Regisztráció Blogot indítok
Adatok
jjoey

0 bejegyzést írt és 511 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Két értelemben is belazulhatott a miniszerelnök: a járványkezelésre is jellemző ez, de annak is örülhet, hogy a nép jobban elismeri áldásos tevékenységét, mint korábban. Mindkettőről durva dolgokat tudtunk meg a napokban. Járványkezelés ügyben a helyzet világos: extrém magas fertőzöttség mellett…..
jjoey 2021.04.18 22:44:08
@Rodney_2: 25évesen németnből hazajött, terhes, hogy olottták? sok 40 feletti adófizető - tudom, szükséges idióták - még semmit nem kaptak, de legalább a 25 éves tehes fiad németből mér igen.
mivel jár, újrendszámos 20éves kasztnis golf III? no kat?
az ilyen tb csalókat kellene megbüntetni 5.000 ojró-ra
Elképesztő dilettantizmussal navigálta bele magát a kormány a zsákutcába járványkezelés címszóval. Azt mondhatnánk, baromi vicces, és már csak egy szivart kérünk, csak hát sajnos emberek fognak meghalni és tönkre menni a balfaszság miatt.  November második hetében egyik napról a másikra lépett…..
Csak röviden: annyira megfordult a néphangulat, hogy még az izlandi meccset is elengedte Orbán Viktor. Erre azért nem számítottunk, az eddigi hozzáállása alapján azt vártuk, hogy pénteken jelenti be a normális szigorítást.  Az elmúlt hetekben már a narancshitű szektán túl a laikusoknak is tök…..
Szombat este végre kialakult az amerikai elnökválasztás végleges eredménye. Biden győzött, az öröm pedig hatalmas, mind a magyar ellenzékben, mind a nyugati mainstreamben. Ez teljesen érthető. Bár számomra erősen kérdéses lett volna, hogy elmenjek-e szavazni (ahogy 2016-ban is), valószínűnek tartom,…..
Ha végiglapozzuk a Wizz Airhez az utasoktól érkezett kérdéseket, nem meglepő módon az merül fel a leggyakrabban, hogy van jegyünk, de a járvány miatt nem akarunk utazni, mikor adjátok már vissza a pénzünket? A cég utolsó Facebook-posztja alatt  a Wizz embere, vagy robotja próbál is mindenkinek…..
Lényegében kidobják a jelenlegi látogatók többségét a ferihegyi Mastercard Lounge-ból. Áprilistól változnak a belépés szabályai, még egy utolsó dorbézolás jár a Platinumnál kopaszabb kártyákkal rendelkezőknek, aztán 2500 forintba fáj majd nekik minden belépés. Ez se tartott túl sokáig, persze eddig…..
Jött egy bejelentés a Wizz Artől egy új nyaralóútvonalról, csak nyáron és nyilván méregdrágán elvisznek Valenciától egy köpésre, Castellonba. Amúgy Valenciába van egész évben Ryanair, tehát nem egy nagy hír ez. Ami érdekesebb, az egy újabb budapesti útvonal bezárása. Ezt most a Wizz…..
jjoey 2019.02.20 23:40:44
@hintalo: hoznak vagy visznek a balkanrol, vagy ezt is a torpe biztositja, mint a malev bedoleset?
Nemrég jöttem haza Ausztriából, s még az odafelé úton rögtön a határ után mögém érkezett egy P-s rendszámú BMW szabadidő-autó. Egy huszonéves srác vezette, mellette a szőke barátnője, az autón tetőcsomagtartó. Minden együtt volt tehát egy klasszikus tahó BMW-s sztereotípiára, s a sofőr nem is…..
Ahogy az várható volt, élnek az ultrák a maguk teremtette lehetőséggel, újra keményen büntetik a túl nagy kézicsomaggal érkezőket a kapunál. Leginkább Budapesten és a Wizz Air. Írtunk eleget idén a két ultrafapados, de különösen a Wizz csomagszabályainak állandó változásáról, de utoljára azzal…..
Kiderült, hogy a király meztelen. Amikor Szabó Tímea Orbán Viktor arcába sípolt, idegesen reagált a miniszterelnök, vagyis zavarba lehet hozni őt is. A lenézett, partvonalra száműzött ellenzék miniforradalmat robbantott ki a parlamenti padsorokban, ami aztán kiterjedt előbb Budapest, később a vidéki…..
jjoey 2018.12.17 21:03:31
@ulpius66: nem mindegy? Mi az a 2mrd gazos lorinchez kepest vagy laller oroksegkezelesehez kepest amivel legalizalta volna a lopott sertes, bmw lizing stb anyuka cegeit?
1,10ft/leutes a tarifad?
Mióta a nemzetközi média megtelt az ukrajnai hadiállapot november 28 -án történt bevezetéséről és az orosz - ukrán kapcsolatok mélypontra zuhanásáról (ukrán hadihajók Krím közelében történt orosz feltartóztatása miatt), sokan gondolkodnak el azon, vajon hogyan is kezdődhetett az egész? A válasz…..
jjoey 2018.12.02 09:34:33
@laci_52: ideje lenne akor alairni a roman erdelyrol a megallappodast a realpolitikus torpenek es inkvizitor feherlo zsoltinak, nem?
91ben lehetett volna rendezni krimet, de akor vszinu ma is lenne atomfegyvere ukrajnanak es nem lenne a keleti halhe, ja hogy pont a bp-i memorandumot rugta fel a tartotiszt ez nem ciki ugynokenek egy csoppt sem.
Realpolitikus, mi?
jjoey 2018.12.02 09:34:54
@laci_52: ideje lenne akor alairni a roman erdelyrol a megallappodast a realpolitikus torpenek es inkvizitor feherlo zsoltinak, nem?
91ben lehetett volna rendezni krimet, de akor vszinu ma is lenne atomfegyvere ukrajnanak es nem lenne a keleti halhe, ja hogy pont a bp-i memorandumot rugta fel a tartotiszt ez nem ciki ugynokenek egy csoppt sem.
Realpolitikus, mi?
Sokáig csak viszketett az agyam egy ponton, hogy én mégis miért próbálom kerülni és minimalizálni a gyerek programokban való részvételt, de összerakni a mai napig nem tudtam. Aztán, mivel nyár van és november (Menj haza időjárás, részeg vagy!) és 4 napos hosszú hétvége, minket is kievett a penész a…..
jjoey 2018.11.04 19:37:17
@Európai téridő: nem errol irt, hanem rolad. Reakciodbol otelve te taplalod az atbaszo igenytelen magyar vallalkozot. Hogy odaat mi van, nem erdekel, max 1x voltam, eleg, de ez itt van, fel ora. De lehet te is lehuzoszakon vegeztel mint a lany aki sajat labam all masoken.
Egy megoldas van, nem kell odamenni, hagyni a plebsz basztassa at magat egyszer majd ugyis belebukik a szemelyi hiteleve amibol azt finanaziroza.
Inkább érdekes vitaindítónak nevezném a mai írást. Beküldője (nevezzük Bélának) véleményével sok ponton lehet vitatkozni, én sem értek vele egyet sok mindenben, de éljen a sokszínűség – lássuk tehát, miként látja ő a dolgokat! Magyarország kívülről – új sorozat a Határátkelőn! Milyennek látod…..
Aki az elmúlt egy két hónapban olvasott külpolitikai hireket, gyakran találkozhatott azzal, hogy Ukrajnával sokasodtak a problémáink.  Miért?Ukrajna éppen egy elég szar helyzetben van. Mit szépitsek, a fél országot megszállták az (oroszok ) szakadárok, a gazdasága romokban, a…..
jjoey 2018.10.28 09:25:24
@AZ IGAZI HUNGAROFIL: sakt voltal kint hogy tudod a tutifrankot, vagy te is moszkvai berlistan vagy. Ma meg.
Belugyeiket intezzek mar ok. Ha meg Hevizt elcsatolja Moszkva mertugye sok az orosz felirat eshat ahogy a Krim az iteniek ia megszavazhatjak gyorsan majd jonnek a kedves zold emberkek, na akkor mit tennel, rohannal Brusszelbe meg Washingtonva, hogy Nato meg kollektiv vedelem, mi.
Allamnyelvet meg mindenkinek tudnia kell. Pont. A tobbi meg senkit nem erdekel, beszelhetnek magyarul.
JogÁsz Emberségből elégtelen 2018.10.21 13:31:13
Negyedik nekifutásra csak sikerült a Fidesz-parlamentnek megalkotnia a legszemetebb, legembertelenebb, leggyalázatosabb törvényt. Igaz, kellett hozzá egy barba-trükk, de megoldották. Már 2011-ben is megpróbálták kriminalizálni a legszerencsétlenebb emberek utcán lakását, és már akkor is úgy, hogy…..
jjoey 2018.10.22 02:52:12
@Tiktak58: nem, aki periferian van nem torodik semmivel. Poal es vegetal, ez marad a depiseknek...probals ki milyen 1 het az utcan.
Adozot meg a stadionmiliardok es a geniusz gazos kene hogy erdekelje. Mert lassan de biztosan fizetni kell, es azt nem teszed ki az ablakba.
  Volt egy rezsicsökkentés. Még a választások előtt. Mert, ha jobban megy az országnak, akkor jobban kell, hogy menjen az embereknek. Minden háztartásban, ahol gázzal fűtöttek, jóváírásra került 12.000 jó magyar forint a számlából. És jött az eszmélet. De hát kurva sokan vannak, akik fával,…..
jjoey 2018.10.05 23:52:22
@földforgató: hagy, betunkent 1ft-ot kap a nertol. Ha irsz neki penzt kap, nem eri meg.
Mas, ha segiteni akarsz az ehezon ne halat adj, tanitsd meg halaszni. Nernek ez magas, mint a 10.000 meteren hasito private jet.
A magánrepülő magánügy. Lényegében ezzel a faramuci bölcsességgel elintézi a kormánysajtó azt, hogy pártunk és kormányunk vezetőjét egy oligarcha repteti focimeccsekre. Az egykor plebejus szemléletére oly büszke Fidesz most olyan patríciusok gyűjtőhelye, akik szinte minden kapcsolatukat…..
jjoey 2018.09.27 16:13:03
@maxval balcán bircaman: napi penzum megvan, fonok orul. Higy te csak fillereket kapsz o meg dozsol ne zavarjon, ez a te vegzeted. Alulrol nyalsz, na nem szentsegek szentseget (by Jules)
"Töltött káposzta a kesztyűtartóban, fasírozott a kecses ujjak között, kétkazettás magnó a Nagyi ölében, itt egy Grundig, ott egy kis hazai, fent meg az elmaradhatatlan Gorenje, az örök jólét biztosítéka." - írta az Index tavaly ősszel, a világútlevél bevezetésének 30-dik évfordulójára készült…..