Regisztráció Blogot indítok
Adatok
teminator

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Véletlenül, illetve valahogyan kikerült a netre egy videó, amin a Viasat3 két reality műsorának is meglehetősen megosztó személyiségeként aposztrofált Szandra egy barátnője (Éden Levi csaja)…..
teminator 2011.08.24 11:57:15
Jogutód nélkül szűnt meg az 50 ezer forintnál drágább ergonómikus cipőket forgalmazó MBT Magyarország Kft., ezért a több mint 200 panaszos a hajára kenheti gyártási hibás cipőjét. Az új forgalmazónak törvény szerint nem kötelessége cserélni, és ezek szerint nemzetközi…..
Amikor a Torchwood kényszerűségből átköltözött az amerikai Starz nevű kábeladóra, sokan féltették a brit sorozatot, hogy majd felhígul, meg nem lesz olyan menő, mint amikor kisebb költségvetésből és néhol tök bénán az angolok csinálták, de felesleges volt az aggodalmuk. A…..
Szeret játszani a Spar, azonban úgy tűnik, a népszerűsítési akciókat nem gondolják kellőképpen át: a hipermarket dzsungelkalandra hív és saját vitamintáskát terveztet a kedves vásárlóval (amiből, hála a magyar kreativitásnak, igazán bájos dolgok születhetnek). A Homár nem…..
A Homár őszíntén sajnálja a rengeteg T-történetet, de még így is kábé csak minden harmadik kerül a blogra. Biztos túl sok az előfizető, mert a határtalan debilitás, amit a túlterhelt/kialvatlan/boldogtalan/akármi ügyfélszolgálatos kollégák csinálnak, az leginkább a…..
Tékozló Homár Pizzacunami-fail 2011.03.18 13:08:00
A Homár se érti, mire gondolhattak az American Pizza Tsoonami-akciójának elnevezésekor. Majd az idő eldönti, hogy a radioaktivitás vagy a halottak száma lesz emlékezetesebb a japán földrengésből, mindenesestre semmiképp nem egy frissítő zuhany lesz az uralkodó asszociáció a…..
A Való világ a nézettségi csúcsra hág nap, mint nap, mintha az egész ország elvesztette volna a távvezérlőt és csak az RTL Klubot tudná nézni. VV Jerzy egyet fingik, és címlapra kerül, Gigi fejfájása miatt akár a nemzetbiztonsági bizottságot is összehívhatják, Alekosz…..
Akinek már nagyon hiányzik Vágó István, most szombaton megnézheti magának ahogy a Szkeptikus Társaság tagjaival együtt túladagolja magát homeopátiás szerekkel az Országos Gyógyszerészeti Intézet előtt - tudta meg a Népszabadság. Vágó a tévéből távgyógyító mágusok után…..
teminator 2011.02.03 17:08:16
@shitgun2:
továbbra is erősíted bennem az érzést, hogy szándékosan állítod be magad hülyének és csakazért sem vagy hajlandó épeszűként egészséges hozzáállással viszonyulni a témához

Leszel szives idézni, hogy konkrétan mit is támogatok én?
Ideje lenne abbahagyni a szardobálást.
Vagy "a név kötelez"?
Bizarr utóélete lett egy átlagosnak tűnő posztunknak. A Van, aki még foglalkozik a kamu potencianövelőkkel című bejegyzésben leközöltünk egy potencianövelőt reklámozó spamot, illetve azt a feljelentő levelet, amiben olvasónk az ügyről értesítette a hatóságokat is. A…..
Egy vad bika igazi szexuális erejéről annyit, hogy pár másodperces közösülésre képes mindössze, a sperma mennyisége pedig fele a lóénak és egynegyvened része a disznóénak. Olvasónkat mégis annyira feldühítette a spam, ami egy vad bika szexuális erejét ígérte neki, hogy…..
teminator 2010.09.23 12:33:46