Regisztráció Blogot indítok
Adatok
asknownassassa

2 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nemzetközi kutatócsoport felfedezte, hogy otthonunk, a Föld, minden eddigi nézettel ellentétben, nem más, mint egy elképesztően nagyméretű tyúk tojása. Felfedezésüket az alábbi tényekkel támasztják alá: Földünk legfelső rétege hasonlatos egy tojás héjához, melyen az…..
Akinek bejön India, az imádni fogja Šutkát is. A Skopje északi részén, a temető és a börtön között elhelyezkedő Šuto Orizari Európa legnagyobb, és az egyetlen saját önkormányzattal rendelkező cigánynegyede. Nem nehéz megtalálni, határához érve rögtön feltűnik, hogy…..
Mi kell a túléléshez, kérdezem Szarajevót. A válasz ugyanaz, mint 1993-ban, de nem olvasható a háború alatt íródott Sarajevo Survival Guide-ban. Ez persze nem véletlen. Az a valami sokösszetevős. Konkretizálhatatlan. Tulajdonképpen erről szól az egész túlélőkalauz. Ja, és…..
A kigyúrt Milkaboci bármikor ráléphet a kétfarkú kutya egyik farkára... A svájci jegybank ma döntött: nem szigorított, de bármikor megteheti, ha érdekei úgy kívánják. Bölcsész vagyok, csak annyit tudok ebből, hogy ez nekünk nagy szívás lehet, és ha a kormány nem kap…..
Otthon, okosan...Cornelius Comanns német tervező Bufalino nevű egyszemélyes, mini lakókocsija mindent tud, amit a nagyok: elvisz, ahova kell, van gardróbja, meg lehet ágyazni benne, az ötletes elrendezésnek köszönhetően rogyásig lehet pakolni, elfér benne a kétheti májkrémkonzerv…..
asknownassassa 2010.09.16 10:28:45