Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kocsis0910

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
TComment Bűnronda és nem ez a baj 2012.08.09 08:17:01
Lassan kékbe borul a város anélkül, hogy az itt lakó pár millió ember véleményét kikérték volna. Az ocsmány buszok után jöhetnek a ronda taxik is. Mai cikkünk blogposztja...
Régi (még januárban kaptam), beküldőjére sajnos nem emlékszem már, de mindenféleképpen köszönet érte!..
Vazimodo küldte nekünk ezt a nagyon igényesen épített Swiftet, mely a lökhárítómatrica által jelzi, hogy a tulajt bizony a népszerű tuningoldal felhasználói mentorálták. Természetesen egy kötelező tuningelemről sem feledkezett meg a lelkes tuner, sőt.. Az pedig már senkit sem…..
MHC barátom fényképezte ezt a csodálatos tuningautót, melyen minden szép és jó megtalálható: természetesen króm M3, csibehálós nagylökös, rácsingmotorháztető, kacsingós lámpa, kínaibetűs felirat.A rozsdás kipufogódob megvan? :) Nem spórolt a kedves tuner, hátra is…..
 Ez történik ha a Renaultokról lekopik a festék és előbukkan az igazi arca:..
kocsis0910 2010.12.09 14:34:49
-Alfa147 küldte Thalia hirdetésében áll a címben szereplő mondat. Nem is fecsérlem a szavakat, lássuk hát:Ultimate Tuningverda-e?Szerintem gagyi. Nincs rajta vasalódeszka.Tommi..
Balázska küldte az imént ezt az Ignistöt. A képek magukért beszélnek. Viszont a forrásoldalon sincsenek 100%-osan megelégedve a látvánnyal. :)Vigyázz, mert le fog tolni a pályán!Idézek a kommentek közül: "Nem kényelmetlen olyan magasra feltenni a pizzát, és a kólát a…..
Koczy küldte még a nyáron ezt a szépséget.Néhány részlettől eltekintve egész elfogadható lenne szerintem.Az üléseket és az öveket például minden további nélkül elfogadnám. :-)..
Így is meglehet oldani xDSzegény Astrákat nem kímélik, legyen bármilyen átalakítás....
Jajj,de csúnya! Mini fail 2010.09.18 17:17:00
A mini természetesen az autó méretére értendő :-)Kell is a kukák tolásához a vadrács :-)..
Utolsó, befejező részünk következik. Kicsi, piros, mégse bors, mégse paprika, mégis kemény.GYÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!Ha pedig netán valaki még képeket szeretne nézni a találkozóról, a képek forrásán, a vstuningclub.hu weboldalon megtalálja…..
Először Adujis küldte be ezt a Golfot "ideg" tárggyal, majd nem sokkal később Bálinttól is megkaptam ugyanezt a hirdetést:A GTI 20 éves jubileumára készült eredeti GTI-TDI 20 JAHRE tipus! Limitált sorszámozott, forgalmiban plaketben is beleirva. Összesen 400db készült…..
Durvul a helyzet, durvulnak az autók.(Erre a Coltra szintén vadászom már egy jó ideje, de most végre megvan. Igen, Colt.)ELADÓ!!! - Köszi a linket Gubicsnak!Tommi..
Jajj,de csúnya! Nari Cali 2010.09.15 17:27:00
VectrasTomi küldte ezt a csodálatos hungarikumot.Állítása szerint valaha az övé volt, de el kellett adnia. Ez lett belőle utána:..