Regisztráció Blogot indítok
Adatok
atitata

0 bejegyzést írt és 79 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Milyen virágok jelzik előre a szakítást? A sárga orchideán már túlvagyunk, felírhatjuk még az egy szál fehér szegfűt zörgős papírban. Bónusz: a levél beküldője felajánlotta szegény ronda zsiráfot, írjatok, ha kell, összekötünk titeket. Hello!Nemrég akadtam a…..
  Miseborral lehet volán mögé ülni? "Német László, a Magyar Katolikus Püspöki Konferencia (MKPK) titkára levélben fordult Takács Albert igazságügyi és rendészeti miniszterhez az ügyben, hogy a misebor fogyasztását a papok esetében a rendőrök ne büntessék a közúti…..
Bulvárújságírónőink áldozatos munkájának köszönhetően újabb, Szigorúan Titkos felvételeket sikerült megszereznünk. Az elsőn jól látható, amint egy native Martian marsian éppen az utolsó marspréri bölényt kémleli. A következő megdöbbentő fotóról kiderül,…..
nem hétköznapi napjaim Kard 2008.01.14 13:23:00
Kard a neved; szemed fénye is két kard;mind a kettő sugárzó és kemény; szemöldököd felvont íj finom íve,szünet nélkül nyilakat küld felém; ajándékba kaptalak; gazdád lettem;rabszolgám vagy; rabszolgád vagyok én; boldog lettem veled; ha megmarkollak,azt hiszem,…..
A magyar igazsásügyi szervek ismét hülyét csinálnak magukból.A Blaha Lujza téren jó ideje verekszik, lop, rabol és késel egy 12 éves román állampolgárságú gyerek. Élelmes tévések már filmet is készítettek róla.Legutóbb combon szúrt egy 15 éves fiút, mert az nem adta oda…..
atitata 2008.01.13 17:19:00
Kedves György. Értem, hogy mit szeretnél mondani.
De megint csak azt tudom mondani, hogy ha beiskoláznák például, az iskolában nem örülnék, ha a gyerekem iskolájába tennék.
Ez a kis fos nem hagyja abba a megszokott dolgait azért, mert egy pótanyuka azt mondja neki, hogy "Kisfiam, hát ezt nem szabad! Ejnye- bejnye! Ne vágd el a torkát a néninek! Az csúnya dolog!"
Őszintén!
Ki az, aki nyugodt lenne, ha tudná, hogy ez a moslék a gyermeke közelében van?
Nem jogászok kellenek az ilyennek, nem kitoloncolás.
Kényszermunka!
Dolgozzon kőbányában! Fegyveres őrökkel körülvéve. Nem szinestévés, internetes börtönben.
Ahová még szivesen vissza is megy, ha úgy alakul.
És ezt a módszert bevezetném a gyilkosok, pedofilok, és komolyabb bűntettet elkövetők esetében is!
Nem nekünk kellene eltartani az ilyen söpredéket. Akik még ugatnak is, ha nincsen bent a kábeltévé a cellában, vagy ha hideg a leves.
Dolgoztatni őket (az említett kőbánya tökéletes hely lenne)napi 16 órát. Kenyérrel, és vízzel etetni. Lázad? Nem dolgozik? Lelőni!
Ha ő semmibe veszi az emberi életet, nem érdemel ő sem tiszteletet, emberhez méltó bánásmódot.
Emberi jogok? Hah!
A pénzt, amit termel, az élelmezésére lehetne fordítani. Nem a mi adónkból élvezkedne.
A fennmaradó pénzösszeget (a kenyér, és a víz kis pénzből megoldható lenne:))) pedíg kapja meg az áldozata családja.
Kicsit eltértem a tárgytól, ezért bocsánatot kérek.
Ez csak úgy eszembe jutott...
Vendetta Kié a Blaha???? 2008.01.12 11:32:00
"Akár már újra az utcán lehet az a tizenkét éves, román állampolgárságú, cigány fiú, aki csütörtökön combon szúrt egy 15 éves kamaszt, mert nem adta oda neki mp3-as lejátszóját." Huhh! Ez azért nem semmi! Nehéz lenne ráfogni, hogy nem előre megfontolt aljas…..
Dörmögő Mákom van! 2008.01.11 17:11:00
Ha még egyszer valaki ki merészeli csak ejteni is azt a szót, hogy: „mákosbejgli”,hát megismerkedik a mancsommal, de visszkézből! Ezt itt most kijelentem. Nemcsak a gyomromra, de az idegeimre is ment ez a süteménynek nevezett inkvizíció eszköze, az idén. Egyáltalán van…..
Dörmögő Csakazértis Dakar! 2008.01.07 16:35:00
Az idei terepmaci sivatagi futamra óriási lelkesedéssel készültünk. Az egész medvefalka lázban égett!  Ez a második nevezésünk és mondhatom, apait –anyait beleadtunk az előkészületekbe. Igaz, a tavalyira nem szívesen emlékezünk, mert utunk egy bőrgyár udvarán…..
 Nem, nem hallgatjuk el: 100 éve született Wass Albert (nem is tehetnénk, igazán hardcore olvasóink már elkezdték a grófi jubileum tárgyalását a Kulturizálás bejegyzésnél). Blogunk egyik újra és újra agyonkommentelt témája a honi közéleti sajtót sem hagyta hidegen. A…..
23:09:46  Zolcsi  Gabcsi  na má láti a megosztott mappákat23:09:53  Zolcsi  Gabcsi  de hogyan tovább? hogy láti a particiokat?23:10:59  Gabcsi  Zolcsi  fogni, kici szarga mappakat jelolni be, esz DEL jelet nyomni a kicike billentyu, es nem lesz tobb…..
Mint ha vergődő lelked simogatnám s megóvni, zárnám magamba szelídséged, ahogy lassan-lassan ajkaim közé fészkeled magad. A lomha, vánszorgó idő felpörög most, amint nyelvemre csusszansz, fogamhoz érsz, s felriasztod sóhajok surranó raját, az égig látlak nőni, ha rád…..
Dörmögő Mezei évértékelő 2007.12.29 18:35:00
  Megint eltelt egy hosszú esztendő. Ilyentájt egy magára valamit is adó politikai medvezető évértékelő beszédet tart. Ettől az sem riaszthatja vissza, hogy mind ő maga, mind pedig hallgatósága a legmélyebben alszik, a medvék téli jó szokása szerint.   Én, mint…..
Állat, most olvasgattam egy homáros, illetve egy dohányzomblogos poszt kommentjeit, és megdöbbentett, hogy mennyi paraszt passzívdohányos (nemdohányzó?) ember van. Miután végigtúrtam magam százakárhány beíráson, rájöttem, hogy elég komoly problémáik lehetnek ezeknek az…..
Madaraim Bevezető 2007.12.26 23:35:37
A lakóhelyem közelében élő madarakról szól ez a blog.A fővárosban élek, egy peremkerületnek nevezett helyen, ahol mégis egyre kevesebb a nyugodt, csendes környezet. A kertünkben azonban mindig is voltak madarak.Ahogy a gyerekeim cseperedtek, együtt fedeztük fel a kert tollas lakóit…..
Őszintén?! attilA 2007.12.28 04:36:00
Volt nálunk egy melos buli...ott szenvedtem igazán...főleg mikor észrevettem,h nézz...akkor már ittam egy kicsit igyhát odamentem hozzá....bár ne tettem volna...éreztem ahogy a köd kezd beteriteni...de nem beszéltünk magunkról...sőt nem is beszéltünk...sokat...éjjel mikor már…..
A "saját farkába harap" kifejezés szó szerinti értelmezése sokáig váratott magára, mostviszont egyszerre két irányból is érkezett rá megfejtés. Lehet, hogy az üvegházhatás, esetleg Angóla kézivébén elért 7. helye vagy Putyin újraválasztása váltotta ki,…..
21:56:45  Gabcsi  Zolcsi  cso ginyo21:56:51  Gabcsi  Zolcsi  pezsgozok he21:57:07  Zolcsi  Gabcsi  cso mocsok21:57:11  Gabcsi  Zolcsi  jo ez a pia, gyakrabban fogok :D21:57:16  Zolcsi  Gabcsi  ja he21:57:28  Gabcsi …..
13:49:10  Zolcsi  Gabcsi  mikor jössz köcsi?13:51:33  Gabcsi  Zolcsi  mit faggatozol, mi vagy te AVH-s ?13:51:42  Zolcsi  Gabcsi  kgb-s13:51:46  Zolcsi  Gabcsi  megmérgezlek he13:51:50  Gabcsi  Zolcsi  :D13:51:55 …..
Úgy látszik, hogy amit a legliberálisabb európai államról már régóta rebesgetnek, miszerint fel fognak lépni a kábítószer és a prostitúció ellen, hamarosan bekövetkezik. A Hírszerző cikke szerint ugyanis elkezdik kitisztítani a belvárost, ezáltal coffee shopok és…..
  Amikor nekikezdtem a  blogom írásához, magamban végiggondoltam, mit is akarok elérni. Többek között azt is rögzítettem magamban: nem csak ahhoz kell tehetség, hogy az ember elmondja nyíltan, miről mit gondol, hanem ahhoz is, hogy mondanivalóját úgy fogalmazza meg, hogy…..