Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bánki Attila

21 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Victoria's Secret legfrissebb, "Sexy little things" elnevezésű kampányában négy angyal - Josephine Skriver, Jasmine Tookes, Taylor Hill és Elsa Hosk - népszerűsíti a márka szexi csipke és push-up melltartóit...
Bánki Attila 2017.04.19 11:51:07
Az 1900-as évek óta a következő felosztást használjuk a generációk jelölésére, valamint azok rövid összefoglalója: * Z generáció: 1996-tól napjainkig. Általában ők a digital native generáció. Életük része a digitális platform, jobbára nem ismerik az analóg…..
A Pinterest az egyik legfontosabb Social Media platform lesz a közeljövőben. A Pinterest képes megnövelni az oldalunk látogatottságát. Ehhez arra van szükség, hogy egyrészt az oldalunkat Pinterest –re optimalizálttá tegyük. (Jelentős számú, szép, inspiratív fotó…..
A Pinterest az egyik legfontosabb Social Media platform lesz a közeljövőben.   Tények, érvek és az elmaradhatatlan jövőbe tekintés Pinterest témában: A Pinterest használata első látásra bonyolult, a másodikra inkább már érdekes, a harmadikra pedig úgy érezzük…..
Most megtekinthettek egyetlen infografikát a Pinterestről. Ajánlom szíves figyelmetekben az alul látható adatokat.Akinek idegenül hangzik, az a szó, hogy Pinterest, annak röviden csak annyit, hogy a nemzetközi közösségi média alkalmazás, amin keresztül képeket lehet…..
 A usability egyre hangsúlyosabb lesz.Ha a jövőbe kívánunk tekinteni, akkor nagyon úgy tűnik, hogy a gazdasági válság nem szeretne véget érni… Így sajnos 2008 óta szép lassan meg kell tanulnunk együtt élni vele és ha Angela Merkelnek igaza lesz, akkor még legalább 8…..
Facebook app. UX tervezés és a design kapcsolata Az alábbi UX design esettanulmány egy a korábbi postban említett kézműves portál (www.praktikak.hu) design fázisának alakulását mutatja be, a drótváztól az elfogadott layoutig. Különös tekintettel arra, hogy mi a szerepe a webes…..
  Facebook app. UX design esettanulmányAz alábbi UX design esettanulmány egy valós esetet dolgoz fel. Egy kézműves portál ( www.praktikak.hu ) látogatottságnövelési aktivitásának részét képező Facebook applikáció létrehozásának fázisait mutatja be, az egyes lépések…..
UX design alapfogalmakMég sokszor elkövetik azt a hibát, hogy egy website tervezésekor a layout tervezésével kezdődik a munka. Ez több mint nem szerencsés. Jelen prezi célja, hogy egy lépéssel közelebb kerüljünk a tervezés egy fontos lépéséhet a UX designhoz, melynek alapja a…..
Az iAd; az Apple mobil kommunikációs platformja már nem fiatal darab, sőt megjöttek az első összhasonlító eredmények is. Nézzük meg mi az iAd és hol tart most a rendszer. Rövid ismertető a platformról és a jelenlegi helyzetéről.Aki a digitális jövőbe tekintett: [ Bánki…..
Megjelent a +1 gomb a bannerekben, ezáltal lehetővé vált, hogy a hirdetés tartalma kapcsolódjon a Google+ profilunkhoz. Nem utolsó sorban a +1 megjelenése a bannerekben végre lehetővé tesz, hogy a felhasználó visszajelzést küldjön arról is, hogy a hirdetés pozitív volt e…..
Ha nincs szerencséd és ilyen vagy olyan módon megtörték a Facebook hozzáférésedet, akkor íme néhány tipp, hogy mit érdemes megtenned, hogy visszaszerezd a Facebook identitásod.0. lépés: No Para...0/a Az első dolog ami a betöréskor eszedbe fog jutni, hogy milyen értékes dolgok…..
Találjátok ki ki írta az alábbi mondatot: „A magánélet a múlt társadalmi normája. A személyiség jogainak védelme felett eljárt az idő" Igen; Mark „Cuki” Zuckerberg, a Facebook kiötlője, akinek websiteján az emberek átlagosan 55 percet töltenek el naponta.…..
Szeretjük a Facebookot, természetesen szeretjük. Kampányokat tervezünk rá, brandeket navigálunk benne/rajta, de nem szabad elfelejtenünk, hogy a Facebook a kampányunk során egy „harmadik fél”. Ennek a harmadik félnek bár előre megfogalmazott és deklarált céljai, működési…..
Mindannyian hallottunk már a nem túl jó ízű lopakodó privatizációról, de a lopakodó marketing azért nem ugyanaz. Sőt. Azóta kísérem figyelemmel e jelenséget, amióta vírus és gerilla marketing területén sikerült odatenni magunkat jó párszor. Akkoriban azt hittem, hogy ez egy…..
Mostanában azt hírt olvassuk, hogy az Iwiw haldoklik - aminek valóságtartalmáról majd az [Origo] team nyilatkozik érdemben – ellenben megosztanék Veletek egy mért eredményt, mely egy social media kampányt és egy PPC kampányt tartalmazó aktivizáció eredményeit hasonlítja…..
Ez előző postban örültünk annak, hogy a közösségi médiának van egyfajta megtisztító hatása, mely tetten érhető akkor, amikor egy cég nem pusztán a tényeket közli a reklámjaiban, hanem, - hogy úgy fogalmazzak – egy kicsit mást, vagy kicsit másként kommunikál, mint az…..
Bánki Attila 2010.12.14 11:01:53
@lIlI: Szia Lili!

Simán. Küld el, megnézzük, és ha olyan, akkor kitesszük. (Mindenki okulására) Rulez közösség & web 2.0. ;)
Anno Domini volt egy érdekes training, - Kaszás György tartotta – melynek az volt a címe, hogy: „Mi a kreativitás?” Na mi? Senki sem tudta. A mai napig nem derült ki, viszont a trainingen volt egy nagyon érdekes felvetés; mely arra volt kíváncsi, hogy mi lenne, ha a…..
Bánki Attila 2010.11.29 13:40:19
@bread: ÉS meglehetősen nehéz őket lebeszélni róla. :)Hogyha a közösségi média nem fekszik a kommunikációs stratégiájukra, akkor inkább hagyják. Nehezen megy át sok esetben.
Bánki Attila 2010.11.30 14:54:48
@S.Nicole: Így van. Néha jobb távol maradni. Ráadásul, feleslegesen nem költesz egy forintot se. Jó lesz az másra...
Bánki Attila 2010.12.05 15:43:42
@Maurice74: Szia! Valóban sok esetben nem tudják, hogy hogyan elehet használni, de majd tőlünk megtudják. ;)
Emlékeztek még azokra az időkre, mikor hajdanában azzal múlattuk az időt, hogyha építettünk egy siteot, legott betettük valamelyik vagy - Isten bocsássa meg - majdnem mindegyik ismertebb link gyűjteménybe? Megvannak még azok az idők? Azok voltak a szép napok. Akkoriban…..
Bánki Attila 2010.11.09 13:13:42
@ofczi:
Szia Ofczi! Kösz a hsz-t. Elég szomorú, hogy itt tartunk. Te mint magányos digitális "pallosharcos" nyilván nem fogod tudni megváltoztatni ezt a nem kicsit bosszantó helyzetet, de hátha egyszer a Sanoma észbe kap. :D Majd ő rendet vág. Végül is neki kéne.
„A szerelem egyik jelentése vágyakozással, rokonszenvvel, intimitással párosuló érzelem, másik általánosabban értelmezett jelentése pedig az ilyen érzelmen, illetve természetes nemi vonzalmon, szexualitáson alapuló vágyban és odaadásban megnyilvánuló érzelmi kapcsolat…..
  Tegye fel a kezét, aki nem ismeri a Civilization-t? Na?   Jó - jó, szóval az van, hogy a jön a következő ötödik rész, melyet minden fanatikus nagyjából két - három éve vár, ki kisebb ki nagyobb intenzitással. Én akkor kezdtem érezni az ötös megérkeztének…..
 Az Augmeneted Reality szép,  az Augmented Reality hasznos. De nem így... Alapvetően nem szokásom reklámokat (kommunikációs anyagokat) kritizálni, mert ugye egy ilyesmit a brief ismeretében szoktunk megtenni, de itt most ez nagyon kikívánkozott. A dolog megértéséhez…..