Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Szomjasvíz

0 bejegyzést írt és 13 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Első találkozásom a Skechers Shape-Ups-szal nem hagyott bennem jó emlékeket. Akkor azt írtam, hogy a Shape-Ups valóban gördül, és puha a sarki talprész, de egyben túlságosan is puha, megengedi, hogy a sarok szinte ütődjön a talajon. Így kissé szkeptikusan álltam az új Skechers…..
A hazai Enquist egy speciális talpszerkezettel gyártja lábbelijeit. Ennek lényege, hogy a talpban működő "talpalattnyi gyógytornász" mindig résen van, és a helyes irányba terelgeti lábunkat járáskor. Most néhány fotón keresztül az Enquist Sandal White példáján…..
Szomjasvíz 2011.03.05 16:42:20
Kedves Gyógytornász!

Nagyon köszönöm a tanácsot, meg fogok rendelni egy ilyen párnát. Én otthonról nem rendelhetek, de találtam egy másikat a neten, ez is jó lehet? A termék ugyanannak tűnik és ráadásul kb. fele annyiba kerül:
www.amazon.co.uk/66FIT-WOBBLE-CUSHION-PUMP-35CM/dp/B000W0AXFK/ref=sr_1_6?ie=UTF8&qid=1299339026&sr=1-6
Az ára £17.50, ami most 5565Ft.
Remélem ez szó szerint az első lépés a jobb közérzet felé! :-)
Egy darabig, különösen mikor gyerek voltam, azt hittem, jó buli ilyen lazának lenni, de most hogy folyton talpon vagyok, látom a hátrányait.
Még egyszer köszönöm a tanácsot!
Az Enquist a két hazai gördülőcipő gyártó közül az egyik. Ez a márka több év kitartó fejlesztésnek köszönhetően jöhetett létre, de ne gondoljuk azt, hogy ez az evolúció befejeződött. A magyar vállalat központjában folyamatosan zajlik az újabb és újabb ötletek illetve…..
Kis hazánk manapság egyre kevesebb innovatív termékkel büszkélkedhet, ezért elsőre nagyon meglepődtem, hogy egy magyar vállalat, a Batz Hungary Kft. is belépett a gördülő talpas cipők piacára a RollSTEP márkával. Termékskálájuk egyelőre még eléggé korlátozott, a Rollstep.hu…..