Regisztráció Blogot indítok
Adatok
PIPboy2000

0 bejegyzést írt és 60 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Gizmodo bloggerei gondoltak egyet, és a világ legnagyobb szórakoztató-elektronikai expóján élesben tesztelték a TV-B Gone névre keresztelt univerzális tévékikapcsoló távirányítót. A készülék elég jól működik, sikerült a bolondját járatniuk a CES kiállítóival:…..
PIPboy2000 2008.01.13 15:14:51
comment:com Az élet nem habostorta 2008.01.05 15:45:00
A ma esti ajánlót egy kalsszikussal kezdjük, amit ugyan már mindenki látott ezerszer, és megvette DVD-n is, de akkor is: Bacsó Péter A tanú című filmjét nem lehet kihagyni egy tévéajánlóból. Kállai Ferenc és Őze Lajos felejtheteten alakítása, no meg az azóta a köznyelvbe is…..
Subba Subba szív iWiW: PartyARC 2008.01.04 10:34:00
Ünnepeljük az év első péntekét válogatással! Átkotortuk a hozzászólásokat is, találtunk sok érdekes egyéniséget. Imádjuk a különc képeket, a ribanckásokat csak megszokásból kapjátok. Jelszó, felhasználónév, kattint!- Fotók: Erika (anyukám)- Meleg Zoli-…..
Kicsit lassan őrölnek az utóbbi időben itt a Subba szerkesztőségében a malmok, így csak most került kezünkbe a Blikk szilveszteri száma, abban is az Edvin Martonról összehordott píárcikk. Ami az utolsó csepp volt a pohárban. Amitől rángatózó arcideggel nyúltunk a láncfűrész…..
Vér, zsigerek, ujjlenyomatok, spermafoltok és DNS-minta. Ebből lesz ma este elég, csak meg ne unjuk. Az RTL Klubon ugye megy a CSI Miami 21:15-től, a Viasat3-on a Las Vegas-i verzió 21:05-től, és mindezek előtt a New York-i mutáció este nyolctól az AXN-en. És akkor még nem is…..
a "kegyelem" plasztikai sebészet forradalmian új arcplasztikai módszerrel állt elő. a neve: megtérés jézushoz. ezt műtéti beavatkozás nélkül végzik, az eredmény tartós, hegesedés nélküli, és ami a legfontosabb, ingyenes. válassza ön is a minőséget. megtérés…..
A hülye cégnevek tragikusan elfelejtett versenye próbál visszaszivárogni a képernyőre. Tamás Erdélyben találkozott ezzel a született bajnokkal:Ezt a fotót erdélyben Madarasi Hargitán sikerült készítenem. Az üzletbe sajnos nem volt szerencsém bemenni, de azért kíváncsi lettem…..
Az alábbi levelet elolvasva én személy szerint nem kicsit ledöbbentem és csak pislogtam ki a fejemből, hogy akkor ez most komoly-e, vagy keressem a rejtett kamerákat a karnis mögött. Mindenesetre én remélem, hogy a nevén nem nevezett levélíró a kivétel és nem én, akinek az általa…..
A világ legkisebb szarvasfaja a déli törpeszarvas, más néven déli pudu (Pudu puda) látható a Szegedi Vadasparkban. A megtermett nyúlnál alig nagyobb patások két példánya Norvégiából, illetve Dániából érkezett a Tisza-parti városba. A fiatal hímek még nem szokták meg egymás…..
PIPboy2000 2007.10.08 20:26:15
Jobb ha tudjátok, a XI. kerületben, a Tábornok utcában dobog a magyarok istenének szíve. Egy első emeleti lakásban működik ugyanis - feltehetőleg nemezborítású falak közt - a Táltos iskola, a magyarság utolsó fellegvára. Az oldal csurig van érdekesebbnél érdekesebb cuccokkal,…..
Végre. Esténként már nagyon nem tudtam mit kezdeni magammal. Hiába kattintgattam ide-oda, sehol egy jó műsor, Lagzi Lajcsit mostanában már a Story Tv sem ismétli, a Budapest Tv-n pedig olyan ritkán futok bele Komáromi Pisti esztrádműsoraiba. De most végre jön a FényTv, amit eddig…..
Mindazok számára, akik az elmúlt másfél évet nem a föld alatt, barlangaszással töltötték, egyértelmű, hogy Magyarország - úgy cuzámmen - nem áll éppen a helyzet magaslatán. A probléma mélyére tekintve nem nehéz meglátni a probléma gyökerét: választott vezetőink - a…..
PIPboy2000 2007.10.02 18:21:53
kurva blogmotor
no..nem tom felfogni, hogy ez a kurva jó ötlet mé nem hollandnak jutott eszébe
copypasteblog.blogspot.com/

amúgy a románok ezt megcsinálták, mikó behitták uralkodni Karl Eitel Friedrich Zephyrinus Ludwig von Hohenzollern-Sigmaringen -t, függetlenség, fejlődő gazdaság, nagy románia, toronyóra láncostúl, mindent megkaptak ettől a dinasztától.

comment:com Hírek kávé mellé 2007.10.02 09:39:00
A vasárnapi nézettségi adatok túl sok meglepetést nem hoztak, a SzülFel hozott 19 milliót és nyert a 18-49-es korosztályban, habár az adatok 20% körüli csökkenésre utalna tavalyhoz képest. A SzülFeles felvezetés ismét elegendő volt a Brothers & Sistersnek,…..
Subba Rövid kínzó kérdés 2007.10.01 06:35:00
Mi remélnek azok a lányok, akik beneveznek a Pistike Szépe Internetes Szépségversenybe? Tényleg nem fér a fejünkbe. Pistike Viccmagazin. Nem, nem értjük. ..
Az exploitation-filmeknek - e gyűjtőszó takarja az akció, a szex és a hozzájuk hasonló alantas szinematikus röfögvények csapatait - gyakran felróják, hogy éppen a maguk fajtájából adódó szórakoztatásbeli elvárásokat nem teljesítik. Különösen igaz ez némelyik horrorfilmre;…..
Bigyóblog Házimozi a javából 2007.09.28 13:22:00
Ha azt gondolod, hogy neked van a világ legmenőbb házimozirendszere, akkor még nem láttad ezt. Az egész szobát úgy rendezték be, mint a Halálcsillag vezérlőjét. A hozzávaló életnagyságú bábúkkal. És persze nem kérdés, melyik filmet nézik orrvérzésig.Via GeekAlerts..
Ma estére javallunk vígjátékot és többfelvonásos világmegváltást is, meg még amit találunk menet közben. Az m1 először Angyalföldön kavarja a szálakat, Buci Bauer vs. kínai gagyiárusok, azaz Tűzvonalban, 19:55-től, immáron a negyedik résszel. Utána egy kis politika, majd…..
comment:com Frei szereti a tiniket 2007.09.27 13:39:00
A szlogennel ellentétben Frei Tamás ugyan tegnap este sem nézett a világ mögé, de legalább bekukucskált kicsit a hasítékokon, meg a moly rágta lyukakon. Korrekt klipet forgatott Paris Hilton és Pink tinédzserdalaihoz, ráadásul alig párszor nézett szigorúan a kamerába, hogy újból…..
Az Amerikai Lemezkiadóipari Szövetség (Record Industry Association of America) perk tömegét indította meglehetősen általános és egységes - mondhatni sablonszerű szövegekkel. Ez nem hír.Az viszont az, amire a Recording Industry vs. The People blog felhívja a figyelmet, hogy mostanában…..
PIPboy2000 2007.09.26 20:02:25
nem lehet még tudni, hogy mi van a demonoiddal www.thecircuitbox.com/demonoid/

az nagy szopás lesz, ha véletlenül megszűnik me annyit tököltem hogy fasza ratiom legyen