Regisztráció Blogot indítok
Adatok
srbin

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Serbia Insajd A nagy nemzeti mumus 2010.10.25 17:24:00
Nem sok dologra volt jó a állampolgársági para 2004-ben, de legalább rávilágított néhány problémára, amelyek így rajzolódnak ki igazán élesen, hogy, minden jel arra mutat, mégiscsak elmarad a minket körülvevő barbár népek inváziója.Valljuk be, titkon afféle kelet-európai…..
srbin 2010.11.02 20:37:47
@olduser: Hali! Ne csodálkozz, hogy itt így azonnal lekaptak :))). Jomagam a múltkor véletlen tévedtem ide, aztán beírtam a véleményemet a vajdasági "magyarverésekkel" kapcsolatban, aztán hirtelen mindenki ellenem volt. :)))) Különben pedig osztozom a véleményeden.
Donna Cara(mba)-nak pedig üzenem a következőket: '91-ben megkértem Németországban a visszahonosításom, mert anyám oldalárol német leszármazott vagyok, németül is beszélünk a rokonságba. 1600-as évekig meg van a német családfám, ezt is csatoltam a kérelmemhez. Simán elutasítottak. Mivel tartozkodási engedélyem volt, többször jártam a német idegenrendészeten. Azon a helyen normális, hozzánk hasonlo értékrendű életet élő embereket nem láttam: csak feketék, arabok, holmi arctetkos emberkék, stb. Azok mind megkapták a tartozkodásit, én, katolikus német leszármazottként nem kaptam állampolgárságot. Most kezdik nyögni a németek az általuk engedélyezett bevándorlást, most amikor már a német törvénykezésen kivül kettős, sharia törvénykezésről lehet mind többet hallani. A németek megérdemlik ami történik velük. Tehát summa summarum, ne beszéljünk olyanrol, amiről fogalmunk sincs. Üdv. P.S. Szavazati jog? Kinek? Annak akinek fogalma sincs az itteni életről? Nevetséges.
srbin 2010.11.02 20:40:10
@bikmakk: így igaz.
Hogy ne nézz teljesen hülyén, ha egy társaságban hozzá kellene szólnod a vajdasági magyarverésekhez. Hogy valaki fel merje tenni helyetted a legegyszerűbb kérdéseket. Hogy tudd, mi a téma. Ez itt a magyarverés-analfabéták kiskátéja, az Index Szájbarágóról koppintott Serbia…..
srbin 2010.09.17 16:30:21
@Styxx: Nem támadtad a személyem, nem tom miért írtad ezt:). Volt lincselés, és biztos volt olyan, hogy vkit azért vertek meg, mert magyar. Ezt így elismerem. De ezek bűncselekmények, amelyek elkövetőit a rendőrség felderítheti, amennyiben megtörténik a feljelentés. Nekem sajna már volt az életembe több bírósági perem (válás, testi sértés) ahol aztán a két fél teljesen az ellenkezőjét állította. Mivel nem voltam ott, csak példaként mondom: a futogi úton történt verekedésben két magyar sérült meg. A szerb sajtó szerint az egyik magyar ittas volt, ezért kötekedtek. A két magyar fiatal állításai pont ellenkezőek voltak, azért támadott rájuk a veterniki lakos, mert magyarul beszéltek. Styxx, most döntsd el te, hogy mi az igazság. Lehet, hogy tényleg a szerb kötekedett, de lehet, hogy a magyar srácok próbálják így palástolni azt, hogy ittasan kötekedtek. Nem tudom én sem. De maga a magyarverés szó uszításként hangzik, lejáratásként. Hasonló, mint magyarországon a cigánybűnözés. Tudom, hogy mire gondolnak, viszont azt sem állíthatjuk, hogy minden cigány bűnöző, hiszen vannak azok között is tisztességesek. Nekem egyik haverom cigány. Jó barát, segítőkész, stb. Vállalkozó vagyok. Nagyon sok munkavállaló dolgozott már nálam és átlagban azt mondhatom, hogy magyar-cigány egy kutya, átvernek, nem jönnek dolgozni, alkoholizálnak, stb. Akiket azért vernek meg, mert magyarok, azonnal feljelentést kell tenniük. Én azt tanácsolom, hogy az ilyen esetet vegyék fel mobiltelefonnal, hiszen manapság már majd mindegyikben van videó. Ha vki odalép, kettőt nyomsz a telcsin, aztán felveszed, elhúzódsz, kikerülöd a balhét, aztán ha anyádat szidják, vagy a magyarságod, becsületsértés miatt kell feljelentést tenni. Ha megint megteszi veled az illető, akkor már visszaeső. Ennyire egyszerű. Így nem lesz félrebeszélés, hazudozás, stb. A videó mindent megmutat. Üdv.
srbin 2010.09.20 14:31:20
@walter77: Helló, szerintem sok mindenben igazad van és én értem is amit írtál, viszont jogi és politikai oldalról nem mindegy, hogy hogyan van megfogalmazva egy verés. Próbáltam azt egyik fenti hozzászólásomban ecsetelni, hogy nem csak a szerb rendőrök trehányak, hanem a magyar rendőrök ugyanúgy. Itt Magyarországon is az a rendőri hozzáállás uralkodik, hogy addig nincs baj még vér nem folyik. Nagyon fél vállról veszik az ügyeket, szerintem sokszor kiröhögik az embert a háta mögött. Üdv.
 A fénykép illusztrációAz Amnesty International felszólította a bosnyák hatóságokat, hogy intézkedjenek a polgárháború alatt megerőszakolt nők ügyeinek hatékonyabb kivizsgálása érdekében.A szexuális erőszak áldozatai elégedetlenek a lassú és körülményes eljárások…..