Regisztráció Blogot indítok
Adatok
timecon

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A T-Mobile webshopban pár órája rendelhetőek a 32 gigabájtos iPhone 4-esek Limpi elmondása szerint. A nagyobb memóriával érkező készülékeket az értékesítés első napján elkapkodták, nyilván amiatt is, mert kevesebb érkezett belőlük.A Megrendelem felirat azt…..
Azt ugye tudjuk, hogy a sorbanállás holnaptól indul, és péntek 00:000 órától kezdődik az iPhone 4 mobil értékesítése az Aréna Plazában található T-Pontban. Az azonban újdonság, hogy még aznap, országszerte további 14 üzletben is kapható lesz a mobil.Cheers.update: T-Mobile…..
timecon 2010.09.22 11:18:05
@46,52%: mert akinek nincs pénze, az nem is ember, mi? :)
timecon 2010.09.22 11:31:32
@aatok: hát mondjuk a T-Mobile Twittere az egy vicc :)
Az már korábban kiderült több forrásból, hogy a magyar iPhone 4 premierje ezen a hétvégén, egészen pontosan pénteken éjfélkor 00:00 órától lesz. Aki azonban azt gondolta, hogy a két évvel ezelőtti partihoz hasonlóan a MOM Parkban találkozunk, téved.A sorbanállás, és az ezt…..
Ki kellett végeznünk pár embert, míg eddig az infóig eljutottunk, de nem bánjuk. Most úgy tudni, a T-Mobile szeptember 25-én vagy 26-án éjfélkor kezdi meg az árusítást, ebből szerintem valószínűbb a szombat. Ekkor lehet megrohamozni a kezdő készleteket.További infó, hogy iPadet…..
A Hwsw szellőztette meg ma délelőtt a hírt, amit most már mi is meg tudunk erősíteni: a T-Mobile raktárába megérkezett az első iPhone 4-szállítmány. Ez már a miénk, ez már a mi zsebünkben csörög majd, az első kézzel fogható bizonyíték, hogy nem felejtettek el minket teljesen…..
timecon 2010.09.14 21:06:23
@elvanagyerekhajatszik:

Még sehol :) és senki nem tud semmi biztosat, ezért nem tudnak rá válaszolni. A 17-e viszont már elég valószínűtlennek tűnik, a T még sajtóközleményt se adott ki róla, hogy mi lesz. A 20 darabos ötlet pedig hülyeség lenne, többe kerül szállítani, elosztani, helyet foglalni, dolgozókat kivezényelni, mint amennyit nyernek az ügyön. Ugyanúgy lesz az egész dolog, mint tavaly volt, az elején kapnak, akiknek nagyon kell, akinek ráér, vár 2-3 hetet.
Miközben Orbán Viktor forradalmi hevületben értékelte a Nagy Száznapos Menetelést, a csatorna kifejezte véleményét a dologról. Bátor húzás volt, nem mondom. (A képet itt találta Szily kolléga)...
timecon 2010.09.08 14:44:24
@SebesAndor: most nincs erőm kiszorozni, hogy mekkora pluszkiadást jelent, nézd meg a kismamák számát, aztán a gyes mértékét és szorozd be :) írj, ha megvan :)annyit előre elárulok, hogy nem 1 millió forint fog kijönni :) meg nem is 2. És azt is elárulom, hogy jóval többet jelent, mint a "hatalmas" bevételek az állami bérplafon bevezetése (aztán eltörlése??) miatt...

A deficit növekedése pedig nem csak bevételcsökkenésből és szociális kiadásokból keletkezik :)
timecon 2010.09.08 14:46:27
@alex4: jogos. és meg lehet nézni más országokat is.
timecon 2010.09.08 15:21:10
@old_field: a cseh gazdaság erősebb, mint a magyar :) (nem politikai okok miatt) de az arányaiban nézett gyengülés ettől még él. és most nem is az a lényeg, hogy hol mennyi a gyengülés, stb., hanem, hogy nálunk van és jelentős és nem tesznek ellene semmit.

tehát azt mondod, hogy bevezettek megszorításokat (növelték a bevételt és csökkentették a kiadást) és ezért nőtt a hiány. érdekes eredmény :)