyképernyőn. Az autós…..
A helyzet valós, nyilatkozni viszont mégsem szeret senki. Miért is? Mai közélet-cikkünk kommentposztja...
korzo 2014.07.31 09:50:17
Ehhez csak ezt tudnám hozzáfűzni:
farm4.staticflickr.com/3516/3190803336_5b364bed22_o.jpg
sofőr hiba volt, leejtette a reggelijét... a kár 7 éve volt bő 60millió. Termékmenedzser voltam ekkor, és két hónapig vért izzadtam, hogy pótolni tudjam a két kieső gépet.
Aki a SZIE-re jár, még találkozhat velük, azaz a kettőből összerakott féllel (c:
korzo 2014.07.31 12:13:20
@jaty:
"Ráadásul nincs az a fényező aki olyan pontosan tudná fényezni az elemeket mint a robot, óhatatlanul előfordul, hogy ráfúj arra a helyre is ahol már van festék..."

És azt láttad már, hogy egy robotnak hogy tanítják be a mozdulatokat? Egy gyakorlott fényező lefújja a kocsit, a robot meg megjegyzi...
korzo 2017.02.24 06:44:49
@geegee.: Nem rám akarták verni, hanem nekem kellett megoldani a hiányt úgy, hogy egy új rendelés 6-8 hónap múlva lett volna elérhető, és egész Európában nem volt egy szabadon eladható gép sem. Ez került két hónapba.
  Sokan szeretnek egyszerűbb munkákat elvégezni az autó körül és ezzel pénzt megtakarítani. Az olajcsere egy tipikusan ilyen művelet. Elég sokszor van rá szükség autótípustól függően 10-15 ezer kilométerenként ajánlott (tessék elfelejteni a gyár által ajánlott 30.000km-t). Műhelyekben 2-5 ezer…..
Nem érdemes azon vitatkozni, hogy a Queennek tagadhatatlanul nagy hatása van napjaink pop/rock (és metal) zenéjére. Habár Freddie Mercury halála megkurtította a legendás brit zenekar karrierjét (az Innuendo utáni korszakot most ne vegyük figyelembe), mégis hitetetlenül sok örökérvényű slágert…..
Gondolom nem csak én izgultam magam halálra a napokban a moziban a Mentőexpedíció történetén, büszkén dagadt a honleányi kebel, hogy milyen jó filmet hozott össze nálunk Ridley Scott és Matt Damon. Talán azért szólhatott ekkorát ez a remek alkotás, mert senki nem várt tőle…..
korzo 2015.10.08 20:52:05
Aki a kilencvenes években volt gyerek, bizonyára nagyon örül majd a hírnek, hogy visszatérnek az éra talán legemblematikusabb rajzfilmsorozatai. Azokról az időkről beszélünk, amikor még mi, magyarok is idióta amerikai rajzfilmeket néztük, amiket minden bizonnyal kemény füvesek készítettek szintén…..
korzo 2015.09.16 09:13:14
A blog 2015 augusztus 1-től ezen a címen megszűnik, DE a Belsőség nem áll le, sőt. Mostantól a totalcar.hu/belsoseg címen, direktben a Totalcaron lesz elérhető. Köszönjük az eddigi bizalmat, és hajrá, lehet olvasni az új címen is...
...mondták nekem sokan, miután lett egy 136 lóerős E30-am. Persze hülyeség, hiszen a könnyű bódéhoz elég átlagos erő és már jól érezzük magunkat. És hát...izé...rossz hangja van a négyhengeres E30-nak? Télleg? ..
Kicsi lett a Micra. Amikor vettem, ingázásra egyedülálló szülőként, egy-két gyerek szállítására ideális választás volt. 850 kilós testét szépen viszi az 1,3 literes benzinmotorja. Magyar papírokkal nem is kaptam volna ennyire jól felszerelt példányt, klímával, légzsákkal,…..
korzo 2015.07.11 19:27:52
@Elmés téveszmés: A Multiplára tőlem is megy egy szavazat, a Zasszonynak az van és imádjuk.
korzo 2015.07.11 20:57:10
@min: Tömören: egy f@szt.
A Multiplában semennyivel nincs kisebb csomagtartó (sőt) mint egy kinyitott harmadik sorú Eurovan-ban vagy Sharanban vagy stb.
Mi voltunk úgy öt személlyel (három gyereküléssel), hogy a hátsó középső ülést kivettük, és úgy simán befért az utazóágytól kezdve az iker babakocsin át 5 szabványbőrönd meg az apróságok.

Vigyázz becsapós, mert qrva széles, szélesebb mint a Previám volt...
1. rész: A 10 legkreatívabb posztapkaliptikus film 2. rész: 10 zombifilm, amit látnod kell 3. rész: 10 (nem is annyira) posztapokaliptikus film, amit látnod kell Ha már az elején deklaráltam, hogy nem feltétlenül toplistát írok, hanem olyan filmeket, amelyeket látni érdemes, itt az…..
korzo 2015.07.04 19:07:16
@danialves: ott a pont, mea culpa! Pedig olvastam azt cikket is, de nem rémlett. Meg olyan egy órás játékidő volt a fejemben. Hülyülök megfele... Megyek futtatok is egy memtest-et (-:
Belsőség Megbűnhődtem 2015.06.29 17:25:09
Ez van, ha az ember felelőtlenül fogyasztja a totalcaros és indexközeli tartalmakat. Kezdődött azzal, hogy olvasom a vízmellé kihelyezett kommandónk sztorijait, amiket felváltva írnak a srácok. Koncz Jani már több anyagban is beszámolt a történésekről, ami az ő esetében egyet…..
korzo 2015.06.29 19:46:13
Waszlavik: youtu.be/sNsujqIPDkU
Apa, hogy hajtod azt a kocsit! : youtu.be/kN0uwBq8Vb4
Ma reggel láttam egy fess Kia Opirust, és ez jutott róla eszembe: Miután kimerengtem magam, találtam az asztalomon egy Bosch-féle powerbanket (van erre rendes magyar szó?), amit még Boxbergben sóztak rám, és arra gondoltam, jóféle hiéna-tradíciónkat követve legyen azé, aki a…..
A minap gumibemutatón jártam, bár ilyesmiről nem szoktunk írni, egyszerű megfontolásból. Marha nehéz megmondani egyáltalán, hogy jó-e egy gumi, illetve hol helyezkedik el a konkurensekhez képest, hiszen nehéz memóriából észrevenni egy-két százalékos különbségeket, ehhez…..
korzo 2015.06.06 14:36:24
@korzo: bocsi, Nokian természetesen
Smoking Barrels Truman Show (1998) 2015.05.18 18:00:00
Andrew Niccol még 1991-ben írta meg egy oldalban azt a történetet, amely egy egész életét egy tévéműsorban töltő emberről szólt volna. A belőle készült forgatókönyv nagyon hamar milliókért kelt el, Niccol pedig egy tetemes összeget leakaszthatott azért is, hogy végül ne ő…..
Kis Piros Traktor...Ugye, a három szó szinte mindenkiben megmozdít valamit? Mágikus egy dolog, de tényleg, a pszichológia még adós a kérdéssel, hogy a megfelelő populácó számára miért a kis piros traktor a legjobb pupillatágító. Talán ugyanonnan jön a dolog, mint a…..
Ha valóban érdekelné őket, mivel járnak, a vásárlás előtt okosították volna ki magukat, és valószínűleg másképp döntöttek volna. Legközelebb örüljön, ha leszarozzuk a szarát. Kapcsolódó cikkünk kommentposztja...
korzo 2015.03.25 08:26:03
@Michel Djerzinski:
Erről szól a cikk :-)
korzo 2015.03.25 09:11:29
@Ződ2000:
Mert neked az az érzés jön be, azt keresed az autókban. Nekem meg nem. Én az otthonosságot keresem, így pl kiesik az összes német/japán slágertermék.
Nekem egy Audi szar, mert rideg és távolságtartó, nem kéne, ezerszer vennék helyette valami - az általános elfogadott értékrend szerint - szarabbat. Mittomén' egy Land Rover-t. Ja, ez már megvan, szóval én már köszjólvagyok' :-D
korzo 2015.03.25 09:14:28
@Dixhorn:
Ezt a parasztozást kikérem a magam és paraszttársaim nevében. Különben morcosak leszünk, oszt' éhendöglesz :-D
Sokan azt mondják, hogy csak a gyengébb zenékhez kell emlékezetes videoklipet forgatni. Szerintem pont az ellenkezője igaz: jó érzés, amikor megszólal egy jó zene és a fejünkben lepereg a hozzá tartozó film. Nagyon nincs új a nap alatt, a dögös nő, esetleg férfi még mindig elég,…..
korzo 2015.03.21 14:30:48
A legjobb autós klipp szerintem a Kerekes Band - I Wanna Rock You:
youtu.be/q26H-fi8yRM
a The Seven-Ups (Hétpróbás gazemberek) című filmből összevágva.
Az egyik barátommal nemrég megbeszéltük az új DHG-szám lelkünkre gyakorolt hatását és elhangzott az az érdekes mondat a szájából, hogy tulajdonképpen a sokak által (általam is!) lesajnált Supervillain Outcast albumnak kizárólag a demó verzióját hallgatja csak. Erről az…..
korzo 2015.02.26 08:44:24
- Szóval a csajnál nem volt pénz, aztán mondta, hogy máshogy is megoldhatjuk – Yussef hevesen dugdossa a mutatóujját a másik kezéből formált lyukba. Az asztaltársaság röhög, én hüledezek, majd egymás szavába vágva lökik a történeteket. Nem értették, hogy miért akarok a…..
korzo 2015.02.22 15:38:24
Kétezres évjárat, négy légzsák, ABS. Csikós hetekig büntetett verbálisan, jól célzott mérgezett nyilakkal, mert elhagytam a közös egyházunkat, és meg mertem venni a szerkesztőség legfiatalabb autóját: egy olcsó, lepukkant, elárvult cápa Galantot. Ám egy autóvásárlásnál…..
korzo 2015.02.21 08:48:11
@korzo: Arról nem is beszélve, hogy szintén elkövettem a hülye autóvásárlók legalapvetőbb hibáját, a beleszeretést. Megfogadtam, hogy ha már …, akkor első gazdától, tiszta előélettel. Ennek ellenére egy hollandiai második tulajdonostól (de legalább nem neppertől) egy eredetileg spanyol forgalomba helyezésű 10 éves autót sikerült vennem, 5 évig vezetett szervízkönyvvel, nem is túl olcsón.
DE kib.szottritka bordómetál, 7személyes bézs belsővel, kvázi fullextrával.
…de gyenge vagyok, nem bírtam otthagyni :-)
Egészen elképesztően monotematikus műsort hoztunk össze: csak autókról lesz szó. Gyors autókról. Az Égéstér 152. adásának kommentposztja. Direktlink a letöltéshez...
Úgy kezdődött, hogy szembejött a Cinken egy zsírkrétarajz, és most ott tartok, hogy két órája Orosz Péter hat-nyolc éves totalcaros novelláit olvasom. Nem lehet abbahagyni, de gyorsítósávot rajzolni ehhez a Tempolimit nélküli Autobahnhoz pláne rettentő hálátlan…..
Nem, nem a kamera volt vacak, de tudják: ki kell takarni a rendszámokat. Természetesen ismét a Bodega - Vágóhíd felé mentünk, számunkra még mindig ott terem a legjobb burger (dupla Borzasztó rulez!). És persze semmiféle felelősséget nem vállalunk az elhangzottak miatt. Dávid…..
korzo 2014.12.04 17:18:14
@Velemenyem szerint....:

Nagyobb SUV: persze, én is azt hittem könnyelműen, hogy veszek egy hosszú Patrolt, annál úgysincs nagyobb, biztosan jó lesz. De három gyerekülést nem lehet beletenni. De se a Q7-be, se az X5-be, se a GL-be nem teszed be. Én - érintett lévén - csak egyet találtam, így az lesz nékem: Discovery 3/4.

Amúgy a probléma élő: hiába 5 személyes szinte minden autó, három gyerekülésre nagyon kevés alkalmas: csak a "fapadosak" ha elég szélesek (a középső hárompontos öv hogy fut? Mert az is rejteget meglepetéseket…), meg a különálló ülésesek.
korzo 2014.12.04 17:53:16
@Ződ2000:

Nekem gond nem ikrekkel is: 5-3-1 évesek ;)
Az egyterű OK (a zasszonynak Multiplája van, és imádja), de nekem - mivel paraszt vagyok - SUV/terepjáró kell.
Ezt egyszerűen nem értem. Mi, újságírók az autószalonokra a sajtónapokon megyünk. Kiváltságos helyzet, tudom, de szükségszerű. Ilyenkor ugyanis mindenki dolgozni van ott, az egyik fotós tudja, hogy a hóna alatt a másik nem a pénztárcáját akarja ellopni, hanem ő is éppen lő,…..