Regisztráció Blogot indítok
Adatok
narmer

0 bejegyzést írt és 408 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
"...A kormány a helyén van. Ezt közlöm az ország népével és a világ közvéleményével..."..
narmer 2014.10.21 21:06:59
@tesz-vesz: Amikor a te szüleid.
narmer 2014.10.22 09:13:38
@tesz-vesz: Kedves tesz Vesz.Amennyiben tavaly nem voltam világkörüli úton, nem írtam ebből folytatásos blogot ide-oda,miként lesz Magyarorazágból Dél Amerika. Ha nem lenne a 444 es, ahol hiretelen helyszíni közvetítést kaptunk a pingvinek hétköznapjairól, még csak nem is gyanakodnék.Így viszont hogy nincs ott egy tanácsadói pozícióm tényleg a FIDesz kitartottjának érezhetem magam, vilákörüli utak és irígyelt utazások híján.
Ismét vendégposzt, ismét draft - hamarosan már csinálunk neki rendes nicket és lesz szép saját oldala, ahol megoszthatja velünk további magvas gondolatait. Addig is, ezúttal Amerikába látogatunk azokhoz, Akik Komolyan Bírálják Magyarországot. Aki ismer, tudja, hogy szeretem az…..
narmer 2014.10.21 12:46:54
@janos551: Nálad már elmúlt fél egy?
narmer 2014.10.21 12:48:00
@nicktolvajmentesítő_kovi1970: @janos551: Nálad már elmúlt fél egy:
narmer 2014.10.21 12:51:33
@Fisk: Végre valahára valaki megmondja, hogy Amerikában a lobbizás alkotmányos jog....
Ezek már megint rólunk vitáznak. Jövő hét kedden megint Magyarország lesz a téma az Európai Parlamentben. A baloldal 9 nappal azután, hogy ebben az évben immár harmadszor szenvedett megrázó erejű vereséget, megint Brüsszelben, akarom mondani Strasbourgban akar elégtételt venni.…..
No, akkor ezen is túl vagyunk. Egyik szemünkkel nevethetnénk, hisz Zugló megtörte a "narancs önkényt", a táltos tea nem hatott, Pajor atya is cibálhatja a lélekharangot napestig, 4 év papcsákizmusnak vége van. A másik szemünkkel azért sírhatunk, mert csudálatos pillanat lesz mikor…..
A közszolgálati zsákmányrendszer kiépülésével az elmúlt két évtizedben kialakult az a gyakorlat, hogy a mindenkori kormányok a legfontosabb kormányzati szakmai vezetői beosztásokban is jelentős személycseréket hajtanak végre. 2010-et követően azonban új szintre lépett ez a…..
narmer 2014.10.04 09:35:05
@storker: A szerző nyilván ebből smemit nem érez a maga kis életében, de mantrázni örökké lehet róla.
"Egy biztos nem szolgálhat nemzeti érdeket, csak közösségi érdekben tevékenykedhet" - mondta Navracsics Tibor, akiben még nemrég nemzetünk első számú Pótviktorát tisztelhettük. Hogy jutottunk el addig, hogy Tibusz megtagadja az Urat, meg az ő- "Azt várom, hogy a magyar biztos a…..
narmer 2014.10.04 09:33:16
@rodeo36: Hová jártatok nyelvtanórára?Isteni finom, krokihusi, az>Istenkirály pedig nem Gyurcsány találmánya hanem a fáraó megnevezése.Mintha Navracsics lenne a beszély tárgya, és nem egy millió éves őshüllő Yucca gyökérrel a farkán.
Szerdán, ahogy a cc is beszámolt róla, Bródy János azt írta a Facebookon, hogy bár a köztévé teljes terjedelmében levetítette Koncz Zsuzsa emlékkoncertjét, egy dalt valahogy mégis kifelejtettek belőle. Valahogy kimaradt a műsorból az Ezek ugyanazok című dal, holott Bródy…..
narmer 2014.09.12 10:10:26
@ViKtOr: Nem mutatkozhattál volna jobban be, mint ezzel a csinos kis szöveggel.Otthon is ez megy?
Nem is gondolnánk, hogy amikor a reggeli tejeskávénkat isszuk, vagy kakaót adunk a gyereknek, akkor éppen állást foglalunk az utóbbi évek egyik legkiélezettebb vitájában, amelybe az evolúciós kérdésektől a globális környezetszennyezésen át a hormonokig minden bele lett keverve! Mostanában az…..
Kérdezz bátran! Országimázs 2014.08.22 08:17:33
Skóciában vagyok éppen egy konferencián. Ilyenkor az egyik kötelező program a gála vacsora, amikor az ember feladata, hogy beszélgessen, kapcsolatokat építsen ki a többiekkel. A szokványos kérdések, honnan jöttél, mivel foglalkozol. Amikor mondtam, hogy magyar vagyok, akkor a…..
narmer 2014.08.27 08:42:47
@tibike3: Levegőt is vegyél, mert megfulladsz az indulattól, és lécci világosíts fel a "nettó tahó" konkrét értelmezéséről, hogy utána bruttó tahóval is foglalkozzak.
narmer 2014.08.27 08:44:01
@floatleft: Karinthia egy élhető ékköve volt Ausztriának.
Magyarország egyik legeldugottabb falujából indulva Istenbe vetett hite kíséri. 2002-ben csatlakozott a Fideszhez, számára a szeretet és a család a fontos, és ha azt egy férfi tudja megadni, akkor ő adja meg. Vívódott, de rá kellett döbbennie: Isten és Jézus tanítása semmi…..
narmer 2014.07.04 09:17:57
@kaleidoscope:
Hát én nem vagyok ettől annyira feldobva.Most lasszóval mennek szerte az országba a homoszexuális önmagukra ébredők meginterjúvolására. Van ebben valami propagandisztikusan izléstelen.
A Ténytár és a Mérték Médiaelemző Műhely közös kezdeményezésének célja a kirekesztés és a diszkrimináció elleni fellépés volt. Mi úgy kívántunk a rasszizmus és a kirekesztés ellen tiltakozni, hogy az országgyűlési és az európai parlamenti választási kampány idején…..
narmer 2014.06.10 09:30:30
@maxval a gondolkodó birca: Hát nem tudom mikor nyilatkoztam a szakállas akárkiről, szerintem sehol, és soha, akkor meg ki vett fel erre a listára? Nem gondolnám ,hogy ekkora feneket kell keríteni egy félnótásnak.
Fotó: Róka László -MTI/Index Hajaj, nagy a baj. Már több, mint egy hónapot csúszik az indulás. A teszteredmények siralmasan pocsékok.  Gyakran lefagy a számítógépes kapcsolat, és olyan is előfordult, hogy PIN-kód és bármilyen adat nélkül, egyetlen érintésre kiadta a…..
Ők azok, akik miatt itt tartunk: áruló Görgey Artúr és a családon belüli erőszakért felelős látássérült komondor, Csokonai Lillája és Latisev bíró. Bűnbakok, akik nélkül nem létezhet a magyar, mert aktuálisan úgy tetszik, a nemzettudat mércéje a felejtés és a…..
narmer 2014.06.05 09:23:53
@Jottó: Elég olcsón megy a hasad!
Huh! Ma a piacon elkapott a hév és nem tudtam ellenállni a friss gyökérzöldségeknek. Egy csokor répa, egy csokor petrezselyem és máris megszületett az ötlet, hogy ma bizony valami nagyon zsenge főzelék kerül majd az asztalra. Annyira lázba jöttem, hogy lányos zavaromban szegény…..
Nem mondanám, hogy összefutott a nyál a számban a miniszterelnök úr "Boldog Húsvétot" feliratot viselő, Facebook-fotón közzétett sonkája láttán, de tény, hogy visszás érzések kerülgetnek ezzel az ünnepi, fanatikusoknak minden bizonnyal szívet-lelket melengető, az alkalomhoz…..
Három olyan arc áll majd pénteken kaján vigyorral a Gellért téren, akik korábban nagyjából a halál faszára kívánták azt a projektet, melyet épp felavatni készülnek. A durva az, hogy alapvetően igazuk is volt: a 4-es metró az elmúlt évtizedek legnagyobb elkúrása, de ha már…..
Európa háború előtt áll? Amikor a 20. század 30-as éveiben Adolf Hitler új területeket szeretett volna meghódítani Németország számára, mindig azzal érvelt, hogy a helyi német lakosság érdekeit szeretné megvédeni. Ezt az érvet használta az Anschluss idején, Csehszlovákia…..
narmer 2014.03.06 11:35:57
@BattleCry: Korea,Afganisztán, Irak,Vietnam! Kerry egy tényleg mocskos hazudós.
narmer 2014.03.06 11:36:36
@Csehszlovák Kém: Aha, aztán még idejében észbekapott Tyimosenkó kis barátja, és felfüggesztette az aláírást.Az mindenesetre gyanús, hogy most majd az egészet felülvizsgálják, és újratárgyalják.Vicces, nem?
Mintha mostanában erősen rájárna a rúd a HírTV köztudottan elfogulatlan riportereire, lett légyen az férfi vagy nő. A héten például összebalhézott a Hír TV stábja és a Demokratikus Koalíció kommunikációs igazgatója Gyurcsány Ferenc hétfői érdi fórumán, annyira, hogy a DK…..
narmer 2014.02.28 18:59:02
@evelynn: Tényleg? Először is ez a munkája, másodszor tartozik az SZDSZ félmilliárddal székházügyben? Igen.Akkor miről beszélünk? Illetve miről hadovál, vagy miről mellébeszél Kuncze?
"Ez a szék kemény és kényelmetlen. Nyomja a fenekemet." Ezt láthattuk az ATV-n a vasárnapi kormányellenes tüntetés alatt.Miután a Hírtévé vasárnap délutáni, 15 órás híradójában a tudósító bejelentkezett a budapesti kormányellenes tüntetésről és arról tájékoztatta a…..
narmer 2014.02.10 19:07:26
@enpera: Hányszor kéne szólni, hogy ez nem kandalló, csak simán skandalum.
ras2 Simon Gábor – mint olyan 2014.02.05 11:03:35
Régóta tudjuk, hogy a politikusok közt (is) bőven vannak gazemberek – már ha gazemberségnek tartjuk a törvények és az (azokkal nem mindig rímelő) erkölcsi normák áthágását. Sokakkal ellentétben én viszont nem hiszem, hogy minden politikus ab ovo gazember, akit a saját…..
...valaki azt mondja, hogy erről fog szólni a kampány, egészen biztosan nem hittem volna neki. Azt hiszem, ennél egyszerűbb üzenettel már nehéz lenne dolgozni. Ellenzék = Gyurcsány = rezsiemelkedés, Fidesz = rezsicsökkentés. Ennyi. Hasonló képet rajzol elénk a CÖF kiadványa.…..