Regisztráció Blogot indítok
Adatok
shimizu

0 bejegyzést írt és 244 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Lacc nem érti, hogy mire számolta fel a Telenor az MMS-díjat, amikor a saját honlapjukon tudta volna megnézni édesanyja üzeneteit, tehát kézbesítés nélkül: Flottás csomagunk van a Telenornál, egyébként nagyon kedvező díjakkal. Nemrégiben azonban a következő történt:…..
Múltkori vendégünk sajnos nem készített képeket a Hotel Hévíz Superiorbeli állapotokról, de ezt most Ferenc pótolta: Ezúton egészíteném ki, az augusztus 21.-én posztolt (nem annyira superior a hotel superior) cikket, melyet Éva írt. (Utazás augusztus 15-17.-e). A képeket…..
Ismét Prágából indulunk Budapestre az Orangewayssel, ezúttal viszont a különös anomália nem az lesz, hogy az út során a kerékig lebomlott a busz, hanem az, hogy milyet küldtek helyette: Idén nyáron utaztunk a párommal Prágába egy három napos nyaralásra, melyet már jó előre…..
Vagyis 19 éve. Bianca Lawson már a My So Called Lifeban (1994) is szerepelt, utoljára pedig a Teen Wolfban láthattuk (2012). A szereplők konkrét korát persze ritkán mondják ki, de az azért beszédes, hogy még középiskolába járnak. A fotót lehozó Uproxx szerint az a…..
Talán már mindenki tudja, hogy a Barátok köztös R. Kárpáti Péter lánya, Kárpáti Rebeka lett az idei Miss Universe Hungary, és most a Blikk szerint hirtelen az is kiderült róla, hogy a színjátszás terén is igen tehetséges. Ez nem is csoda, hiszen apja és anyja is színésznő, ő…..
Újabb két Dumaszínházas távozik a műsorból azok után, hogy nemrégiben kilépett az egyik legismertebb stand-upos, Bödőcs Tibor. Most Lorán Barnabás „Trabarna" és Rekop György távozik a színházból, kimondatlanul mind a kettőjüknek valószínűleg a társulatvezető Litkay…..
A Tv2 ma este vezeti elő a Hazugságok gyűrűjében című sorozatát, egy tavalyi gyártású drámát (The End / Son címen lehet keresni a neten), amivel vélhetően az a céljuk, hogy a kereskedelmi célcsportban átlagosan 23 százalék körüli közönségarányt elérő Szulejmánt elverje.…..
Taki bácsi tavaly piacra dobott lakótelepi háromszobása után (itt bővebben) eladósorba került a Szomszédok egy kiemelkedően legjobb karakterének egykori rezidenciája is: Vágás Feri és Juli Jutka 38 négyzetméteres kéróját árulja a tulaj. A Blikk szerint a lakást 11,5 millióért…..
A Mokkát azért jó nézni reggel, mert még 28,5 fél fokban (reggel hatkor ennyit mutatott a hőmérő a lakásban), akkor, amikor az ember kókadozik a melegtől, is fel tudja baszni úgy magát rajta, hogy nem kell se kévé, se energiaital, se speed, a sima idegtől úgy ébred fel az ember,…..
Russell Brand brit komikust látva a felületes szemlélődőnek egy dolog tutira az eszébe jut: drog. A második meg a mosakodás, mert Brand valóban úgy néz ki, mint egy szakadt, koszos hippi. Ez persze nem jelent semmit, a fickó ugyanis nagyon is értelmes, és ha baszogatják, akkor nagyon…..
shimizu 2013.06.21 19:15:38
Az AXN hamarosan bemutatja itthon is a CW Beauty and the Beast-feldolgozását, az a sorozatot, aminek létét épeszű ember nem tudja megindokolni, abban a formában, amiben meg a képernyőre került, végképp nem. A pilotról írt kritikámban ezt írtam: Tavaly két tévésorozat-tervezet…..
shimizu 2013.06.21 17:45:13
@penetráns: úú ezt a sorozatot úgy szerettem kiskoromban!!! Mindig néztem^.^
Balázs még a pénztárnál ránézésre megállapította, hogy bőségesen túlszámlázták a CBA-ban. A kosarában nem található fantom csirkekockát a kasszás sem tudta volna beazonosítani: A minap esett meg, hogy néhány apróságot vásároltam a Corvin bevásárlóközpontban levő…..
shimizu 2013.06.17 22:42:37
@opati666: a gépben törölte ki a nyanya a csirke tételt. ergo "kiszedte"...
Lopással vádolják az Attractiont, harsogja a mai Bors, bár ebbe nem köthetünk nagyon bele, hiszen mi is minden nap írunk a Britain's Got Talent győzteseiről. A bulvárlap azonban egy összeállítást is közöl, miszerint a brit tehetségkutatóban látott, könnyfakasztó…..
5 milliót veszít az X-Faktor nélkül Feró, harsogja a mai Blikk. A bulvárlap szerint a Nemzet Csótánya az elmúlt három évadban busás gázsit, körülbelül tíz-tíz millió forintot kapott a mentorkodásért, most ettől az összegtől elesik, és hogy meglegyen a rezsire való, egész…..
Zseniális videót találtunk a manna.ro-n, amiben a nyíltan meleg humorista, Paul De Leeuw élő délutáni talkshow-jában a szoptatás fontosságát saját példáján mutatja be. A humorista vendégei olyan anyák voltak, akik elajándékozzák a felesleges anyatejet, egyikük pedig…..
shimizu 2013.05.23 17:43:20
@Gera: mondjuk az, hogy a szocializációnak és az egészséges pszichológiai "felnövésnek" része, h "lejöjjön a szerről" a gyerek. ha ezt látja az akárhány éves kölyök, akkor azt hiheti, h ez normális, pedig nagyon nem.
persze, kismama anyuci cicijét kipróbálja apuci 1-2x (kíváncsiságból pl), na és...de az felnőtt korban totál nem épelméjű dolog, h a faszi nekiáll cumizni a nőből. ha ez többször is megy az 1)vmi fura szexuális fétis/aberráció, ami visszavezethető 2)vmilyen gyerekkori traumára/tévútra (nem úgy zajlott az anyától való elszakadás, ahogy kellett volna)....

de hátha felbukkan itt egy pszichológus végzettségű ember, aki felvilágosít minket....

Amúgy felhőkarcoló méretű ribanc ez a szoptató luvnya! mondjuk a többi sem jobb....szivattyúval a csupasz csöcsükön a tvben....gratulálok!
Nagyon vicces képet lőtt egyik olvasónk csaja, aki éppen a Tv2 egyik műsorát nézte, amiben Hajdú Péter vagy b. neje a lakásukat mutogatta, és annál a résznél, ahol Péterünk éppen lelkesen magyarázza, hogy őt vallásosan nevelték, a keresztapja katolikus pap, és ezért van…..
A készítők vagy nagyon értenek a feszültség adagolásához, mert amilyen ütős volt az elmúlt egy-két rész, annyira teljességgel unalmas és cselekmény nélküli volt a mai, vagy pedig most elkapcsoltak a szerkesztőségi tévén a Terminátorról és helyette átváltottak a kolumbiai…..
Nem lehetett túl jó hétvégéje Marcinak, pénteken ugyanis valahol ott hagytuk lógva a szálat, hogy a srácot továbbra is kínozza a lelkiismeret, mert meghúzta Joe lányát, Regi viszont arcoskodása ellenére megakadályozta, hogy művészünk hülyére veresse magát Baltaarcúval. Marci…..
Olyan sok oldalról közelítettük már meg ezt a csodát, annyi megbocsájthatatlan hibát, katasztrofális baklövést, amatőr bagatelizálást vettünk már sorra, hogy kezdem azt érezni, már-már kifogyunk a témákból. De ilyenkor mindig eljön egy újabb nap, amikor írni kell és minden…..
shimizu 2013.05.14 13:54:21
@pizzaboy: attól függ, hány pontról indulunk :)
Ha nulláról, akkor kíváncsi vagyok, mi lesz szintlépéskor! XDDDDD
shimizu 2013.05.15 15:33:35
@ftamas89: ómájgád! Isten vagy! Köszönöm! Gyorsan le is mentem! :D
<3
Nekem már csak a nevük hallatán is hideg futkároz a hátamon, de a nézettségi adatok alapján tisztában vagyok vele, hogy százezreket fog érdekelni az a hír, hogy az eddig a TV2-n szereplő Irigy Hónaljmirigy a story.hu értesülései szerint leszerződött az RTL Klubhoz. Vagy ha nem…..
A Marvel minden eszközt megragad, hogy tovább erősítse páncélban repkedő Tony Starkot és a szuperhős barátai körüli, elképesztő hype-ot: a Bosszúállók 1,5 milliárdos bevétele és a pár hét alatt 948,9 millióig menetelő Vasember 3 sikere után a rajongók tévésorozatban…..
shimizu 2013.05.14 14:11:20
@doggfather: ööö vannak angyalok is a Marveles bandában? o_O" ne már! v Charlie angyalaira gondoltál? v a Bibliában lévőkre?

oké, gyerekkoromban talán nem ismertem a vasembert, de pl Batmant, Pókembert, Supermant igen. Tudod, az igazán nagyokat. Ilyen Feketeözvegy kalibereket (nincs is semmi képessége, csak kicsit jól néz ki és tud verekedni) max az amerikai képregényimádók ismernek.

[Bocs, ha megbántottam valakit azzal, h bőregeret, pókicát és tornarucist egy kalap alá vettem ezekkel a tucathősökkel, aztán lehet, hogy nem is mind a Marvel istállóból valók...ennyire nem értek hozzá/érdekel]

óóó, akkor sajnos még jó pár évig ontják magukból a mozik az újabbnál újabb, 1-2 képregényszámot megélt "hősöket" T.T
shimizu 2013.05.14 14:38:33
@doggfather: Jah, én kérek (újra) elnézést! :D

hát, ha 40 évig kémkedett, akkor sem egy nagy durranás, na. Ízlések és pofonok :)
Egy film akkor lesz igazán emlékezetes számunkra, ha találunk benne olyan szerepeket, eseményeket, helyzeteket, amikkel könnyedén tudunk azonosulni nézőként. Legyen ez a karakter jó vagy gonosz, gyenge vagy erős, jellegzetes vagy jellemtelen, valós vagy kitalált, a lényeg, hogy…..
shimizu 2013.05.03 14:11:08
@donlouis: ha nem tetszik, nem kell olvasni/nézni ;)

@tedy:
ööö csak jelezném, h a jellegzetes és a jellemtelen nem ellentétpárok! >.<
jellegzetes-jellegtelen
jellemes-jellemtelen

Egyébként meg mi ez a pszichológia óra? LOL

Az nem puli, hanem KOMONDOR!

Egyébként jó volt a hv, na! =D
Az egész úgy kezdődött, hogy a Puzsér Róbert nevű, mára megélhetési celebritássá avanzsált egykori megmondóembernek tele lett az összes fasza Hajdú Péterrel. Azok kedvéért, akik az elmúlt 15 évben a tévét csak a csipketerítők és porcelánnippek (pl. őzsutára támadnak a…..
Rohadtul utálok párnacsatázni, kábé így az idők kezdete óta. Fekszel az ágyon valaki (rosszabb esetben több valaki is) meg feléd kerekedik, mutatva ezzel vereséged és a játék kegyetlen hierarchiájában (aki fent van erős, aki lent, az meg nem) betöltött pozíciódat, és…..
Az ének iskolája egy olyan műsor, amit néhol nagyon lehet szeretni, máskor meg legszívesebben Gencsapátiig szaladnánk idegességünkben tőle. A Tv2 megint megcsinált egy felemás műsort, amiben a giccs, a cukiság, az őszinte viselkedés és műmájerkedés keveredik másfél órán át,…..