Regisztráció Blogot indítok
Adatok
~szivárvány~

175 bejegyzést írt és 49 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miután ezt a blogot nagyjából bezártam már, csak az idetévedők kedvéért egy gyors ajánlat, ami március 31-ig él!A közösségi marketing hazai szakértőjének tollából egy hasznos kiadvány.Mert a Facebook az,ahol Te is tágíthatod ismerettségi körödet,ahol népszerűsítheted…..
Alkoss örömmel! Elköltözöm 2010.02.19 21:11:00
Drága kreatív érdeklődésű olvasó! Köszönöm, hogy ide benéztél. Örömmel tudatom, megszületett az elhatározás és nívósabb, saját domaines keretek között wordpress motoron elindítottam saját oldalam.Katt a bannerre, és máris ott vagy. A tartalomfejlesztés…..
Kicsit visszajöttem, mert tudom, hogy hébe-hóba azért olvasgatják az első blogomat érdeklődő, keresgélő, kíváncsi és nyitott emberek.   2007 tavaszán kezdődött minden. Egy letölthető könyvvel. Ami az online vállalkozásokban rejlő lehetőségekről szólt. Sőt,…..
~szivárvány~ 2009.11.13 13:16:37
@Zalay:
Szia!
Természetesen tovább kell lépni, meg is történt, van pár weboldalam, szívesen foglalkozom velük, szórakoztat, ahogy újabb dolgokat tanulok meg használni s kezelni. Akár Drupal, akár wordpress. Sőt, most már odáig merészkedtem, hogy önálló weblapot próbálok gyártani html szerkesztővel.
Iroda online Eladó, kiadó! 2009.10.04 16:08:00
Ingatlanirodák, ingatlanközvetítők, ingatlanosok!     Nagyértékű összkomfortos irodahelység teljes berendezéssel eladó! Az összközműves telken infrastruktúra kiépítve, full extrás kialakítás. Ingyenes tájékoztatóért…..
Halló emberek, napra pontosan harminc évvel ezelőtt, 1979. július 31-én reggel 7 órakor indult útnak kedvenc sorozatunk, a Másfélmillió lépés Magyarországon csapata. Innentől kezdve október 15-ig nagyjából folyamatosan gyalogoltak és forgattak, és több mint 1100 kilométeren…..
szmogblog No Szmog! Blog! Logók 2009.01.14 08:48:00
Megérkeztek a "No Szmog! Blog!" legók logók Csak tessék, csak tessék, kezdődhet a válogatás:Ha ez a banner tetszik, ezt a kódot kell beillesztened az oldaladra:<a href="http://www.rizsanelkul.hu/partnerek-oldala/keress-penzt-a-blogoddal"><img…..
~szivárvány~ 2009.01.23 21:12:10
2008 vége elég zaklatott volt, így későn ébredtem rá, ideje adventi koszorút készíteni.Nem tipikus újrahasznosítás, de majdnem. Szokásunkhoz híven nagyobbikommal átnéztük a készletet, mi mindent lehet újrahasznosítani a tavalyi és régebbi adventi kellékekből.A…..
Az idei - bocsánat, a tavalyi:) karácsony úgy alakult, hogynem készítettünk vadiúj adventi naptárat. Ellenben kreatív voltam:) Hasonlóan a legtöbb bejegyzésehez, ismét újrahasznosított tárgyat, adventi naptárat tudok…..
~szivárvány~ blogja Kapuzárás 2008.06.19 17:03:00
Új blog:    www.gyesrol-netre.blog.huFrissült:    www.kreativanyu.blog.huEddigi főoldal: www.honnanjonapenz.com..
Még Karácsonyra megleptem magam egy új vasalóhuzattal. Annyira le akartam cserélni a  régit, hogy az alkalommal élve egy hétvégi bevásárlásnál kosárba tettem egyet, amúgy első blikkre. Mert ugye nem mértem le a deszkát, nem úgy mentem vásárolni, hogy most pedig veszek egy…..
   Tudatom, hogy erőforrásaim a cél érdekében áthelyeztem  A tartalmat ott fejlesztem, mert szorosan kapcsolódik saját online vállalkozásom építéséhez.Aki nem akarja végigolvasni ezt a blogot:Tavaly nyáron csatlakoztam a 25 hét programhoz.Rengeteget…..
~szivárvány~ blogja videó 2008.05.27 12:23:11
Nem fogom túlragozni a  dolgokat. Annak idején ugye ezt a  blogot azért kezdtem, hogy nyoma maradjon a ténykedéseimnek, miként tanulgatom az online vállalkozáshoz szükséges eszközök használatát a 25hét program alatt. Nos, a minap kaptam egy levelet. Szia Anikó! Nem…..
Ki az a marha, aki még mindig hisz a csodákban? Én biztosan!Mert az, hogy mit kapsz a felsőbbektől (A Nagy Szellem, A Nagy Testvér, Isten, Sors - nevezd, ahogy akarod), valóban csak rajtad múlik.A 25 hét alatt elhittem, képes vagyok valamire. GD iránymutatásai, hozzáállása, humora és…..
  Sok mindent nem írtam le a 25hét alatti történésekről, hiszen a dolgok jó része csak a belső blog tagjainak volt elérhető és publikus. Aki olvasta a blog.hu-n vezetett publikus blogot, láthatta, GD meg az egész program kapott hideget, meleget. Egyébként ennek tartalma…..
~szivárvány~ 2008.05.14 13:54:46
~szivárvány~ blogja After party 2008.05.13 09:59:39
Aki figyelemmel kísérte, tudhatja, hogy a 25 hét lezártakor After Party került kihirdetésre.Nos, közben kibújt a szög a zsákból.Dávid a legnagyobb marketingesekkel öszefogva elindítja a Milliomos Születik valóságshow-t.Nagy buli lesz, az tuti...
~szivárvány~ blogja A zenebölcsi 2008.05.13 09:56:30
Cili fantasztikusan jól menedzseli a zenebölcsis oldalt.Ha valaki nem tudná: a 25 hetes pályafutásom, szemléletváltásom eredménye, hogy az első elkészült weboldalam nem sajátom. Barátnőmnek készítettük.Blogolással kezdtük, alkalmaztuk a tanult eszközöket, a tartalomfejlesztés…..
http://www.youtube.com/user/onlinevallalkozas Ez kérem szépen a 25hetes kör youtube gyűjtőoldala. GD kért tőlünk értékelést. Először lapon, kézzel kitöltve. Aztán videó lett belőle. Kinek mit jelentett a 25hét? Van-e már online vállalkozása? Érdemes megnézni,…..
~szivárvány~ blogja Amott írtam 2008.04.23 14:13:00
Bejegyzés az OV blogombanVan több:)Tulképp arról szólnak, hogyan szereztem jó ismerősöket, tettem szert munkakapcsolatokra és nyertük el a falu honlapjának készítését...
~szivárvány~ blogja Költözöm 2008.04.21 13:38:00
 http://www.onlinevallalkozas.hu/blog/366Már van is rajta olvasnivaló, blogbejegyzés.  Ez lesz új online vállalkozási blogom. Itt folytatódik a tulajdonképpen le sem zárult 25hetes pályafutásom.Köszönöm az eddigi kitartást.Azért majd ide is írok néha, nem hagyom cserben…..
Miért szól ez a kritika mindenkinek és nem csak Neked?Bár csak speciálsian erre az oldalra jellemző hibákat elemzek, de megnyugtatlak, hogy mások is hasonló hibákat követnek el. Kezdjük a fejlécben levő képpel: A szimmetria (bár érdekes, de) nem teszi széppé az oldalt. Valahol…..
~szivárvány~ blogja Így kell ezt 2008.04.11 22:54:46
Gondoltam, elújságolom ezt is.A tudomány, mármint a 25hét alatt felszedett tudomány eredménye, hogy pl. első oldalam sokáig a gyes összege keresésre és a gyesigénylésre első oldalon, az első 5 helyen bejött  a Googleban.Ma nagy újság van. Beírtam kíváncsiságból: gyes +…..
Gondolkodtam, vajon a 25hét eseményeibe bevehetem-e a hétfőn este történteket.Mert ugye időközben szerteágazik online-életem. De ha nem lett volna Dávid, a 25hét, meg a sok kedves, lelkes, segítőkész ember, sehol sem lennék.Amikor elkezdtem blogolni, és voltak ötleteim- kiforrott…..
Hi!Remélem hamarosan sokan foják olvasgatni a blogomat. Most indítottam el egy új üzletet a neten. Ez most épp mlm. Ez már a 15. bevételi forrásom lesz, ha összejön. Hogy mennyit keresek mostanság a neten? Hát.... maradjunk annyiban, hogy az mlm üzletből kb. bejön napi 10 és 30 ezer…..
Sziasztok!www.pixmix.hu én itt szoktam reklámozni nem kis megelégedettséggel. Szerintem nagyon jó az oldal, ezért szívesen én is viszont reklámozom őket.Kb. napi 100-200 látogató szokott az én oldalamra átkattintani tőlük, ami nekem bőven tökéletes. A saját oldalam címét csak…..