Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Stocklandyard

79 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az elmúlt másfél év hosszan tartó szenvedése és a közel 99 százalékos esés után ma este tette fel az i-re a pontot a csődeljárás alatt álló E-Star Nyrt. A maják megjósolták... A hamarosan megrendezésre kerülő közgyűlés 6. pontja a mai bejelentés alapján a következő…..
Harminc magyar egyetemista vehette át kedden Budapesten ünnepélyes keretek között a "Huawei - A Holnap Innovatív Vezetői" ösztöndíjat.     Az ösztöndíjakat Gavin Dai, a Huawei Technologies Hungary ügyvezető igazgatója és Hoffmann Rózsa, az Emberi Erőforrások…..
A befizetett pénzek legnagyobb részét a növekedést segítő beruházásokra költi az unió, majd ezt követi a mezőgazdaság. A harmadik legnagyobb tételt a központi adminisztráció fenntartása jelenti, majd az igazságszolgáltatás és végül a diplomácia következik a költségek…..
116 országon keresztül 245.000 kilométert vezetett a legendás épített Mercedesével. A hihetetlen kaland Izlandról indult és New York-ban ért véget. Gyönyörű út lehetett A legendás mercedes, ami bejárta a világot. Egészen extrém megoldást építettek maguknak, hiszen a…..
    A nemzetközi hitelminősítő este, az európai piaci zárások után Londonban közölte, hogy az eddigi "BB plusz"-ról egy fokozattal "BB"-re rontotta a hosszú futamidejű magyar hazai és külső államadósság besorolását. Az új osztályzatra a cég ugyanakkor az…..
A tavaly év végén megjelent Intelligens Befektető című könyv folytatása, a Közönséges részvények - rendkívüli profitok, idén ősszel került a boltok polcaira. Ismét a stocklandyard.hu oldalán lehet a legolcsóbban hozzájutni. A tőzsde legfontosabb szabályát betartva: vegyél…..
Jim Rogers nagy sikerű Adventure Capitalist című könyve végre magyarul is megjelenik november 22-én. Egyedül a stocklandyard.hu oldal olvasói számára kedvezményes előrendelési lehetőséget biztosít a kiadó. Jim Rogers - Kalandvágyó befektető - 4300 Forintért A sztárbefektető…..
Fényből és hőből is képes elektromos áramot előállítani az új hibrid anyag, amelyben rézszulfid nanorészecskéket kombináltak szén nanocsövekkel amerikai kutatók - derült ki a Nanotechnology című szakfolyóiratban közzétett tanulmányukból. Az arlingtoni Texasi Egyetem…..
Érdemes volna meggondolni az államnak, hogy növelje az ország területét, hiszen a mai világban ez volna csak igazán unortodox lépés. Nem kell messzire mennünk, mert a történelemben már számos példát láthattunk ilyen hódításokra. A következőben leírtak valóság tartalma…..
A kaliforniai székhelyű Spir Law Group ügyvédi iroda 2012. október 25-én New Yorkban adta be az Egyesült Államok történetének legnagyobb pénzmosás és zsarolási keresetét 43 billiárd dollár értékben - vezető bankok, kormányzati tisztviselők és hozzájuk közel álló tőkések…..
Nem volt forgalmi engedélye annak az orosz szállítóhajónak, amelyik 700 tonna aranyérccel a fedélzetén eltűnt az orosz Távol-Keleten - jelentette a RIA Novosztyi hírügynökség csütörtökön. A teherhajót október 28. óta nem találják. Az Oroszország távol-keleti partjai mentén…..
Megláttam a keringőre a felhívást és elindultam a szép piros Audiért az XTB versenyén. Mivel a forex és külföldi piac is idegen volt számomra a kezdeti puhatolózás kicsit sok időt vitt el. Ezzel együtt úgy érzem, hogy egészen jól indult a történet. A számlaegyenleg végig…..
Levegőből gyárt benzint egy brit cég árammal: kivonja belőle a szén-dioxidot, majd pedig vízből elektrolízissel kinyert hidrogénnel vegyíti és szénhidrogént, így nyerve benzint. Az eljárás egy kis észak-angliai cég, az Air Fuel Syndication találmánya. Egyelőre még messze…..
Az államnak a visszavett feladatokkal együtt szerepet kellene vállalnia azoknak az önkormányzati hiteleknek a visszatörlesztésében is, amelyek ezen feladatellátásokhoz kapcsolódtak - jelentette ki Szekeres Antal, a Megyei Jogú Városok Szövetsége (MJVSZ) Jegyzői Kollégiumának…..
Hatszázkilencvenmillió dolláros tanulmányi segélyt kapott egy egyetemista az Egyesült Államokban - tévedésből.     A 22 éves Allen Smith havonta általában 650 dolláros csekket kap állami támogatásként, azaz hat nullával rövidebb a papíron a szám. Az…..
Aláíráshoz közeli állapotban van egy 250-300 millió eurós török telekommunikációs beruházás szerződése, illetve tárgyalások kezdődnek a világ második legnagyobb üveggyártó cégének magyarországi befektetéséről - közölte a Török-Magyar Kereskedelmi és Iparkamara…..
Short Interest (Shares Short) 6,734,100 Days To Cover (Short Interest Ratio) 990.3 Short Percent of Float % Short Interest - Prior 6,454,700 Short % 4.33% ..
A Konzum Nyrt. már 1990-ben is tőzsdén volt, így jelenleg Önök a legrégebbi piaci szereplők a hazai parketten. Az elmúlt 22 év tapasztalata alapján milyen előnyökkel járt a tagság, kiknek ajánlják a tőzsdére lépést? A korai időkben, a 90-es évek elején a Konzum…..
Az E-Star Alternatív Nyrt (“Társaság”) Igazgatósága ezúton tájékoztatja tisztelt Befektetőit, hogy a Társaság Igazgatósága, eleget téve a jogszabályban foglalt kötelezettségeknek, a Társaság befektetőinek és hitelezőinek védelme érdekében arról kényszerült határozni,…..
Az egyik legtehetségesebb brazil labdarúgó csillag nem csak legünnepeltebb sportoló hazájában, hanem a legnagyobb reménységük is, aki a válogatottat a 2014-es hazai VB győzelemig vezetheti. Bár a 20 éves labdarúgó kiválóan ért a labdához, ugyanez nem mondható el…..
A RÁBA Járműipari Holding Nyrt. mint kibocsátó a vezető állású személyek Tpt. 201/B. §-a szerintibejelentése alapján a Tpt. 201/C § (6) bekezdésének előírásai, illetve a 24/2008. (VIII.15.)PM rendelet 4. sz. mellékletének 2.6. pontja szerint közzéteszi a Rába Csoport vezető…..
Sikerült egy rendkívül befektető barát interjút készíteni Takács Krisztián Úrral, aki készséggel és nyitottsággal fogadta megkeresésemet. Remélem, hogy számotokra is hasznos információkat tartalmaz a következő beszélgetés. Tisztelt Takács Krisztián Úr, gratulálok a…..
A PannErgy csoport az idei évnek már csak megújuló energetikai portfolióval és geotermikus fejlesztésekkel vágott neki. Erről és a társaság jelenlegi, illetve várható helyzetéről kérdeztem. Tisztelt Gyimóthy Dénes Úr, köszönöm az interjú lehetőséget az olvasók…..
Sokszor sok helyen olvashattuk, hogy bizony a sziget vásárlás csak a gazdagok sportja és főleg nyugaton divat. Persze a magyar módos embereket sem kell félteni, mert hallani lehet a pletykákat, miszerint sokan közölük vásároltak maguknak kisebb nagyobb szigetet. Az EstMédia…..
Hogy miért nyeltem be életem eddigi legeslegnagyobb bukóját, miért realizáltam az E-Star-os veszteségeimet, amit talán soha nem is fogok visszanyerni?Adós maradtam még azzal, hogy leírjam, hogy mi vezetett a gyorsjelentésben engem, mint ős E-star hívőt a papír eladásához. 1) Volt…..