Regisztráció Blogot indítok
Adatok
mangled (törölt)

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 A Magyar Telekom-csoport áldoz a fenntartható fejlődésért - és nőket devalváló szterotípiát erősít ezerrel.Az MT „Hello Holnap” kampányában a férfiak felelősségteljesen és okosan beszélnek, miközben az egyetlen női szereplő arra is képtelen, hogy egy…..
Hiába, hát hiába vártam két hónapot a méltó csapásra, Klapka Györgyöt valaki visszatartotta attól, hogy az általa alapított irodalmi lapba vezércikket írjon. Pedig sokkal izgalmasabban kezdődhetett volna ez a lapkritika. Nemrég tört bele a bicskája a szintén nyugatos…..
Egy kollégánk jelezte, hogy az mr1 ma reggeli műsorában, valamikor hat óra tájékán egy perces, rögtönzött adásszünetet tartott Mong Attila műsorvezető. Az akcióra a ma hajnal három óra környékén elfogadott új médiatörvény sajtószabadságot súlyosan korlátozó…..
Túl emberi voltál állatnak.Ma 2010.11.19-én délután 5óra tájban elmentél. Siettem haza, de sajnos már csak a tested találtam. Emlékszem mikor hozzám kerültél napokig játszottuk az éjszaka kirágod magad a kosárból, nappal befoltozom játékot. Te győztél. Szabadon éltél a…..
Megálltunk az ajtó előtt. Amikor bekapcsolták a stroboszkópokat, egy pillanatra megszédültem, és elképzeltem, hogy mi lenne, ha habzó szájjal, finom arcrángások közepette egyszerűen bezuhannék a 40 milliós játszma stúdiójába. De aztán inkább csak felsétáltunk a lépcsőn, a…..
A köztévé egykori sportriporterét a Digisport mellett a TV2 is megszerezte. A Kreatív információi szerint Vitray Tamás felfedezettje a Naplónak fog riportokat készíteni. "Szántó Dávid a fiatal televíziós generáció egyik legtehetségesebb tagja, örülünk, hogy a jövőben a…..
Már nem csak az Ezek megőrültek veri el nagyon a Való világot, de vasárnap még a Napló is nagyot rúgott bele, pedig a Tv2 riportműsorát nemrégiben még egy Cobra 11-gyel is képes volt legyőzni az RTL Klub.A valóságshow ráadásul jócskán az RTL csatornaátlaga alatt teljesített,…..
Ötvösművészek egy csoportja úgy döntött, hogy kibérli a VII. Kerületi Önkormányzattól a Király utca 11. bolthelyiségét. Beadták a pályázatot. Logikus lépés, hiszen a Pollack Mihály tervezte Prandtner Házban kétszáz éve is ezüstművesműhely működött, az épület…..
mangled (törölt) 2010.09.26 12:58:50
  Van ugye a dunakeszi láp ügye, amiről az Urbanista is írt: az Auchan terjeszkedni akar egy területen, mely a környezetvédők szerint láp, márpedig minden láp védett Magyarországon, vagyis amit az áruház akar tenni az tilos. "Független szakértők"…..
  A képeket Csaba készítette, de túl sokat ő sem tudott róla. Mint írta: "egy fal, talán teniszezéshez készült, az egyik oldala le van betonozva, a másik nincs. A vmajorban, a játszótér és a kosárpálya mellett. A festmény elég újnak tűnik, 1988-2010 a felirat, tehát most…..
  Van ugye az épp most zajló Placcc Fesztivál, meg a kreatív városszépítő 1000%.  A dolgok szerencsés együttállásának köszönhetően az    "alkotócsoport tagjai ezekben a napokban óriási falfestményt készítenek a Nyugati téri felüljáró  hídpilléreire a PLACCC…..