Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Samsunggenius

0 bejegyzést írt és 11 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Még ki sem hűlt hűséges Mazdám motorja a garázsban, mikor már ezerrel töltöttem le a képeket, videókat az idei év talán legrövidebb sajtóeseményéről. Rövidnek rövid volt ugyan, de szerencsére a szervezők nem estek abba a hibába, hogy unalmas PR-rizsával, kimutatásokkal,…..
A Cougar alakul. Avatatlan szemlélő azt mondhatná, hogy állandóan szerelőnél van, de ez csak az ő optikai csalódása. Néha szerelőnél van, és abból írok egy posztot, de azokról a napokról, amikor egész nap a Cougarral jöttem-mentem, nem írok. Amerikában sincsenek minden…..
Igazi kommunikációs fenomén Pajor-Gyulai László, a megújult Csányi-válogatott kommunikációs igazgatója. Ez a rokonszenves fickó a szurkolókat hibáztatta, amiért a rendezők sorozatos hibái miatt több ezren fél órával meccskezdés után jutottak be a stadionba. A nyegle és…..
Samsunggenius 2010.09.08 11:57:41
Samsunggenius 2010.09.08 12:06:47
@adrian.UH: Mi a gond adrian? Talán nem volt meg a napi dr.pepper??? Allak akbar tesvérem allak akbar.
Nehéz eldönteni, hogy a "cifra" vagy a "falmelléki" jelző fejezi-e ki pontosabban ez a bankos sztorit. Az egész úgy indult, hogy a GVH három ügyben elmeszelte a bankot, amelyik egyoldalúan kiszúrt a lakáshiteleseivel, amennyiben ultimátumszerűen és indokolatlanul…..