Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SzöZö

0 bejegyzést írt és 61 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Múlt héten Orbán Viktor az őt cikiző német rajzfilm hatása alatt úgy fogalmazott, hogy sajnálja a német gyermekeket, Magyarországon ugyanis elképzelhetetlen lenne, hogy "hazugságokat és valótlan tényeket gyermekműsorrá alakítsanak. Ha ez előfordulna a Magyar Televízióban, itt…..
SzöZö 2013.04.01 08:51:27
@eisenstadt74: "Milyen egy se íze,se bűze blog ez... Meg fikázni sem tudtok rendesen. "

Így kell? @csavari: Melyik része nem igaz a rajzfilmnek? merkel kőkeményen támogatja a zsidó náci, fasiszta, rasszista söpredéket! Az agymosás amin a németek átestek egy buzi cél nélküli népet eredményezett akik önként vállalják a buzi zsidó terrort! "
SzöZö 2013.04.01 10:54:57
@Psyman: "Látta valaki a napokban a Twist Oliver c. filmet?
Érdemes elolvasni a regényt is. Akkor hamar rájön az ember, hogy a német közszolgálati tévénél dolgozó "Ozsváth urakban" a gyerekeket kihasználó szakállas Fagin továbbél. "
A hírtv-s kölyök célpontról ki juthat eszedbe?
Elég sok könyv foglakozik ugyanis a hatalmat elvtelenül kiszolgáló seggnyalókkal. De valahogy olyan arctalanok. Talán Virág elvtárs?
SzöZö 2013.04.01 11:11:27
@felcsutisuttyo: Gratula :-)
Azért elég nagy lehet a baj, hogy ha a miniszterelnöknek még karácsony előtt muszáj interjút adnia Hajdú Péternek. Pedig nagy a rohanás, ott a költségvetés, a felsőoktatás átalakítása, a közüzemi díjak ellen harc, meg a diáktüntetések. És valakinek el kell menni még négy…..
Hááát..., Jeszenszky Géza aztán tényleg elefánt volt a porcelánboltban, de ilyen rossz hete valószínűleg soha nem volt külügyminiszteri időszaka alatt. Nem szívesen lennék Martonyi úr helyében, de azt hiszem, maga kereste magának a bajt, úgyhogy megérdemli mindazt, ami most rá…..
SzöZö 2012.09.01 10:15:25
SzöZö 2012.09.01 10:43:00
@Truth-Love: "Ez nem a Martonyi döntése volt, csak parancsot teljesített! Nem neki kéne lemondania!"

Pontosabban, nem csak neki.
SzöZö 2012.09.01 10:53:21
@MACISAJT: "Milyen, milyen..:)
Hát Budapest lakossága most bevonulhat az óvóhelyekre és készülhet az örmények bombázásaira..:D

Obama és tsai meg "aggódhat" egy sort, esetleg Klintonné hozzácsapja a Klubrádióhóz..:D"

Nos kedves 1 bites barátom mi lenne, ha levennéd a szemellenzőt és kibújnál orbán seggéből.
Amit tettek a haverjaid az szégyen. Nem fognak megtámadni minket az örmények, de neked és a a barátaidnak már semmi, de semmi erkölcsi alapotok nincs másokat bírálni. Hullarablók vagytok és egyben erkölcsi nullák.
Mekkora bálvány, előtte az állvány, fogja a mikrofonját. Gajdol a drága, az alsónadrágja összecsokizva rég. Nagyon léha, valami lé ha néha lecsúszik a torkán, Elmebajával úgy ragad magával, mint a legpusztítóbb orkán. (via) Te, Viktor, ez a hét lassan nekem…..
SzöZö 2012.07.29 10:48:24
@szubhuti:
"Kapjátok be szanyitibor faszát"

Nekem nem lenne hozzá gusztusom és a többi hozzászólónak se szerintem.
Egyébként Viktoré milyen ízű?

Az a baja ennek az országnak, hogy még elég sokan szopogatják az ö micsodását.
Törjön százegyszer százszor-tört varázs: Hát elbocsátlak még egyszer, utólszor, Ha hitted, hogy még mindig tartalak S hitted, hogy kell még elbocsáttatás. Százszor-sujtottan dobom, ím, feléd Feledésemnek gazdag úr-palástját. Vedd magadra, mert lesz még hidegebb is, Vedd…..
SzöZö 2012.05.26 12:30:27
@a szív fészkei: "És finoman harapdálták, hogy így elélvezett?"

Szerintem nem volt bent a protkó :)
SzöZö 2012.05.26 12:33:06
SzöZö 2012.05.26 12:38:00
@Stefánia kisasszony KME (Keresztény Magyar Ember): Szóval te voltál ott (virtuálisan) az asztal alatt.
Most, hogy az MR 1 Kossuth (vagy mi) munkatársai legalább négyperces éhségsztrájkkal erőszakolták ki, hogy kéthetes szünet után megint legyen miniszterelnöki interjú az adásban, nézzük meg, tartalmilag mi újat adott nekünk ma reggeli szellemi táplálékként Orbán Viktor. Hiszen…..
Amióta Schmitt Pál elkullogott a hivatalból, amelynek soha még a közelébe sem lett volna szabad engedni, azon töprengek: vajon érdekeljen-e, hogy ki lesz az utódja? Ha reflexből válaszolnék, azt mondanám, piszokul nem. Ha szenvtelenül gondolom végig, nem mondhatok mást, mint hogy…..
comment:com Tévétorna Hesnával 2012.04.07 16:34:00
Egészen megdöbbentő érzés, ha a köztévén olyan produkciót lát az ember, amitől nem önti el a mások helyett érzett szégyen, a tehetetlen düh, az információk lecsekkolásának kényszere, vagy minimum a halálos unalom. Al Ghaoui Hesna első saját műsora, a Bábel ilyen, sőt, alig…..
Kazisztán A király meztelen 2012.03.31 09:30:00
Hát ezen is úgy látszik, hogy túl vagyunk. A jelentés után biztos voltam abban, hogy marad Pál, de a különvélemény és a SOTE Szenátusa visszaadta a tudományba vetett hitemet, bár ott motoszkált a fejemben, hogy lehet, hogy még ez sem elég. Ugye már két…..
OBERSOVSZKY MEGSZŰNT ÚJSÁGÍRÓNAK LENNI dr. Schmitt Pál érthetetlen és megmagyarázhatatlan döntése szépen, lassan, de biztosan egyre több embert ránt magával a métely és pokol fekete bugyraiba.  Hogy Schmitt belemegy porig aláztatásába és teljes…..
SzöZö 2012.03.31 16:53:44
@szemtanú - alibit nem igazol!: "Mindenki életében eljön/eljöhet a pillanat, amikor elválik a szar a májtól: döntened kell. Obi tegnap döntött: "Szar leszek!", ennyi."

Sajnos ez a lényeg.

S.P.-ről tegnap olvastam egy szerb mondást az egyik hozzászólásban. Kb. így szól: "Ha a szart felteszed a polcra, rögtön azt hiszi magáról, hogy lekvár."

Sajnos ez is találó.
SzöZö 2012.03.31 17:07:33
@benceb77: Én eleinte egyetértettem abban, hogy Gyurcsány maradt, de idővel rájöttem, hogy hiba volt. Jelenleg ő a legnagyobb kolonc az ellenzék nyakában. Ha nem tolná előtérbe magát, akkor sokkal könnyebb lenne egy ovikát és slepjét leváltani képes ellenzéki összefogást összehozni.
Viszont ilyen mértékű benyalós, alámondós "interjúra" vagy mire, nem emlékszem annak idejéről. Ha tévednék bocs'.
SzöZö 2012.03.31 17:50:59
@szmoker (Homo Trollicus): Valóban elfogultak voltak, de ilyen mértékű benyalást nem láttam interjúban. Akkor volt olyan interjú Gyurcsánnyal, ahol mertek kérdezni (nem ők). Főleg a köztévében. Érdekes mód nem csak olyanoknak adott interjút GYF, aki feltétlen híve volt. (Az más kérdés, hogy ott is javarészt ripacskodott, de nem csak a simulékony riporterek kérdezhették) Abban viszont igazad van, hogy másképp kérdeztek az általad felsoroltak.
Egész úton hazafelé Groteszk 2012.02.10 20:13:00
Most, hogy már mindenhol dübörög a "kompenzáció", mert ugye megérkeztek az első, a 2012-es adórendszer szerint számolt fizetések, azért álljunk meg egy szóra.Azért azt ugye senki sem felejtette el, :hogy ez az egész kompenzációsdi valszeg többe kerül, mintha hagytak…..
SzöZö 2012.02.11 06:22:53
@adamis.ivan: Minden szavaddal egyetértek. A populizmus és a hazugság címszóhoz csak azt kéne beírni: Orbán Viktor és a fidesz.
Az ország nagy része már tudja ki is ő. Én azt hittem, amikor hatalomra kerülnek tényleg kezdenek valamit a gazdasággal, tényleg van valami programjuk, csak nem mondták meg, mert 2/3-ot akartak.
De azután láttam az ámokfutásukat, amit a gazdasággal és mással műveltek (és művelnek). Az a legnagyobb baj, hogy ragaszkodnak a világmegváltó szerepükhöz és a majdnem tévedhetetlenségükhöz és még azt sem képesek végrehajtani, hogy a kacskaszemű rombolóművészt leváltsák és egy gazdasághoz jobban értő politikust (lehetne például Varga Mihály) kinevezzenek a helyére.
Michael Knight Bőr, az van... 2011.11.24 21:36:00
A siker láthatatlan - jelentette ki a minap az Unortodox Közgazdaságtan Lánglelkű Apostola. És ezúttal kivételesen tényleg egyet kell értsünk vele: valóban láthatatlan. Éppen, mint a császár új ruhája.Van az a pont, amikor már a szómágia sem megy. Amikor már a Fidesz B-közép…..
SzöZö 2011.11.25 10:23:47
@no successful: "2002-ben, tudod, amikor a Fidesz átadta a kormányrudat nektek. 240 volt az Euro forint árfolyam.
2009. március 6-án 1 euróért 316 forintot adtak.
Most akkor miről beszélünk"

2010.04.11.-én volt a választás első fordulóha. 266 forint volt az Euro árfolyam. Most 317 forint. Miről beszélsz?
"Kitűnő thriller. Nagyszabású, ám hihető történet, amely eszeveszett tempóban, meggyőző díszletek között bontakozik ki, a megfelelő arányban kevert szeretetreméltó és gyűlöletes résztvevők szerepeltetésével. Akció és ármány finoman megmunkált…..
Orbánné Vica a nagylányait, Marikát és Terrát kizavarta a Parlament elé, fel kellett venniük a virágáruslány ruhát. Marika utálja, Terrát meg zavarja hogy fogdossák benne. Sötét lesz ott, legyintett az anyjuk, és a hajnali piacon vásárolt rózsacsokrokat a kezükbe nyomta. A…..
SzöZö 2011.01.15 17:17:39
@Toporodottordog: "Kimegy a sok süket birka tüntetni. Azt sem tudja, hogy miért megy oda.

Sajtószabadságért tüntetni? Sajtó!! Értitek? Van szabad és független média magyarországon? Médiatörvény előtt is széjjelhazudták a fejünket minden újságban és tv-ben. Ezekután is ez lesz. Teljesen értelmetlen cirkusz. Bullshit!

Gondolkodjatok már egy kicsit.

Teszteld magad! Sorolj fel magadban 5 független és szabad internetes hírportált, napilapot, vagy olyan tv csatornát ahol híradás is van.

Na mennyi lett a birkafaktorod? "

HírTV
EchoTV
m1
m2
DunaTv

:-)
SzöZö 2011.01.15 17:49:38
@orvian: "Nézd sokat.
Legalább Te benyalod."

Sajnos 1-2 percnél tovább nem bírom nézni ezeket. De ha talán elfelejtenék gondolkodni és csak hinnék, mint itt sok fidesz fun, akkor talán menne :-)
SzöZö 2011.01.15 20:16:32
@mandro: "Ugye nem gondolod komolyan, hogy csak a zsidók között vannak értelmiségi hazaárulók!?"

???????

Külön kérdeztem erre rá. A hazaárulózásodra és a (szerintem) zsidózásodra egy korábbi hozzászólásodból.

Honnan veszed, hogy minden része a médiatörvénynek megtalálható más uniós országok hasonló törvényeiben? Úgy gondolom fidesz politikusoktól és őket támogató újságíróktól, általuk felügyelt hírműsorokból.
Tudod néha nézek egy kis hírTv-t, echoTV-t és m1 hiradót is. Szinte szóról szóra ugyan azokat a mondatokat mondják mint te. Jó lenne tudni ki találta ki őket. Esetleg maga a NAGY (hihi) Orbán Viktor? Vagy szócsöve Szíjártó Petike?
Az ígéret szép szó, és ugye a szó elszáll... Egy nem is olyan régi írásos emlék 2010 áprilisából: A Fidesz megőrzi a nyugdíjak értékét és megvédi a nyugdíjpénztárakat. Nem magyaráznánk túl, de itt határozottan többes számról van szó, nem az Egy és Oszthatatlan és…..
SzöZö 2010.11.25 21:36:36
@zummazumm: Tesznek valamit?
Hol élsz te? Mindent elcsesznek amihez érnek.
Bajnaiék tettek valamit. Olyan dolgokat léptek meg, amitől nem lettek népszerűek, de meg kellett tenni.
Ezek meg (fidesz banda), hogy a jól keresők száját befogják csinálnak egy értelmetlen szja csökkentést. A hiányt amit okoz pedig az én magánnyugdíjamból finanszírozzák.
SzöZö 2010.11.25 21:38:24
@zummazumm: Aki elfogulatlan és maradni akart a magánnyugdíjpénztárban az mind fel van háborodva. Úgy hogy légy'szi ne keverj ide piros szemüveget.
Én nem bízom az államban és a fidesz bebizonyította, hogy jól teszem.
Mifelénk a lopás nem bocsánatos bűn. Még a közösből sem, hát még a középosztály szűkös vagyonkájából: a Fidesz éppen saját leghűségesebb törzsszavazóit kopasztja és bélyegzi meg. Gyurcsány Ferenc az őszödi beszéd napvilágra kerülésének napján megbukott. Bár még…..
Önmagáért? Semmitől. Szlalomsör alapos elemzés tárgyává tette calam szerintem túlzott kirohanását a legutóbbi kormányintézkedések ellen. Ennek az elemzésnek igen sok állításával egyetértek. Cikke végén azonban azt írja: "vannak olyan objektív korlátok, ami után…..
SzöZö 2010.10.30 23:39:29
@Cselo: Nos én nem a kormányt és nem az APEH-et bíztam meg a pénzem kamatoztatásával, hanem a nyugdíjpénztárat. Abban jobban megbízom. Ne akard bemesélni nekem, hogy ez jobb. De tegyük fel nem jobb. Nem az én szabdságom az ha ezt választom? Kiskorú, vagy gyengeelméjú vagyok, hogy egy "felelős kormány" döntsön helyettem? Arról nem is beszélve, hogy a néhány nappal előtti szöveghez képest ma már arról beszélnek, (sejtetik), hogy mindenki visszamegy az állami rendszerbe. Ne haragudj, de amit írsz azt csak akkor hiheted el ha hiszel és nem gondolkodsz.
SzöZö 2010.10.31 00:03:46
@Cselo: Nos jelenleg (még) három pillér létezik. Az állami-, a magánnyugdíjpénztár és az önkéntes. Ha a magán megszünik (vagyis mondjuk mindenki visszaléptetésével a magánba) az államosítás.

Most már ideje lefelküdni. De előtte elolvasom a NENYI-t, hogy merjek nagyokat álmodni.

Szép álmokat.
SzöZö 2010.10.31 06:45:58
@Paralelepipedon:
"jól hangzik az "Okos enged", de az, hogy még mindig nem linkeled be a te "igazi" dataidat, inkább azt valószínűsíti, hogy nem is tudod, ergo: beégtél."

Szóval megnyerted a nyalókát?
:-)))))